Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#61
На горі біля барвінку там де могила партизана є невеличка печера, планую в неї злазити. Якщо будуть бажаючі штани на зміну майте.
#62
Мені шоста зарано нажаль я швидше 20 не зможу
#63
Непроти вечером туди глянути
#64
Цитата: Блондинка в кедах від 04.06.2019 10:08:48
Цитата: Нелегал від 03.06.2019 23:33:16
з ночівлею і з наметом, але з переконанням шо всім на то *****!
Ще гарний настрій обов'язково візьми  ;)
І свій музичний інструмент губний обовязково!
#65
Дякуючи Golem попав колись до газети, звісно що дуже гучно звучить заголовок, печери я не відкривав вона була відома, але дослідженням займався
#66
Golem, хочу вас попросити якщо ви знайдете печеру і у вас буде зв'язок дайте знати що залазите(неважливо телеграм чи телефоном якщо нету не буде) і встановіть контрольний час через скільки ви плануєте вийти. Коли вилізете дайте знати. І робіть це у будь якому випадку навіть якщо хтось буде на зовні.
Дякую.
#67
Нажаль не вийшло вибратись але дуже хочу(
#68
Я за годину дам тобі знати, поки зарезервуй місце.
#69
ЦитуватиНа рахунок ночі то подивлюся по атмосфері. Якшо буде в кайф то лишаюся. Ні - то мені 25 хв додому їхати
Ми тобі якось культурно машину заблокуєм)
#70
Цитата: Le-i-3o від 23.05.2019 10:54:09
+2, та +1 до Голема в Джимік на ранок.
Я мав наувазі на неділю на якийсь обєкт до Голема.
#71
+2, та +1 до Голема в Джимік на ранок.
#72
Добиратись пішки краше не з автовокзалу а від "Мяча", водій висадять вас де потрібно якщо Скажете йому цю локацію а потім ось така стежка
#73
Цитата: Roy від 09.05.2019 00:51:19
Знаходиться на схід від Моршина, ось тут.
На вікімапії хтось позначив як "вольєр для кабанів", хоча, згідно супутникового знімку, та тієї ж фотки на вікі, видно, ще це не так.
Можна було б якось перевірити це місце. Пішки від станції Моршин 5 км, є лісова дорога.

Хто має бажання відвідати це місце? А може й був вже? :)
+1 якби то було завтра чи в вихідний.

Колись як був у 8 класі був у Моршині на відпочинку, ходили в ліс за грибами і біля міского парку у лісі є якісь незрозумілі конструкції типу очиснх споруд, слабо памятаю. Хотілось і на них би глянути.
#74
Цитата: Golem від 07.05.2019 10:38:13
Мене забули:(
Ти чисто як водій получився) на екскурсію не ідеш)
#75
Мій хороший знайомий Анрій Пилипюк бігає такі дистанції на сніданок, тупу Гуцул Трейл і Т.Д. після чого пише цікаві звіти з того як проходила дистанція, якщо кому цікаво тут читайте його звіт з марафону по Олешківських Пісках. Можливо комусь буде цікаво звіт дуже крутий.
#76
Гумор / Re: Наше меню
14.03.2019 16:26:49
Я уточню в 3 місцях і створю тему
#77
Гумор / Re: Наше меню
14.03.2019 15:24:25
При достатній кількості бажаючих є можливість зробити Фірмову пляшку скляну з логотипом форуму, вчесть десятиріччя. Є декілька варіантів, як індивідуальне дуття так і стандартну з лого. За великі гроші можна навіть в формі колектора зробити думаю.
#78
Вже збирався виставити другу частину звіту яка мала відображати історію міста Сус та мого його невдалого відвідання, але застряг на вивченні старих фото Тунісу і найшов декілька цікавих які пов'язані з Монастирем.

У перші частні звіту я згадував про кладовище Сіді ель Мерзі, яке назване вчесть відомого місцевого Імама. Імама вважали святою і дуже поважною людиною і на його честь назвали цвинтар на якому він похований.
Сучасне фото цвинтаря з Рібату

І ось фото цвинтаря з Рібату орієнтовно з першої половини 20 століття, Мавзолею Хабіба Бургіби звісно ще не має, а на цвинтарі видно не так багато могил і можна побачити що вони являють собою просто камені більш менш правильної форми.

Фото трошки з іншого ракурсу але можна привязатись до двох веж на мурі Рібату.

Наступне фото викликало в мене дослідницьке задоволення. На ньому я зауважив цікаву деталь. Як я розповідав кладовище відоме на весь мусульманський світ як місце де зціляются діти. І тут ближче до правого нижнього кута можна побачити мужчину який тримає на спині дитину. Думаю це паралізований або з серйозними проблемами опорно рухового апарату хлопчик якого сюди принесли для зцілення.


Якщо порівнювати з попереднім фото то можна визначити приблизну локацію де фотографували і зрозуміти що фото дійсно звідти. Споруда якщо не помиляюсь це власне і є Куба де похований Сіді ель Мерзі.
Тут краще видно що тоді увагу як буде виглядати могильний камінь не дуже приділяли, і мабуть уже в сучасному світі почали обкладати могили керамічною плиткою. Взагалі возвеличення могил заборонене ширіатом.

Є ще пару стареньких фото:
Фото з Рібату в сторону Мечеті, фото старе набережної немає просто піщане узбережжя.


Фото фортеці Рібат зі сторони моря, з права видно Кубу. Окультурення берега ще відсутнє.


#79
Все актуально, їдем навіть якщо нас буде лиш двоє. Після цього  можем заскочити в палац та\або на Єврейське кладовище.
Про час домовимось в Пятницю.
#80
Цитата: Le-i-3o від 06.03.2019 15:21:39
Цитата: Le-i-3o від 02.02.2019 10:14:15
+1 на 90%, точно скажу коли повідомите дату.
Підтверджу свою Участь завтра зранку
Я мінус зі списку, з нової роботи не так легко відпроситись нажаль.