Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#401
Що ви вчепилися чоловіка "Не захоплюйся та й не захоплюйся"  :) з усіма це в певний час буває - тому всього тобі найкращого і саме головне міцного здоров'я, тоді і на одне і на друге енергії вистачить.
#402
З наближенням літа ця тема стає все більш актуальною.

Сорі за якість - фото стареньке і робилось ще на 0.3Мп камеру телефона.

#403
Цитата: YserL від 21.04.2012 14:50:20
Звісно, вивіз у Грибовичі не вихід. Пора будувати сміттепереробні заводи!

Давно пора і була та є купа фірм які готові за це взятися, тільки наш пан мер з будівництва і роботи такого заводу хоче мати пожиттєвий відсток - тому й ніхто його не береться будувати.
#404
Цитата: Fenriz від 19.04.2012 12:19:09
Гроші закинув в пивничку

Трошки поспішив чоловіче але то нічого. Просто людина яка їх продає буде мати ці масажери лише в кінці наступного тижня і тоді ж детально скажу які є кольори та розміри.
#405
Цитата: Mike від 20.04.2012 08:55:28
Подібні ринки будуть в будь-якому разі, питання тільки як і де. І як на мене - то краще в спеціально виділеному місці, ніж позакривати все і бабки будуть вздовж вулиць і вокзалів стояти.

Вони вже стоять вздовж вулиць.
Сам живу на Сар'яна - паралельна вулиця з Липневою і сьогодні зранку вздовж моєї вулиці вистроїлись орди торгашів - отже знову у підїзді та під ним буде насрано\насцяно, навколо буде купа сміття і пляшок  >:( і штин стоятиме неможливий - особливо якщо пригріє сонце. А як наслідок почнеться шастання всякого зброду по поверхах і пошук місця де поспати після перепою і всього, що погано чи не зовсім лежить щоб поміняти на пляшку.

Ососбисто я не проти овочевих ринків де селяни могли б продавати свої товари, сам не раз на Липневій скуплявся, але такі ринки повинні бути чистими, а не притягувати до себе бомжів\наркоманів\алкоголіків та інші асоціальні елементи. Приклад овочевий ринок у Рясне - чисто, спокійно, немає цього жахливого штину - приходиш і аж приємно там щось купити, а ціни такі ж як і на привокзальій, а то й дешевше.

Поруч з Липневою Привокзальний критий овочевий ринок з якого повиганяли продавців непродовольчих товарів і там з'явилась купа місця, але ж туди ніхто не йде бо треба заплатити за місце - от і маємо, наша влада вирішила знести липневу але умов для продажу на критому ринку не зробила.
#406
Сайт найбільшого інтернет-магазину України Rozetka.UA недоступний.

Як стало відомо AIN.UA, наразі у хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції з метою вилучити сервери інтернет-магазина.

Як пише watcher.com.ua, ТОВ "Розетка.уа" звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень.

Джерело "Українська правда"

і тут
#407
Отже 11.04.2012 відбувся похід у Астрономічну обсерваторію - велике ДЯКУЮ Sunkatalano за організацію ну і звичайно + у карму.

Зібралось нас аж 6 чоловік - Sunkatalano, Dima_Bear, Ростислав, SANECKA, Я і Женя, та й попрямували на вул. Кирила і Мефодія 8 безпосередньо в обсерваторію.
На жаль з погодою нам не повезло, все було затягнуто хмарами і порозглядати небесні тіла нам не вдалось.

Думаю більш детальніше про вилазку розповість організатор дійства, а від мене на останок ще кілька фото.

Безпосередньо самі телескопи:



Сюди вставляється світлочутлива пластинка:


Регулятор швидкості повертання телескопа і ручка заведення механізму:


Ручка за допомогою якої повертається купол:


Система для відкриття вікна у куполі:


Безпосередньо сам механізм повороту телескопа (чиста механіка - нічого електричного):


Фотокарта видимої півкулі місяця:


І стовбчик з точними координатами обсерваторії:


Всі фото на Пікасі
#409
Вибачайте провтикав.

Розміри приблизно 40-45 х 40-45 см.
#410
Коли ліз на саму зірку - страховку зняв, як було написано - "для запобіганню нещасного випадку"
#411
Цитата: Estel_Shmidt від 07.04.2012 19:54:21
Львів сьогодні і сто років тому
цікава ссилка...в тему :)
для любителів підземного Львова думаю сподобається  фотографія будівництва колектора для Полтви)

Читай форум.
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4156.0.html
#412
Цитата: Fenriz від 07.04.2012 03:20:08
+1 штука як тобі гроші закинути ?

Як завжди в Пивницю, або здибатись зі мною на привокзальній. Але з грошима вже після Паски, хай трошки народу назбирається, бо всеодно замовляти буду десь після 15-го числа.
#413
Надумав взяти собі дві штуки, одну додому і одну на офіс, бо по декілька годин сидіти на одному місці вельме некомфортно, особливо у теплу пору року.
Річ аналогічна автомобільним накидкам, але призначена для табуретки чи крісла.

Знайшов у Тернополі продавця який відправляє їх по 40 грн. за штуку + доставка або можна самому махнути електриною.
Кого цікавить - приєднуйтесь.
#415
Вчора 04.04 йшов на роботу і помітив як один з робітників, що працюють на ремонті Городоцької, демонстрував цеглину молодому хлпакові, цікаво цей колекціонер часом не з наших рядів  :) хотілося б побачити що то за ексклюзив.

ПЕС. Думаю на таких ремонтах можна багато цікавих екземплярів знайти.
#416
Закинув сьогодні 70грн. у Пивницю.

50 за себе:
eXplorer - 2шт, 14х2,5см
Drusja - 3шт, 14х2,5см;

20 за Цезара:
eXplorer - 1шт, 14х2,5см, з липучкою.
Caesar- 1шт, 14х2,5см, з липучкою.
#417
Дякую чоловіче, але мені для вінди трошки за слабо буде, а от під NIX комусь може й згодиться.
#418
Потрібна материнська плата з процесором за недорого. Intel або AMD значення не має частота бажано десь в районі 1 - 1,5ГГц. Або обміняю на якийсь еквівалент ваші пропозиції...
#419
Цитата: wunaro від 02.04.2012 14:49:55
попробуй коли тільки як зявляється таке вікно натискати пробіл або яіксь інші клавіші на клавіатурі
в мене такий деколи спосіб помагає)


Це не спосіб - а безглуздя. По скріншоту видно, що система намагається виправити помилки на диску, а натискання пробілу чи будь якої іншої клавіші відміняє цю процедуру, хоча у цьому випадку вона вже не в силі зробити виправлення. Відміна Chkdsk (тобто тестування і виправлення помилок на диску) допустимо лише коли процедура зациклюється або намертво зависає на якомусь з моментів  і у випадку коли необхідно терміново хоч якось запустити комп (хоча зависння може і не бути - деколи перевірка просто триває дуже довго особливо коли об'єм вінчестера величезний).

Mike правильно каже - при попаданні на збійні блоки диска система вже точно впаде в синій екран BSOD
#420
Проблема не в горшах і якості - це само собою зрозуміло, а проблема у тому, що оператор нав'язує абонентам вигідний для себе тариф.