Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1401
пане Gribkoff, смію з Вами не погодитися. Душевніших пісень Україна не чула з часу "Разом нас багато..."
#1402
Там хтось співає blja ніби ригає
nakhuj конкретно мене напрягає


Е-ге-гей, чуваки і чувіхи! З вами музичний критик і оглядач нового музла Фляшкохантер. Хто то казав, же музики сі не лишило з часу коли Metallica випустила Death Magnetic? Спіціяльно для таких невіруючих нині хочу поговорити про новий альбом Zлого Rепера Zеника "Zалупа Rock". Всього дев'ять пісень обігріют і розвеселят вашу душу в час осінньої депресії, протягом зимових свят і надалі аж до виходу нового альбому Дзідзя, Лесик Бенду чи Сестрички Віки(що малоймовірно).

В отойво ґеніяльний диск увійшли як версії пісень, що ви вже завчили напам'ять і переслухали до дірок, так і цілком нові КУМпузиції. До відомих, безумовно, належит Dubstep-версія "Гондурасу", невмирущі "Металісти" (про проблеми відносин неформальної і формальної молоді на Галичині) та "Іспанія". Кілька давніших композицій таки не увійшли до альбому. Передусім маю на увазі "Міша Рис", ця пісня свого часу заставила мене дуже сильно задуматися над причинов існування нас всіх, Сихова і Лєвандовки.

Підходе участковий, каже:"Козаки, здоров.
Давайте документи, blja , бо я Павло Зібров."


Про нові пісні намарне щось говорити чи нав'язувати свою точку зору щодо текстів. Я впевнений, що кожен з вас віднайде в цій музиці та словах щось своє, інтимне, що до цього знаходилося в найтемніших закутках душі та раптом вихлюпнулося назовні. І ви зрозуміли:"Так, то власне це, що я завжди мав на увазі, просто не знав як висловити!" Наша редакція була б дуже вдячна за відгуки на тему альбому, а також розумну дискусію на тему "Боря - шальоний оґурєц!" а також "От тобі люба каракулєва шуба."

Тож давайте не втрачати ні хвилини, а берімося слухати та вивчати цей шедевр! Прошу заходити отут, а як сі стане війна, то я всьо забекапив лькально. Звертайтесі!

#1403
Ось як проходять вечори в кнайпі "1540". Мені здається, така атмосфера панувала у Львові в 90-тих і якраз такої музики, простої і драйвової, не вистачає зараз. Гурт "Сержант Блюз", за барабанами, до речі, Тарас, він же вулкан. Але через невдало встановлену камеру від Тараса видно хіба палички  :) Дякую за настрій, приїжджайте до Львова на кунцерт!

#1404
Файне місце! Йдеться про той Звенигород, що під Львовом?
#1405
Днями відійшов у вічність один з моїх найулюбленіших індастріал-об'єктів України, на котрому вже ніколи не побуваю. Мова йде про розвалини Ртутного комбінату в Горлівці. Похмура будівля разом з навколишнім пейзажом і териконами навколо творила направду страшний постапокаліптичний пейзаж. Донбас - страшна сила. От поїхати б туди на кілька днів...

Прочитав я про це в ЖЖ Франкенштейна http://frankensstein.livejournal.com/353020.html





Сюжет з місцевих новин. -1, нехай земля буде пухом. Будемо надіятися, на цьому місці збудують що-небудь путнє.

#1406
Дійсно, такий знімок можливий, щойно трохи помучив Панораміо і Яндекс. А з якого рівня над землею робився?

still, справді круто!
#1407
Цитата: still від 25.11.2012 17:45:45
Цікаво, тут фотографія зроблена на вул. Саксаганського, також видно проспект Шевченка, готель Жорж, костел Єзуїтів, театр Марії Заньковецької, і навіть будівлю управління земельних ресурсів

В мене мосх сплавився. Така фотографія неможлива, то фейк.
#1408
Буду радий приєднатися до такої КУМпанії. Сором сказати, але по справжніх печерах ніколи не лазив. Треба виправляти :)
#1409
Сайт, присвячений електротранспорту Львова - http://www.lvivtrans.net/
#1410
Маємо ще одну річницю - 60 років львівському тролейбусу. З цієї нагоди організовується цікава екскурсія. Нижче копіпаста звідси. Халяви на цей раз не буде, 1,5 годинна екскурсія вартує 45 грн.



Запрошуємо відвідати екскурсію з нагоди 60-річчя тролейбусного руху у Львові. Перші тролейбуси з'явились в нашому місті в 1952 році та до сьогодні зберігають позиції одного із основних видів громадського транспорту Львова. Тролейбуси стали свідками появи великих спальних районів та промислових гігантів, які перетворили Львів у місто із майже мільйонним населенням. Нові тролейбусні маршрути виникали та й розширюються далі в один голос із розростанням Львова. Вони є одним із повноправних атрибутів розвитку Львова. В той час як трамвайна мережа більше охоплює центральну частину міста, тролейбусна – ширше представлена в нових індустріальних районах Львова. Відтак і наша екскурсія пройде із старого міста до наймолодших районів Львова.

Маршрут: Університет – вул. Листопадового Чину – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – Аеропорт – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал – вул. Стрийська – Львівський Автобусний Завод – вул. Володимира Великого – Тролейбусне депо.

Початок екскурсії: 13:00. Тривалість: 1,5-2 год.

Про історію львівських тролейбусів розповість Олександр Єрохін - співавтор сайту "Львівський електротранспорт". В оформленні тролейбусу будуть використані копії фотографій львівських тролейбусів різних часів. Екскурсія буде проходити в сучасному тролейбусі львівського виробництва.

Записатись на екскурсію та отримати докладнішу інформацію про неї можна на веб-сторінці www.VIDVIDAY.com.ua або за телефоном: (032)-260-04-10.

#1411
Отаке сьогодні виявив на компі. Тепер ясно, чому воно так тормозить завжди - їди замало поставлено  :D

#1412
Хто хоче футболку, прошу лишати відповідь в форматі: Розмір - Колір - Нікнейм у відповідному кольорі (якщо потрібно) - Ч\Ж - Кількість. Наприклад:

L, Чорна, Bottlehunter, Ч, 1 шт.

Маємо два тижні на збір побажань, тиждень на друк. Ціну питання Цезар озвучив, можливо вона ще зміниться в менший бік.   
#1413
Річка Котельня неподалік Новограда-Волинського.

#1414
Напиши точно час і місце зборів, на Експлорері і загалом на Галичині так прийнято планувати справи і відпочинок.
#1415
Я візьму точно. Чемно стаю в чергу.
#1416
Дві машини зі Стрия. І незрозуміла для мене рейка.





#1417
До речі, один такий радянський звір вартістю 1 млн. радянських рублів стоїть законсервований в колишньому інструментальному цеху Автонавантажувача на Шевченка. Охоронець казав, що якби ми прийшли в будній день і попросилися в директора, то можна було б на то все добро подивитися.

Могли бис-мо то питання підняти.
#1418
Єврейський цвинтар. Чернівці

Монументальний і величний некрополь, площею біля 14 гектарів. Розташований на вул. Зеленій. Поховано тут близько 100 тисяч людей, надгробки за юдейською традицією щільно стоять один біля одного рівними рядами. За неперевіреними даними, кладовище було створене в середині 19-го століття. На початку 20-го століття євреї становили майже третину населення міста.

Про цвинтар розповідають цікаву історію: виявляється, десь тут похована книга... У юдеїв є повір'я, згідно якого книгу, в якій трапилася опечатка, потрібно захоронити.



Біля входу на цвинтар стоїть поруйнована синагога. Всередині практично нічого не збереглося. Ще кілька років тому над входом будівлі можна було прочитати напис "Цидук адин" (праведність суду).










Багато надгробків відрізняються багатством декорування і символікою. Символіка на плитах може означати як професію похованого, так і його соціальний статус і навіть ім'я. Як знайду доклад матеріал на цю тему, обов'язково викладу сюди. Над могилами найбільш шанованих людей побудовані каплички.

До речі, знайшов відповідь на питання яким чудом такий великий цвинтарр не був зруйнований під час Другої світової війни. Як виявилося, Чернівці в той час були під румунським керівництвом, тодішній бургомістр Траян Попович співчував євреям. Саме тому масові в той час розстріли часто замінювали на департацію. В 1945 році Чернівці були містом з найбільшим єврейським населенням в Європі.

















З верхньої частини цвинтаря відкривається чудова панорама Чернівців.



Оце і все наразі. Фото Роя можна подивитися отут.

Було б дуже добре, якби хтось зміг розповісти про традиції і символіку єврейських поховань. Зокрема хтів би-м знати, чому на деяких могилах стояли камінці.

#1419

Architectural Film Club та lypneva.com запрошує на показ фільму Urbanized, який відбудеться в Середу, 21 листопада 2012, о 16.00 в 304 аудиторії, головного корпусу НУЛП (вул.. С. Бандери 12, 3-й поверх).

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Urbanized - це повнометражний документальний фільм про проектування міст, який висвітлює проблеми та стратегії міського дизайну за участю деяких провідних архітекторів, планувальників, політиків, будівничих та стратегів. Більше половини світового населення сьогодні живе на міських територіях, і 75% відсотків людей до 2050 називатиме місто домом. Але в той час коли деякі міста переживають свій вибуховий ріст, інші зменшуються. Виклики пов'язані із балансом житла, транспорту, громадського простору, громадської участі, економічного розвитку та політики сталого розвитку швидко набувають універсального характеру. Попри це, багато цих аспектів залишаються відірваними від громадського впливу.

Кому дозволено формувати наші міста і як вони це роблять? На відміну від інших сфер дизайну і проектування, міста не створюються єдиним спеціалістом або експертом. Існує багато учасників розвитку міста, включаючи звичайних громадян які можуть мати значний вплив на покращення міста в якому вони живуть. Оглядаючи широкий спектр проектів міського дизайну по цілому світу Urbanized окреслює глобальну дискусію на тему майбутнього міст.



Скопіював звідси. Фільм мав би бути цікавим, якщо зможу відпроситися з роботи, обов'язково піду

#1420
Зібрали трохи речей, взуття та продуктів, завезли все в Винники. Крім мене та мого друга прийшов, на жаль, тільки Inkognito.