Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2261
Уууу, звіт сподобаусі. Пиши побільшен:) MZE - Міські Заклади Електричні, польське "Обленерго" що знаходилосі де тепер СБУ.
#2262
Ні то ні то. Темно Зелена :) Наліплено ззаду на багажник. Соррі, моя провина що не видно де то є. Назагал там же де і на моїй наклеєна.

До речі, цікаве питання. Справді, чому є чорні БМВ і Мерседеси, девятки чи волги. І зовсім нема чорних Славут і Таврій??? Погана видимість їх на дорогах і через то низька безпека чи людина на такій машині не буде гнатися за крутістю і пантами? Думаю і то і то. Зрештою, є перефарбовані

#2263
Наклейка на Славуті Коржика. Попросив сфоткати і викласти.
#2264
Дві класичні вивіски які ще й досі можна зустріти на більшості сільських магазинів. Сфоткано в Поморянах.
#2265
А конкретніше?
#2267
Амінь :) Насправді ніхто не заважає писати і туда і сюда :) Зрештою Червоноград то не так і далеко, година на автомобілі або дві на маршрутці. Тож нас не забувай.

У вас в Червонограді взагалі досить активні Люди, суджу по дописам на форумі. Тож успіхів і спільних вилазок. МОжна було б і щось спільне замутити, наприклад легально спуститися в якусь шахту, про що давно мрія, і не я тільки.
#2268
Троха художніх фото звідти :-)
#2269
Гуд, як розпогодиться - треба буде прогулятися центром, то вшьо перефоткати, і, впевнений, надибати купу нового
#2270
Гумор / Re: FunStuff в тему
18.10.2010 10:54:03
майонез - mine on ass
#2271
Дякую за звіт, гарні фотки в стилі московських "тру-сталкерів". Тим не менше. Злазили реально гарно, приємно бачити шо там всьо ше на місці. Я переніс його сюда

Шкода що бомбік замурували, хоча це закономірно після того дебошу що там вчинили. Думаю гермодвері закрили також, а їх там аж дві. Тож якшо ломитися - тільки через запасний вхід з іншої сторони будинку, атм лише 1 невелика герма закрита звичайним болтом з іншої сторони.
#2272
Гуд, чекаю з нетерпінням фото. Назву вулиці я вказую прямо в назві файлу, так вона нікуди не пропаде. Іншим пропоную робити аналогічно. Покишо всі совєтські вивіски розміщуємо тут, якшо вийде гарна тема - перенесемо в звіти.

Інтерєри - справді цікавий напрямок вартий окремої теми. Наприклад була (чи ще досі є) кнайпочка на кінці 2 трамваю по Чупринки, інтерєр зберігся ще той :) Заходиш - і обовязково треба дивитися під ноги щоб не послизнутися і не впасти, так там напльовано. І якщо замовиш фляшку горівки і кусочок чорного хліба - ані продавщиця, ані будь-хто з відвідувачів зовсім не здивуються, це абсолютно нормально. Тільки от чи захочуть відвідувачі щоб їх фоткали???
#2273
Все почалося з тієї вивіски на Замарстинівській, що на першій фото. Глянувши на неї мене охопила несамовита ностальгія. Я зрозумів що це - тако ж частинка Львова що зникає. Подумати тільки: магазин "Консерви Соки". Величні піраміди з однакових круглих шайбІв і шеренги трьохлітрових слоїків з написом "СОК". Ніяких ГМО, все натуральне бо інакше не вміли навіть якби і хтіли. Ех, ностальгія то така штука, шо згадуватимеш і каторгу. :)

Висить вона так років з 10 не менше, похилена, місцями вицвівша. Курча, та це ж наша МОЛОДІСТЬ. Не можна її так просто витирати тільки тому, що їй менш ста років. Так, згідний. Австрія, Польща - все це має свій шарм, приваблює туристів. Але й радянська епоха теж існувала не набагато менше ніж Австро-Угорську, під час неї виросли анші діди-батьки, пройшло дитинство більшості з нас: - навіщо її забувати???

Тож пропоную тут викладати фото совєтських вивісок, збережемо хоча те що є, поки його ще не стер час. Заодно і понастольгуємо. Поправді, вживу вони виглядають куди романтичніше, інж на фото. Але тим не менше.

І наостанок, на кінцевій 4 трамваю на Свенцицького колись були скляні ковпаки і на них писало "Олімпіада 80". Донедавна, поки їх не знищили, оббивши банальною білою вагонкою. На жаль не можу знайти в себе їх фото. Тож якшо хтось також встиг сфоткати - викладіть, будь-ласка. Буду вдячний.
#2274
Про печери на Камянці писалося тут Та, вертикальна як на Петросі. Тобто шнурки і всьо шо положено. Означає шо вхід не горизонтальний, а яма. Хоча потім можуть бути горизонтальні відходи. Також там далі по хребту ближче Довбуша є ще кілька. Але маленьких
#2275
Не в тему до Розгірче але в тему до мінеральних вод. Та й тут обговорення, можна :) Знаю два джерела сірководневих вод близько від Львова. Одне в Пустомитах, інше в Великому Любіні. Можна недалеко запаркувати автомобіль. Біля обох джерел є санаторії, які лікують тією ж водою

Пустомити


Веливий Любінь


Також це гарний маршрут для велопрогулянки
#2276
Дякую що написав, сам неодноразово царапався на вилазках але без наслідків. Згадалося як ти дзвонив ше питав дорогу в ті Броди. Знав би - не розказав :) Ну то таке. З поверненням на форум.

Коли ще жив в 5 гуртожитку щурів та іншої живності було неміряно. В результті померла прибиральниця від укусу щура. Причина - лікувалася дома, а потім було пізно. Після того гуртожиток на кілька днів закрили і все очистили. Може я і зануда, але коли бачу шо щось не так як завжди з організмом - обовязково шукаю причину, питаюся лікарів. А не чекаю щоб само пройшло. І раджу так робити іншим. Не обовязково лікуватися, дуже часто справді все само проходить. Але саме знання причини принаймні дасть поінформованість і впевненість в свому організмові.

Питання: чому ти вважаєш шо саме ці царапини тебе заразили? Були якісб набряки саме в тому районі? Може від чогось іншого?
#2277
Дякую за фотки, давно хтів їх мати в анс на форумі. А скель насправді куча, і Біля Синьовидного, і Біля камянки цілі Стоунхенджі є. А також печера, правда вертикальна
#2278
Підтримую. Форум в нас неполітичний, дебати краще вести на ПроЮА. Автор просто повідомив про акцію. хоч йди, хоч - ні, чи створи свою маніфестацію протилежну тій.
#2279
Дякую за класний звіт! Давно хотів її побачити :)
#2280
і наостанок як воно стало виглядати з квітами