Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1521
Цитата: YserL від 22.06.2010 21:57:32
Кінотеатр Хмельницького під охороною, впринципі можна поговорити з ними. Я всім за. Варто напроситися в кінотеатр Львів.

Яко і Галичина. Але хто заважає спробувати? Розвиток ідеї тут
#1522
     А шо панство думає шодо пропозиції облазити усі "кіна" Львову ("КіноПалац" сі не рахує) і на основі отриманих даних намалювати тру-мега-звіт? "Галичина" вже є, на черзі купа ще досі не-eXplored об'єктів - той же "Львів", "Клекіт", кіно на Боді Хмельницького, на Личаківській...і багацько іншого. Прошу сі гуртувати у куманди та пробувати досліджувати об'єкти грунтовно, викладати гарні звіти. Хто котрий бере?
#1523
    Читав цю статтю в "Інхформаторі", можливо вона мене спонукала запропонувати Шановним Дописувачам відвідини "Галичини". А як панство думає шо до пропозиції облазити усі "кіна" Львову ("КіноПалац" сі не рахує) і на основі отриманих даних намалювати тру-мега-звіт? Чи потребує ця ідея реалізації в "Планах"?
#1524
 Обговорюємо основну тему нижче:
#1525
  Якшо хто не знає був (на жаль був) у нас такий кінотеатр, зараз що із нього зосталось можуть бачити мешканці вулиці Любінська в районі номера 100. Юридично десь у не такому давньому минулому він був виведений із комунальної власності міста та оформлений як ТзОВ - читай прихватизований, по чому закинутий наніц. Наслідки такої приватизації можемо спостерігати зараз. Чого там тільки не пробували організувати - усі мабуть пригадують славнозвісний радіобазар. До-речі (хоча можу брехати) Галичина була найбільшим широкоформатним кінотеатром на Західній Україні та останнім найбільш технічно наворочем кінотеатром часів совка.

  Мене сі тема дуже чіпає та болит - ще децком ходив туди на мультики та кіна - оскільки жив за декілька кварталів від об'єкту. А ше пригадую совіцькі ігрові автомати на першому поверсі і як нам дітискам в школі видавали на канікули пачку білетів за здається 2 рублі - по сеансу на кожен день канікул окрім бухідних.Ех...Покінчимо із лірикою і приступимо до справи:

 Нинька було нас окрім мене: YserL, Zelja, Roy, Romchick та SANECKA. Нагло перелізли паркан з правої сторони кінотеатру - недалеко від матьорої вентшахти. До-речі, та вентшахта йде у підвал кінотеатру і тудою можна без особливих проблем попасти до середини. Але закликаю Вас цього не робити - на об'єкті лояльна охорона котрій скучно - запросто пропустит і все покаже. Більшість всього на території є замкненим.

  Ми побували практично усюди окрім стриху (були моцно закриті двері та й ключів не було ніц) - усюди дестрой та частково вибиті вікна. Паркет із підлоги практично зняли, по центрі залу у стелі дзюра 2х1 м. через котру затікає вода до середини. Стільців уже давно немає, тай практично ніц немає. Як нам пояснили кінотеатр стояв шось коло 7-и місяців без власника, тому розікрали практично усе.
 
  Але нам таки вдалось потрапити мабуть у найцікавіше місце - там відки самі кіна крутять. Штири моцних проектора стоять практично як нові (вкрадені лампи, мотори та оптика), після них можна попасти у невеличке приміщення де проявляли плівку (так-так, проявочна також була) із невеликим ліфтом донизу у підвал де знаходився склад. Плівка ніц не горить(tested), що каже про те, же вона із новіших версій.

  Про підвал сказати же він моцний - то нічого не сказати. Саме тут містився апаратний зал - здоровезне приміщення напхане фільтрами та насосами котрі фільтрували повітря у кінозалі, а окрім того охолоджували лямпічки у кінопроекторах (на них самих є вольтметри - до 50 Вольт  та  амперметри - до 300 (!!!) Ампер - самі зацініть їх потужність та кількість тепла, котру вони виділяли), трансформаторна підстанція (досі робоча - на об'єкті є світло), акумуляторна, приміщення для техперсоналу та художників, проявочна кімната, акумуляторна, склади - одним словом купа всього. Усе звісно покрите товстим шаром плісняви, видно сліди води на стінах приміщення, що каже нам про те, що затоплювало тут усе дуже і дуже конкретно. Усім гарно рекомендую:

 Мій альбом тут, ОБГОВОРЕННЯ тут. Гаффотрів прошу залишати посилання на свої альбоми у цій темі +додавайте свої фото тут (але з Пікаси)

 1) Кінотеатр "Галичина", вигляд зверху:

 

 2) Троха ближче:

 

 3) Каси:
   
 

 4) Холл:

 

  5) Поверх другий:

 

  6) Тру-мега-кінопроектор:

 

  7) Рой бравзає нове відео  :)
 
 

  8) У підвалі:

 

  9) Залишки акумуляторної:

 

  10) Профспілки рулять:

 
#1526
ЦитуватиДивно. В понеділок ше працював, сам видів. А з того часу ніц серйозного не було.

не обов'язково саме кінцеве обладнання накрилось, може шось на шляху передачі даних чи сам кАнал?
#1527
+ то гарно, просто йно квартал пройшов із останнього допису тут. Вижу пан потроху "пережовує" наш рідний форум?
#1528
    Пан treyser був ту остатній раз 27 Квітня 2010 о 21:15:45, а MqM 14 Травня 2010 о 12:46:21, себто давно дуже... Практично очковидно же сі проект загнув або хлопів забрали до армії у примусовому порядку (не варто було пертись з декана чи мати його доньку). Шкода, дуже шкода - перед армією могли б хоча сорси залити кудись в доступне усім користувачам місце. Вічная Пам'ять!
#1529
ЦитуватиПовний фотозвіт у 3-х частях є тут: ftp://explorer:Railway@astrolon.mine.nu  не дивуйтесь, якщо швидкість буде ніяка, канальчик слабенький Засмучений

Шо і не дивно на динамічному DNSі та каналі від УркТелекома...
#1530
Дякую, нема за що. Добре шо не доведеться тратись на книгу  :)
#1531
 Жовті сторінки кажуть, лінк тут:

КРИВЧИЦІ водопровідна насосна станція     
Адреса:     79067, Львівська обл. Львів, Глинянський Тракт вул., 117
Телефон:     +380(32)2712370
Діяльність:  Водопостачання


  Там точно можна спитатись. Але ж бо Тракт Глинянський, 117 - це десь тут, зовсім не те місце про яке дописує Golem. Гуглимо далі і знаходимо таку статтю на Zaxid.Net - кому лінь читати процитую джерело нижче.

У «Львівводоканалу» є 11 контрольних точок перед містом, в яких, стверджують хіміки, вода досліджується щоденно. Це насосна станція «Винники», «Сокільники», «Будзень-3», «Карачинів», «Збойск», «Сихів», «Міська смуга», 2 насосні станції нова та стара «Кривчиці» та «Рясне-2».

  Так от то може і є Нова Насосна Станція "Кривчиці"? Від себе додам, що блукаючи хфантомною джелізницею проходив повз це місце - і мушу погодитись, що це таки водонасосна станція.
  Тут ще цікава PDF-ка - "Мікробіологічні та хімічні дослідження питної води різних водогонів м. Львова" за 2009 рік. Доволі цікаво, гарна схема на 3-й сторінці, PrintScreen нижче. Наші станції №8 та №9.

#1532
Про explorer.lviv.ua / Re: Guest book
16.06.2010 10:51:31
панство, стоп пліз = тут же ж Guest Book, усі кому потрібне думаю давно зрозуміли
#1533
  Це перед тим як почати свистіти (слово замінено спеціально) скористайся пошуком. Ось основна тема де багато фото, а тут ОБГОВОРЕННЯ! В повітрі шальоно пахне баном  :)
#1534
    Були у совіцькій літературі спогади про тру блискавко-відводи, десь читав. До металу із котрих їх виготовляли додавали солі родіяктивного чогось - най буде стронцію, цезію - власне до самого вершка блискавко-відводу. Легке випромінювання легко іонізувало повітряний простір навколо, що потужно збільшувало шанси на влучання блискавки саме в цей девайс.
#1535
Про explorer.lviv.ua / Re: Guest book
15.06.2010 20:51:45
ми відкриті для всіх, приєднуйтесь - незалежно від віку, статі, віросповідання та сексуальної орієнтації
#1536
8-10 х 103 грн. - то замоцно. До $200 можна взяти шось 22` TN. до $500 шось на S-IPS
#1537
!!! коли ж ти встиг? на голубів ніц не схоже... Ну і смію нагадати же є UNexplored кавалок сірки - правда маленький, але тру. Описано тут
#1538
дуже дякую пану Lemberg76 за цікаву та потрібну інформацію.
#1539
Golem, YserL думаю
#1540
Сміло прошу дописувати внизу: