Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - vitruxa

#1
Доброго вечора! А що Вам заважає самому найти і займатися цими видами спорту. Ви комплексуєте?
#3
Фото з цегляної труби, трамвайний парк(вул.Сахарова).





#4
Вітання шановні камради. Прочитав про Велику проблему освітлення вежі звязку. Вам що нічим зайнятись? Та яка Вам проблема що немає СОМ? В нас не має доріг, маршрутного  транспорту, води, електроживлення( якісного). Пишіть про
це!!!  Набиваємо рейтинг сайту, бали собі ?
#5
Був там, копав. Звичайна обжита місцина. Чи там живуть, чи просто як дача але постійно їздять машини і є люди!
#6
Труби на Рясному. Вища труба( бетонна) має 120 м. На верх є драбина з захистом, плюс проміжні площадки для відпочинку. На різних висотах розташовані антени мобільних операторів. Охорона присутня.
#7
Боюсь помилитись но це не затвор. Нагадує затворну коробку від мосінки.http://bergenschild.ru/Reconstruction/archive/mosina_vintovka/Index.htm    Це моє припущення !
#8
Постараюсь бути.  +1,5 або 2,5 !!!
#9
Цього тижня бачив як на баггі двоє, палили траву на обїзній. Потім поїхали в Ямпіль. Цікаво що палили не засіювальні землі.
#10
Молодці що злазили ! Охорона там є, драбина що її не хватає лежить у  внутрішньому дворику. А  операторам обладнання яких висить на вежі це всерівно! Вони арендують місце під кожну антену.
#11
Знайдено на околицях Львова. Можливо колеги підкажуть що за річ. Є думка що кокарда !!! ( Дата на фото не коректна ).




#12
У Львові,  вул. Надійна . Тут є дві цегляні труби , вища має метрів 90. Охорона відсутня ( принаймі  раніше не було ). Потрібно памятати про страховку перед тим як лізти.
#13
Сам дуже скептично ставлюся до всяких містичних історій. Але сьогодні мав не велику пригоду. Вирішив вискочити на годинку покопати. Знахідки копійчані ( 2 коп. 1946 року, гільза -1шт., і ще якась  муть). Але тут сигнал кольорового металу, на місячне    світло попадає маленька овальна ладанка. Присівши обтираю її і вона "вистрибує "мені з рук. Вірити чи ні шукав її 10 хвилин ( земля кругом чиста від мусору), знайшов за 1 м від себе  по  заду. Втішився і вирішив не ризикувати, сховав в кишеню на замок, де вже були 2 коп.. Оговорюся що був без рукавиць. В дома в кишені ладанки не було !!! Копійка на місці. Кишеня не дірява, замок не відкривав більше на полі, був тверезий. Одне жалію, не роздивився що було зображено на ладанці.
#14
Після перегляду було багато емоцій ! Хай наші депутати думають як зробити нам краще життя, а не займаються х...ею. Хімія на полях ту саму монетку вбиває моментально. Можливо ми навіть спасаємо щось ???!!! За коп в історичних заповідниках, кладовищах, я проти. Коли в столиці руйнують історичні памятки всім нас-ти,  тут слів не має.
#15
На Пекарській сказали, що такої групи в наявності не має. Всім дякую хто відгукнувся на допомогу. Дуже приємно,   що є ще люди готові допомагати іншим. Щиро вдячний!
#16
На жаль ні. Кров шукали навіть по інтернету, готові заплатити. Але дуже рідкісна. Дякую Dexter.
#17
В товариша сталася біда. Дівчинка 8 років захворіла на лейкемію. Потрібна  кров- група 1 резус мінус. Досить рідкісна. Якщо є такі, хто може допомогти, телефон батька 0974776600 Назар.
#18
Рой казав мені те саме. Тому пломба не рахується !!!  ;)
#19
Вчора мав трошки вільного часу і поїхав покопати. Було багато різного скла, кераміки, металу, закамянілих кальмарів, шрапнелі. Розстроївся і пішов до машини. Аж раптом сигнал і вилізло ядро, потім перстень а за ним пломба ( на ній напис 1201 ). Дуже цікаво, на не великій  ділянці знахідки різних часів. Думаю ще туда попасти!!!





#20
Везе тобі ( на освітленні сховища ). Вітаю !!!