Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#621
А можна дізнатися, за скільки і де це мацьопство бралося?
#622
З радістю приєднався би - але нажаль робота  :(
Можливо якось на вихідні нагода випаде
#623
Як на мене то й з новим проциком 450-ка норамльно потягне, ну прозапас звичайно можна взяти й 500-ку. Головне не NoName чи щось типу того бо 450-500 в реальності виявляться тими самими 300Вт
#625
NSP це та ж сама хна\лохотрон, фінансова піраміда, що і Amway чи Велнесс. У якій щоб заробити десяток гривень треба вкласти тисячу і промити людям мізки ще на тисяч 5 (це не враховуючи моральних збитків, витрат на поїздки\тренінги, і втрачених друзів, яким в першу чергу намагався впарити цей "мега крутий і прибутковий бізнес").
З особистого досвіду (пару раз ходив на тренінг, доречі запросила колишня знайома) - це тупе зомбування, і якщо не почнеш вчасно аналізувати, без допомоги представників тих компаній, їх піраміду то все здається неймовірно класним. Особисто мене обробляли десь цілий місяць поки я не послав те все під три чорти, коли не почув конкретних відповідей на короткі чіткі і прості питання а лише завчені універсальні відповіді\відмазки. Ще одна добра знайома колись пробувала саме це NSP і уявіть її здивування коли ця контора раптово пропала на невизначений час. Після того теж зрозуміла що це за лохотрон.
Так дійсно в них є хороші товари, але ті ж самі товари або їх аналоги не гіршої якості продаються набагато дешевше, просто їх не так ретельно впарюють. Тому моє відношення то такого роду компаній (пірамід) категорично негативне. А людям які інколи пропонують цю хну в контакті я коротко відписую перелік таких фірм і вони моментально зіскакують не задаючи більше ніяких запитань.
#626
Так так, викладіть фотки пошвидше. Дуже цікаво. Ну і по + звичайно. Сам спочатку думав до вас приєднатися, але вихідні були заздалегіть розплановані. Тому навіть не заікався  :)
#627
З виробників хороші, у співвідношені ціна\якість\гарантія, Chieftec. Блок потужністю 500-550Вт у львівських гуртовиків вартуватиме 40-65 вічнозелених, в залежності від моделі і два роки гарантії. Zelman при тих же потужностях буде на баксів 30 дорожчим але на рік менше гарантованим. Правда останні не юзав.
А так загалом, то народ бере блоки середньої гімнистості, типу Gembird, BTC і тому подібне. Свій рік чи два гарантії 100% відпрацьовує, а далі кому як повезе. Вартуватиме від 35 до 40 американських тугриків.
Є ще правда Seasonic (що за звір, чесно не юзав) вартує 70-80 мертвих американських президентів, але за то 3-5 років гарантії  :o залежно від моделі.
#628
А ось такі таблички з стрілками, надписом "Теренкур" і відстанню розташовані у санаторії "Карпати", що у Ченадієво, навколо декоративного озера неподалік палацу графа Шенборна.
#629
+1 а може й 2 все залежить від дати. Субота-Неділя добре але краще П'ятниця-Неділя. ІМХО
#630
Ну і на останок.
1. Глиняний кар'єр.
2. Сам завод з дупенстронен :)
3-6. Якесь сховище можливо ГСМ, всередині з люком і кінцевиком на верхній кришці яку теж кудись трафило
7-8. Тут глина оброблялась чи очищалась чи може ще щось.

пес. така от вийшла прогулянка фантомною залізницею яка плавно переросла у дослідження заводу, ще по розповідям людей там мало бути бомбосховище десь окремо від заводу, але не відомо чи воно не перетворилося у смітник. По розповідях орієнтовно на 150 чоловік.
#631
Далі.
1-5. Бетонка до водонапорної башти яка вже зустрічалась на форумі в темі про фантомну залізницю.
6.    Підстанція
7-9. Бетонна площадка поміж пагорбів. Чесно - без поняття для чого вона призначена.
#632
1-3. Рейковий кран і ще одна лебідка.
4.    Платформа ближче
5.    Адмін-корпус. Доречі там є охорона, чи щось типу того. Поки ми там все роздивлялися вони прийшли звідкись, зайшли всередину і напевне влаштували недільну п'янку бо музон  8) на повну і ніякої уваги на нас  :).
6-9. Невелика кімната над однією з печей і її вміст.
#633
Дірка у підлозі прямісінько в піч.
Далі дві фото -каретка на яку виїжджали платформи, та переміщувались для остигання.
Наступний механізм це саме лебідка яка витягувала платформ з печі.
Ще фото - виштовхувач платформ з каретки (двигун у якому вже сперли), також він на третьому фото.
Ну і нагнітач повітря.
#634
Зверху над печами все розкрадено і розбито, враження що підлога провалиться і опинишся внизу.
#635
У неділю після прогулянки по фантомній залізниці вийшли у Винниках і перейшовши трасу та обійшовши заправку з автомийкою потрапили на цегельний завод (Львівський Цегельний завод №1). Місце на Wiki
Перше враження було, по купі цегли акурат поскладаної на платформах, що він ще інколи працює. Але підійшовши ближче стало зрозуміло, що там вже давненько почався дестрой.
Далі ще декілька фото печей де саме випікали цеглини. В кожному з них була невеличка колія по якій рухались платформи.
#636
Я думаю, все ж таки колодязь колись рили (було багато випадків коли просто копали вглиб не укріплюючи стінок аж поки не натикались на вологий прошарок, а тоді вже спускали бетони чи ще якось убезпечували подальше копання), а в цьому випадку напевне просто схарились далі заглиблюватись не знайшовши води, ну а люди роздули ірозрили в пошуках чогось неймовірного.
#637
Цитуватиа таке видал
Ну шо сказати, хлоапаки барижать по повній.
#638
Для інформації...
Був сьогодні на Торпедо - там мужик продає ящики від ДП-5В по 35грн.  :o
Скуя так дорого не уявляю, там ж нічого всередині немає.
#639
inkognito дякую за інфу. Дійсно заходили дуже пально так як не думали що там є охоронці, та й доволі багацько посвітились на розрівняній місцині.
Бачив ще спуск зі сторони асфальтного заводу, але зважаючи на охоронця який нас тихенько проводжав попрямували далі по ймовірному маршруті залізниці.
#640
ЦитуватиФотки з того об"єкту я виклав у другій закладці цієї теми. Це очісні споруди від дріжзаводу, але, не діючі.
Так фотки я дивився, але ж хотілось побачити вживу  :(

ЦитуватиНебезпечна мабуть тим, що там зсув грунту (якщо задом стояти до Ензиму, то буде по ліву руку), щось таке собі схоже на піщаний кар'єр - не маю підтвердження, але здається із десяток років тому там засипало дитину, що там гралась.
Ну наразі там таке враження що нарощують пагорб, бо свіжі сліди тракторів і земля ще зовсім свіженька (край нарощеного пагорба дійсно схожий на обрив який може обсунутись) але на мене, поки я був нагорі та на краю, ніхто уваги не звертав а от коли дорогою тільки почав спускатись до споруд - одразу вискочив охоронець...