Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1181
ЦитуватиВ мене є трохи колекторного відео.

Скинь, якщо можна.
#1182
Журналісти з ЛТБ просять аматорське відео з колектора (будь-якого) для недільної інформаційної програми. Хтось може допомогти?
#1183
Дуже оригінальне питання насправді. Знайомі != робоче місце. Головне - визначитися, що ти дійсно хочеш робити, знайти свою першу роботу, що не суперечить твоїм мріям, а далі сумлінно працювати та весь час вчитися.

Насправді, у Львові набагато легше знайти собі роботу, ніж в інших містах Західної України.

Update пізніше. Вельмишановний автор допису насмітив ще й форумах таким самим дописом. Наприклад, тут - http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2609425

То тролінг, журналістика чи щире бажання знайти роботу?
#1184
Ану ще раз перечитай попередній пост, але уважно  ;)
#1185
Достовірні дані, підтверджені останньою розвідкою на місцевостці: маршрутка Львів-Басівка має номер "171" і відправляється з площі Св. Юра.
#1186
Трохи погуляв просторами інтернету. Будете сміятися, але там є не тільки "Фкантактє" і "+100500", а й деяка інфа про колишній військовий аеродром біля Кіровограду. Ось як виглядає "Канатове" з повітря, отут знайшов.



А ось коротка інформація з іншого ресурсу:

ЦитуватиАэродром «Канатово» ранее был авиационной базой ВВС СССР. После распада Советского Союза аэродром перестал функционировать как авиабаза. Сейчас там базируется военная часть, а ЦИК «Канатово» является собственностью Минобороны. Аэродром расположен вблизи Кировограда.

В Кировограде гражданский аэропорт сейчас не функционирует. Экономический кризис 1990-х болезненно ударил по предприятию, так и не возобновило сих пор свою деятельность. Весной 2008 года было принято решение о его приватизации.

Кировоградский областной совет 2008 приняла решение забрать земли аэропорта из коммунальной собственности и передать их на баланс Кировоградской государственной летной академии. Сейчас на базе аэропорта существует областное КП «Аэропорт Кировоград».

Схоже на звичайний маленький аеродром місцевого значення, нічим не кращий або гірший від тих, що є в Франківську чи Тернополі. Хіба що військові присутні. Думають як вижити і де для цього взяти гроші.
#1187
Є конкретно маршрутка, з номером "177". Чи точно цей номер, я не впевнений, але знаю точно, що маршрутка їде по вул. Героїв УПА.

Ти на прогулянку зібрався чи па дєлах?
#1189
Плани в силі. Трохи змінилося місце збору: перехрестя Кульпарківська-Наукова, 9:00, завтра.
#1190
Marichka нині ся вродила! Бажаю завжди цвісти і пахнути, бути бадьорою і життєрадісною, тобто такою, якою ми всі Тебе знаємо!
#1191
Чи може хтось в суботу після обіду (орієнтовно після 15-00) заїхати автомобілем до Андерграунду за речами, а потім відвезти їх у Винники? Бензин за мій рахунок, часу на все треба менше години.


Update пізніше: як виявилося, осередок "Оселі" працює і у Львові, на вул. Угорській, 2. Правда, на вихідні там нікого не буде. Тому почекаємо до понеділка, після роботи завезу все туди.

Хто ще має бажання долучитися, маєте два додаткові дні  :)
#1192
Запрошую всіх проїхатися роверами  в найближчу теплу (сподіваємося на то!) суботу за таким маршрутом:

Львів - Оброшине - Великий Любінь - Черляни - Городок - Львів.

Збір о 9 ранку, 12 жовтня 2013р  біля ТЦ "Скриня", що на Городоцькій. Прогулянка передбачається з елементами експлорингу, тому прошу подбати про мінімальне спорядження.
#1193
Спілкувався щойно з Вікою Долик із ЗІК'у. Каже, що МНС десь зараз прибули на місце, почали пошуки. Питала, чи ми готові допомогти шукати дитину. Журналісти теж там є.
#1194
Судячи із твоєї карти, подія відбулася недалеко від Барвінку на Широкій? Там люк відкритий був чи що?
#1195
Під Калушем розкопали підземелля. Сюжет з новин:


#1196
Плани / Re: Чернівці
10.10.2013 10:32:28
Я б не проти, але треба буде заздалегідь визначитися з датою і взяти квитки. На Чернівецький поїзд завжди аншлаг...
#1197
Так, ще актуально. Велике дякую всім, хто долучився. В п'ятницю або суботу планую доставити все до місця призначення.
#1198
Звідки альбом ся взяв веселіший, таже там ті самі фоттографії, що і в темі. Просто більше  ???
#1199
З Днем народженням-ням! Щирого кохання, вдалих кадрів, всенародної любові, цікавого життя. Ну і щастя - здоровля  ;)
#1200


Було це в останній день серпня, коли сонце фест припікало, а до Львова із закордонного міста Варшава прибув з офіційним експлорерським візитом adi_cherryson. Він сі зібрав поїздити трохи по Україні, а почати вирішив зі Львова. Що, звичайно ж, було правильним рішенням. Звізди на небі стали в правильному порядку, і ми змогли побачити на власні очі файно збережений, з великою кількістю артефактів та небезпек всередині завод Джелізово-бетонованих виробів. Звичайно, без допомоги Inkognito ніц би не вийшло, хіба клямку поцілювати і на охоронця подивитися. Користуючись нагодою, ще раз дякую за організацію та замовляю пісню Степана Галябарди на завтрашню обідню програму привітань в ефірі Львівського радіо.

Я вперше отак собі лазив діючим підприємством, маючи можливість заглядати всюди, де вистачить фантазії. Зізаюся, відчуття дещо незвичні. Напевне, так себе відчував Супер Маріо, зохававши  спеціяльного гриба. що дає можливість фест швидко бігти і не боятися ворогів. Випереджуючи дурні питання скажу відразу, що дурних грибів ми не їли, хіба печериці як складову піци, після вилазки в Червонограді.

Ворогів на заводі ми так і не зустріли, хіба добряче потролили охоронця на вході. Він питався, для чого нам на завод, на що саме ми хочемо дивитися і скільки плануємо там бути. Олег ґречним тоном та з доброзичливою посмішкою відповідав, що на заводі нам цікаво, дивитися хочемо все, а будемо стільки, скільки захочемо. Охоронець питань більше не мав і вирішив нарешті зайнятися чимось корисним. Ми ж пішли собі, заходити куди хотіти і бути скільки хотіти.







За цією решіткою - мініатюрний підземний світ, навіть є маленьке підземне озеро з чистою і холодною водою. Щоб його побачити на фото, треба просити Linuxoid'a їх викласти. Просим-просим!!!

А це ми вже посуваємося темними коридорами попри конвейєрні стрічки.







adi_cherryson за роботою, тобто за фотокамерою. Хлопаку треба було буквально за вуха витягувати зі все нових і нових приміщень з обладнанням і металевими конструкціями.





Переплетення електричних реле та кабелів в окремих кімнатах мені особливо сподобалися.





Big brother is still watching you...



Кульмінація прогулянки - цех з виробництва бетонних плит.



"Туфелька" на кабіні крану.















Альбом на Пікасі.
Посилання на обговорення. Для питань, зауважень, пропозицій та льогкого офтопу.
Кілька фото польського розливу.