Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#761
Плани / Sunday витєчка
24.12.2011 22:50:42
 Дня доброго Шановні Дописувачі!

  На кінець-то дочекались, Фірер, котрий ШвордЛорд (swordlord) привіз нам таку цяцьку як УДШ. Було вирішено оприходувати цяцю завтра в околицях Міста Лева. Здибанка завтра о 12-00 коло Пивниці, обов'язкове самозабезпечення транспортом (у нас машина забита). Плануємо тікнути по Стрийській трасі на 10-15 км від міста, тамка і провести експеримент. Можливо заїдемо в сРаковець по воду, мясо, сало та медівку, а також спробуємо завітати на кар'єр, що коло Малої Швейцарії.

  Наразі їдут: BottleHunter, Roy, SwordLord ,DeadMeat та Ваш покірний слуга, злий модератор Inkognito
#762
Дякую, звісно проГАласував за Львів. А крім Львову та вОдеси хтось бере участь у конкурсі? Бо, мля, у нашій державі ше є багато вартих уваги міст, як во то Луганськ, Донецьк, Єнакієво ітд ітп.
#763
"дайте два", себто хапну перших (котрі гет не червоні) 2 шт.
#764
вчорай відніс у Пивницю +100 як і попередньо обіцяв. Приєднуйтесь!  ;)
#765
Дякую колєги! Приємно знати, що маю таких друзів! Аж ми душа грає та серце шальоно скаче! Пробачте за таку пізню відповідь, але сі так стало, що на мій ДН на роботі вирішили влаштувати додатково корпоратив - тому й дописую, так пізно. Дякую що ВИ Є!!!
#766
+100 грн, закину в пивницю в суботу.
#767
Портативна грілка, без пального. (автономна)

Рік тому брав у Новій Лінії по 8 грн (маленька) та по 12 грн (більша). Може і досі є.
#768
Amazon Kindle, Wi-Fi, 6" E Ink Display - так би мовити новий від виробника вартує $109. Якщо хочеться заряжати не тільки від USB, але й від розетки - милості просимо power adaptor вартує $14,99 (але є знижка у $5). Доставка $26,97, возиться офіційно в Україну (привозит DHL або UPS) - перевірено не раз, чекати до тижня часу(причому із Штатів в Україну доставляється протягом доби, а все інше - київська митниця, до 5 діб  :) ). Отож загальна сума як каже Амазон $145,96 = 1174,97 (або $130,97 = 1054,30 грн. якщо без зарядки). Після 26 грудня обіцяють матьорі знижки.
#769
Цитата: ZED від 19.12.2011 20:30:20
Не знаю, як Вам так "щастило", але в мене Поліс 10Вт і світла дає більш ніж достатньо і драйвер має хороший. Єдина проблема була із кнопочкою, але й та усувається рівними руками за 15 хв. Більше року тягаю про всяк випадок на прогулянки та в якості запасного світла на вилазки.

Душевно порадувало 10 Вт поліса  :) Цікавим є те, що навіть драйвер має (цікаво який), і в чому, як та яким чином "хорошість" драйвера себе показує. ZED, плыз без образ - але чим тебе цей ліхтар так захопив? Мій скромний досвід каже, що від полісів йно корпуси файні, а й то після обробки грубим та меншим обробляючим девайсом. Дякую!
#771
дійсно, деякі кавуни реально наколоті нагадують. най би їм шляк...
#772
Во тож бо вітаю усіх Миколаїв (Колянів),Микіл Миколайовичів (Колянів Коляничів). Най вам буде все фест, красиво та чотко. А від еКсплорера - бажаю вірних друзів, цікавих досліджень та сухих бахіл. Слава Україні!

З.І. Най вам Миколайко окрім ОЗК ще шось під подушку покладе.
#773
Не із усіх кавунів із нітратами можна зробити "дим".  :) Кавуни, вони ж бо гади хитрі. І не обов'язково з нітратами. Мав на увазі. що господар землі здибав собі дешеві добрива  :) Але дійсно мля дивно таке видіти...
#774
Цитата: linuxoid від 18.12.2011 22:44:18
Кавуни в Сокалі зимою на землі з інієм то жесть, розказти не повірять)))

      Мудрий господар готує собі землю навесну восени. Чому не придбати за скажімо 10 грн/центнер гнилого кавуна, використавши його у якості добрива? Дешево та сердито!
#775
агов, ясновельможні дописувачі - скидуються на проект лише нас четверо? пафосно...
#776
а я і не переживаю. І тобі не варто. Як на мене - то все балачки, що закінчаться "як завжди"...
#777
ну я вже дописував: єден чорний, най буде нового взірця. Бублос як завше в Пивницю чи other way?(пліз в приват). Дякую!
#778
не хтів би такого трамвайка у Львові. Най би були старі із новов начинкою, гафтентичніше та приємніше
#779
ЦитуватиНу чомуж, от у далекій Гамериці теж наваяли антилюдський закон котрий забороняє вирощувати, ділитися, обмінюватися або продавати продукти, вирощені на своїй садово-городній ділянці.

Та бу тово прошу Пана власне Гамерика, а не Ненька. Доколе ?  :)
#780
шось мені здається шо ця шняга не пройде... Або пройде і ніц не зміниться - будуть продавати по-чорному, для своїх. Така в нас вже держава