Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#601
В свіжому числі газети Kurier Galicyjski на першій сторінці йдеться про Форум польської молоді в Івано-Франківську. Підпис під фото: "Група з Житомира презентує новий герб свого міста". Ну і сам герб  ;D

#602
Людей 25-30 поміститься. Більше навряд чи прийде.
#603
Класно, схоже, знову пів форуму збереться  :D
#604
Альтер вставив тег "сарказм"  ;)
#605
Інтроверт, серйозно, перед тим як постити текст на форум - закинь його в Ворд. Там є автоматична перевірка граматики. Очі болять таке знущання з рідної мови читати.
#606
Звіт з текстом завжди кращий, як на мене. Особливо про кілометри на тахометрі мені сподобалося. Ну і було б класно трохи з розділовими знаками подружитися  ;)
#607
Цікаві знахідки з каналізації. На жаль, без фото. http://wreckyratbird.com/category/urban-exploration/
#608
Є гарні новини: Зустріч відбудеться найближчого вівторка, 8 грудня в кафе Come In, що на вул. Крушельницької, 3. Початок о 19 годині. Розповідати будемо ми з Роєм та можливо ще Лесик. Приходьте з друзями.
Посилання на подію:

https://www.facebook.com/events/1263306890362341/
https://vk.com/startup_cafe.come_in

#609
О, я про цей об'єкт давно вже чув. Перший раз побачив в оцьому старенькому відео:

#610
Типу "не срати на об'єктах"?)))
#611
Мені книжка сподобалася самим фактом її існування, написана гарно. І слово "Посібник" в заголовку вжито більше в іронічному значенні.
#612
Монументальна праця гуру всіх експлорерів світу - Ninjalicious - під назвою "Доступ до всього: Посібник з мистецтва Індустріального туризму" (мовою оригіналу:"Access All Areas: A User's Guide to the Art of Urban Exploration"). На більш ніж 200 сторінках автор цікаво та доступно розповідає про наше спільне хобі : підготовку, тренування, спорядження, різноманітні цікаві місця, техніку безпеки тощо.

Наскільки мені відомо, книжка ні українською, ні російською мовами не перекладалася. Ознайомитися з текстом можна за лінком.

Дякую Driver'у за те, що допоміг знайти електронний варіант.

#613
Давнішній пост Вільяма на 28dayslater, котрий зараз їде ровериком через китай і передає всім форумчанам привіт.

http://www.28dayslater.co.uk/factory-nuclear-bunker-lviv-ukraine-february-2015.t97688
#615
Дякую, проголосував.

ІМХО, в нашому місті штин і громадський транспорт - дві найбільші проблеми. Треба щось з тим робити.
#616
Така хня широко зустрічається в бомбіках, у Винниках мабуть дотепер стоїть. Всередині мають бути "вентилятори", щоб ганяти повітря і фільтри.
#617
Дякую за інфу. На НР навряд чи їхати буду, але варіант хороший для котрогось вікенду.
#618
Доволі незвична програма. І кілько коштує така розвага?
#619
Звичайно,що ні. Гарних тобі вражень.
#620
Я зараз готую таку презентацію, вона має відбутися в антикафе Камін, що на Крушельницької. Дата ще не визначена, найімовірніше - початок грудня. Як буду щось знати точніше, то напишу на форумі додатково.
Правда це не для преси, а типу для всіх цікавих.