Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fetole

#1
Цитата: Bottlehunter від 27.09.2012 20:07:24
Громадяни мали би ся тішити не кімнатами, а краєвидами навколо. А ще - густим і приємним запахом розігрітої на сонці хвої, який у мене стійко асоціюється з Кримом.
У більшості людей яких я знаю (зі мною включно) такі асоціації :D
#2
Ось таку зміюку бачили цього літа в карпатах на маршруті Ужок-Пікуй.
#3
Можна резерв до вівторка?
Температури я так розумію там не вказані, так?
#4
Плани / Re: Красна 2012!!!
20.04.2012 13:24:51
Маю надію приеднатися до вас, якщо не буде проблем з сессією або інших :) Надішли свій контат у ПП.
#5
Мав справу з двома книгами в ціновій категорії 1000+/-100uah. Перша це Amazon Kindle 4(з рекламою) - з недоліків - перемальовка екрану трохи зажорстка і англ. без можливості зміни(це є проблемою бо батькам купляв). Друга книжка мені більше сподобалася (Barnes&Noble Nook Wi-Fi The Simple Touch Reader) по перше - андроід(рутиш і ставиш все що треба), по друге сенсор. Купляв дівчині, вона в захваті, правда їй навіть і рут не потрібен :) З недоліків - кнопки по бокам троха затугі після кіндла, але дівчина каже що зручно)
П.С. як купиш книгу качни програму calibre - дуже зручна штука.
#6
Цитата: Golem від 18.01.2012 11:34:20
Сам форум існує з 2004 року. Відновлений був 2009 року. То ж той форум що Ви його зараз знаєте має 3 роки! Сам форум справа рук не стільки адміністарторів і модераторів - скільки користувачів і читачів. Саме завдяки їм і для них він і існує. То ж так тримати!
Саме тому і сумнівався яку дату писати) А щодо користувачів і читачів я ж і мав на увазі те саме)
#7
Вітаю вас шановне панство!
      Як Ви усі знаєте сьогодні нашому форуму виповнюється N років! Це одна з тих подій котра перевертає щось усередині мене і заставляє посміхнутись. Еxplorer - це не просто сайт з старими(та недуже) цікавими об'єктами Львова та околиць, Еxplorer - це така-собі міні-спільнота людей, для котрих є безмежно-цікавий навколишній світ, історія нашої Неньки та її людей; людей у котрих зомбоящики та алкоголь ще не відібрали, і не зможуть відібрати, останні краплі свідомості; і першим ділом духовно розвинутих, ерудованих та інтелектуально збагачених людей, і Я дуже пишаюся що Ви є і більше того, що Я вас знаю!
      Подивіться і усвідомте те, чого Ми добилися на сьогоднішній день:

  • 970 користувачів у добу, що є неймовірно похвально для тематичного форуму;
  • 1101 користувачів що також є показником так, як реєстрація потрібна тільки для створення дописів;
  • 2159 тем що є нічим іншим як кількість наших здобутків!
      Це неймовірні досягнення і я впевнений вони будуть рости експоненціально ;)
      За цих пару років, що Я є учасником нашої спільноти, Я здобув багато досвіду,знань та головне друзів котрі не є безтурботними овочами і про котрих Я можу із впевненістю сказати: "вони хороші люди!". Звісно за цих пару років були і погані моменти та люди, але це тільки засвідчує активність та розвиток нашої спільноти і надає нам досвіду.
      Хотів б подякувати людині котра написала приблизно 8.9% повідомлень, та прочитала приблизно 99.9% із них - шановному пану Олегу(Inkognito). Дякую, за те що Ти робиш наш форум чистішим та водночас наповненим)
Також особлива подяка пану Андрію (Golem) - співзасновник та адміністратор сайту,  пану Андрію(Roy) - чудовий фотограф та модератор, пану Юрію (YserL) - Активний дописувач та розробник БД об'єктів, пану Олександру(stinger) - певно ні-одної вилазки без нього не пройшло ;D, ну і звісно пану Ярославу(yar-79) за створення усім відомої пивнички :)
      Вибачте кого не згадав, вам не менша подяка! Саме Ви творите цей затишний куток всесвітньої мережі і цей форум саме Ваше  творіння.

VIVA EXPLORER!

П.С. Прошу адміністратора встановити замість N точне число) Мав деякі сумніви на рахунок того)
#8
Вітаю чуваче) Бажаю жеби дітьо цвіло і пахло, а тобі і дружині терпіння)
#9
Також б хотів почути причину
#10
я б теж за)
#11
якшо Ромі ноут не тре, то я б взяв.
#12
Всім дякую за компанію, було мега-круто))
#13
+1) Та і думаю без алкоголіка Пасі не обійдеться)
#14
От тільки забули ми виміряти фон нажаль(
#16

Цитувати"Новий японский робот Actroid–F 2, за розробки AIST, лякає чіткістю рухів. Компанія вже має плани продати 50 моделей музеям та лікарням. Вони будуть наглядати за хворими та зустрічати відвідувачів."
Може тікі у мене але недвозначні рухи на 2-ій хвилині і акцент камери на цицьках викликає в мене сумнів що до їхнього призначення...
#17
800 Мегагерц. Взяв б, але зара нажаль грошей немає...
П.С. Вибачаюсь за неадекватність, я мав на увазі DDR2-800, потенційному покупцеві це буде зрозуміліше ніж PC2-6400.
#18
А який у неї таймінг?
#19
Рой, вітаю) Головне здоров*я побільше, а всьо інше прийде якщо захочеш)
#20
Не був під оперним, тому незнаю... Але от якби там було троха місця то можна б було до того всього поставити палатку і накрити стіл (щоб поблище до реальної рибалки)