Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#401
Цитата: T.a.Z.z.Z від 28.11.2012 17:32:34
Точних координатів не маю, але приблизно тут:
1. http://wikimapia.org/#lat=49.4841162&lon=24.1513844&z=17&l=0&m=b це як з Нового Роздолу спускатися вниз до Барвінка, недоходячи до озера стежка на ліво в ліс і там на зрубі є могила, є має бути досить добре видно, недавно її чистили.
2. http://wikimapia.org/#lat=49.4956782&lon=24.1436596&z=15&l=0&m=b йдем попри озеро по гарній стежці, доходимо до камишів/болота там через нього є стежка, яка веде в ліс, там далі стежкою йдем понад невеличкий яр, там ще мають бути стрілочки, по провому боці є могила на гобку, хрест залізний помальований під березу.
3. http://wikimapia.org/#lat=49.4873433&lon=24.1558046&z=15&l=0&m=b приблизно тут, ну я сам тут тільки раз був і то чуть від дядіньки з собачкою і арматуркою не дістав, там треба іти вверж по дорозі бетонній і десь в лівому боці з дороги має бути видно хрест березовий.

Щодо третього пункту я тебе розчарую це не бетонна дорога а вапняк який там лежить, просто гарно виступає в цьому місці, сам спершу подумав шо бетонка.
#402
Решті бажаючих пропоную на 8:00 виїзджати з перехрестя стрийська наукова маршрутка Львів Новий Розділ, їхати до старого роздолу. Як придумаю як пояснити де виходити допишу, там всі дружньо зустрінемось і рушемо під печеру.

Точного графіку маршруток незнаю, орієнтовно в період між 8:00 і 8:30 повинна бути.
#403
Ліхтар на лоба, шапку в печеру(щоб пісок з волосся не вишкрябувати) ну і одяг в печеру який потім можна без проблем обтрусити.
Вроді все :)
#404
Отже наближаєтся зима, і день вилазки у Печеру коло старого Роздолу.

Тому пропоную домовитись про час.

Давайте зберемось на перехресті Стрийська-Наукова на 7:30 і звідти вирушимо до старого Роздолу.
#405
Цитувати
Там біля барвінку є як мінімум 3 могили повстанців)
А біля на теріторії саноторія минуло року дядько ходив з собачку і на всіх дуже сильно лаявся)

Координати скинути зможеш?
#406
Ще додам від себе якби була така нагода і ми вклались по часу то можна до Нового Роздолу на озеро Барвінок заскочити там теж є дірка у землі гарна, Сам барвінок чого вартий, біля печери там є могила партизана і напів закинений санаторій Каштан.
#407
Етикет то дозволить, а от техніка безпеки :) дозволить хіба символічну чарку пелехилити :) решту на вулиці)

Щодо часу то виїхати якомога раніше, година 7 ранку, а вернутись десь на 17:00, ну ці дві межі можна трошки відкоректувати мо можливості бажаючих поїхати.
#408
Всім привіт!

Нещодавно зрозумів що у печері у старому роздолі був лише раз за цей рік, от і вирішив у перший день зими а це буде на наступну суботу її відвідати.

Тако що запрощую всі бажаючих хто має досвід відвідання екстримальних обєктів і готовий 100% гарантувати що буде чітко виконувати всі поради і вказівки при відвідуванні печери. Всюди над головою висить каміння під ногами також сумнівна підлога, тому потрібно бути дуже уважним і обережним. Деколи дивлячись на камені задумуєшся які це закони фізики їх тримають :)

Гарно злазим подивимось що за рік часу змінилось, що осипалось що нового появилось, може трошки камінчиків потягаєм(це вже за бажанням).
Також можна відвідати палац Лянцкоронських, і ще щось цікаве на що часу хватить це вже за пропозиціями і можливостями.

З собою мати світло на лоба, шапку(щоб пісок потім довго з голови не виколупувати) і одяг який легко оптріпати можна.

Отже хто бажає під землю дописуйте.
#409
Привіт! Пристрій забираю, написав у приват.
#410
Привіт, всім!

Дайте макети приблизні і порахую друк у себе, маю на складі фудболки ТМ Стедман по 25,25 це акційна ціна до нового року, єдине по розмірах треба уточнити.

Це як пропозиція.
#411
Привіт! А можна до четверга забронювати? У четвер зранку скажу чи заберу, 70% на даний час можу гарантувати.
#412
Плани / Re: Лощина 4.11.2012
01.11.2012 10:41:36
Я б зрадістю сходив, але нажаль мене 4 у львові не буде, як будуть вилазки у інші дні кличте.
#413
Вилазка відбулась, навіть за тої погоди яка застала нас  в суботу. Вилазка відбулась продуктивно. Відвідали Каньон, назбирала Опеньків, дойшли до Прийми і від неї вирушили далі по схилу, за приймою є ще до 10 аналогічних і дуже красивих виступів породи, в яких є зо 5 гарних дірок, їх дослідили лише поверхнево оскільки світло яке мали з собою підвело. А після всі виступів наткнулись на "Гранд каньон" місце просто неймовірне. Оскільки дивним чином підвів щей фотоапарат то плануємо ще одну вилазку, для детального вивчення дірок і фотозвіту, у планах напишу.
#414
to Bottlehunter : Приношу велике вибачення, раніше таких планів не мав, тому і не міг повідомити :) мав інші плани які накрились, а цей виникнув спонтанно, що і пояснює час його появи на форумі.

Надалі при якихось запланованих поїздках буду писати завчасу,  здаєтся всі попередні хоч їх і було небагато, так і були оголошені, завчасно.
#415
to yosandr: постараюсь туди навідатись у жовтні, зараз ж націлений на Каньйон що біля Прийми. Дякую за інформацію. обов'язково з контактую як буду туди вибиратись.
#416
Всім привіт!

Планую у неділю 7.10  вирватись до нещодавно знайденого Каньону(тема про нього) і потім відвідати грот Прийма.

Цілі прості: 1)просто насолодитись красою каньону + є там одна щілинка з якої непогано дме, тре перевірити чи є за нею якесь продовження пустоти;
                      2)Пошастати в околицях прийми і Кайону пошукати якісь сліди древніх мисливців чи тварин;
                      3)Побувати на Приймі;
                      4)Ну і як завжди, час гарно провести;

Планую о 8 годині десь, виїхати з Перехрестя Стрийська-Наукова.

Отож хто має бажання приєднуйтесь, буду радий хорошій компанії.
#417
1979 року у Іспанському  містечку Торремолінос,  Генеральною асамблеєю Всесвітньої організації туризму 27 вересня було затверджено "Міжнародним днем туризму"!!!!

Отже вітаю всіх Нас Туристів і Дослідників, нових нам вершин, глибин, цікавих об'єктів, знахідок, веселих подорожей, і кожному у його галузі відповідних звершень ;)
#418
Ситуація з китайськими виробниками і товарами китайського виробництва насправді дуже проста.

ЇЇ можна охарактеризувати таким висловом: "Китай, китаю не китай".

Якість товару залежить тут не від того що це робиться в Китаї, а від поставленої задачі Китайському виробництву і цілей які ставить собі замовник який замовляє у них виготовлення тої чи іншої продукції.

Як приклад придумаємо собі гіпотетичну ситуацію: Я хочу замовити в Китаї певну кількість кілометрів кабелю, мідного, але я абсолютно не добросовісний і хочу зекономити на якості і відповідно на безпеці, прихожу я до наших китайських друзів на виробництво і кажу, зробіть мені кабель але здешевіть його максимально запхайте замість міді у нього адонований під міль алюміній! Плачу за це гроші і чекаю на своє "ГЕ" яке потім успішно продаю за дуже гарною ціною в Україні.

А в іншому випадку я хочу зробити класну річ, якісну щоб ціна відповідала якості, так все і пояснюю, а ще потім замовлю контроль якості продукції у Китайскої копманії яку мені порадили хороші друзі і я у ній впевнений і це ще підніме ціну.

От так приблизно виглядає робота з Китаєм, що замовиш, і скільки заплатиш, те і отримаєш, те потім відповідно і попаде на наш ринок.

Китай це первинний ринок і від цього нікуди ми не дінемось, просто треба самому оцінювати чи може такий пристрій який ми обираємо, вартувати таку ціну.

А в тому випадку коли вважаємо що ціна зависока за даний продукт, потрібно розуміти що ми можемо не просто переплачувати через високу націнку продавця, а платимо саме за контроль якості який продавець провів при виїзді продукції на Україну, а може і на самому виробництві.
Там варіантів перевірок якості на різних етапах виробництва і поставки, безліч і чим більше їх було застосовано тим більше за це відповідно заплатили.

Ось така інформація :) надіюсь буде цікаво тому хто не знав :)
#419
ЦитуватиОсь таку зміюку бачили цього літа в карпатах на маршруті Ужок-Пікуй.

Гадючка, прекасний екземпляр з гарним окрасом)
#420
Завдяки Львівським Альпіністам на Кавказі з'явися Пік Степана Бандери.


На при-кінці липня група Львівських Альпіністів львівського клубу «Екстрем» піднялись на одну з безіменних вершин Кавказу і назвали її іменем Степана Бандери.
Трохи про це можна почитати ось тут

Мене особисто такі новини приємно тішать і одночасно наганяють сум коли розумієш що в нас виникають проблеми з визнанням Цієї постаті в історії нашої держави, а Грузини самі пропоную вершину для того щоб назвати її в честь Національного Героя України.

Отут також можна прочитати про плани клубу щодо підкорення інших безіменних вершин по цілому світу