Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Kanwas

#1
Цитата: Roman_P від 17.01.2013 00:18:55
Ровер типу "Турист" чи "Старт-Шосе" дуже навіть добре для подорожей і саме за рахунок легкості ходу . Я сам колись багато сезонів відкатався Туристом . Потім був один гірський зараз інший гірський . Тому можу казати що Турист дуже навіть рулить .
Для день-два подорожі великого багажника не потрібно . Сучасні намети , спальники легкі . Харчі , казанки і т.п. возити з собою не доцільно . Все одно ровером їздиш там де є хоч якась цивілізація а значить магазини чи кафе .
Зараз зима , не сезон . Маєш час перебрати-змастити ровера .
Потепліє давася чути .
Згоден що харчів не треба возити , проїжджаючи через будь яке село завжди є кафе де можна поїсти) . А написав зараз , бо завчиай літом коли хочеш їхати нікого незнайдеш  :-\
#2
Багажник є , і кріпиться не під сідло. Люблю цей велосипед через те що хід в нього дуже легкий , порівняно з іншими в яких товсті колеса з здоровезними протекторами. Хотілось би більш рівнисту місцину , і якщо кудись їхати то не великими транзитними дорогами типу Львів-Стрий, Львів-Київ. В готелях-мотелях зупинятись не хочеться , палатка саме то). А щодо фіз підготовки  не скажу що я прям супер спортсмен но і хиляк) , в день 100-200 км проїду , але залежить від дороги і інших чинників )
#3
Всім Привіт !
Чуть "історії". Маю спортивний велосипед , совєтский щось типу "Туриста" або "Старт-Шоссе" , але апгрейджений з сучасними деталями. Літом (2012) часто любив сідати і їхати по трасі Львів-Стрий , зазвичай доїжджав до Липників-Миколаєва і назад бо небуло часу. І завжди хотів кудись так поїхати не на один день і не на паро годин , а десь на паро днів а то і довше.

Сам я так нікуди не їздив , адже я нуб в велоподорожах та і не було з ким , тому ще до початку літа надумав якось придумати і організувати якусь подорож. Їхати десь по дорогах (асфальтованих ) або добре вкатаних грунтових , бо мій велосипед непотяне інших доріг.  Жити мабуть в палатках . А куди вже їхати придумаєм.

Тому хто також в такому зацікавлений пишть , обговорим )
#4
Отже в неділю 17.04.2011 , я з GTaras , вирішли залізти на закинуту частину ЛАЗу.
Дійшли до магазину " Штурм " , побродили вздовж загарожі , жодної дірки чи підкопу , всі дірки заварені , навіть собака не пролізе, але все таки найшли секцію загорожі , біля якої було дерево , забравшись на дерево потім на загорожу проникаєм на териорію. Швиденько пресуваємось до ближнього чеху , і залазим в першу ліпшу кімнату , з неї досліджуємо чи нема охорони . НІкого не виявиши досліджуємо цех , повсюду свіжі сліди собак :

цех великий і просторний , з різною красивою рослинністю всередині :



нічого цікавого не знайшовши вилазим і йдем далі , підходим до великого , на вигляд закинутого цеху

пройшли вздовж його стін , з одного боку опечатані ворота :

з іншого сходи на дах і дорого до інших цехів

Вирішили залізти на дах , щоб краще дослідити територію.
Віолізши на дах , спостерігаєм красивий краєвид )))
Полазивши по даху , роби висновок: цех розділений на 2 частини - перша законсервована ( всередині стоять станки , і видно що працюючі ) , - друга закинута , чи то недобудована.
Пофоткавши краєвид з даху , злазим вниз.
Пройшовши до краю цеху бачимо вхід в 1 частину цеху :

Глянувши через шпару бачим коридор , і ще гул робочого трансформатора )
Вирішили пройти дальше до 2 ( закинутої )  частини цеху , всередині куча сміття , різних мехаізмів .  




Походивши , пофотографувавши ,вирішуємо  вертатись , бо наступні цехи і територія навколо них виглядає обжитою ( стоять машини , побілені бордюри )
Вертались тим же шляхом що й залазили )))


Карта цехів і входу :


Жодної людини чи охорони не застали , можливо що лізли в вечір неділі )

Решта фотографій в альбомі
Якщо хтось надумає лізти , пишіть - проведу )

Вибачте за незручності , це мій перший звіт  ;)
#5
Народ чо так кисло , сесія вже пройшла !!!! ;D
#6
Пропоную в суботу (5.03.2011) , зїздити в Львівхімсільмаш ( тема тут http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3170.0.html#msg20823 ) , я там ніразу не був , але бував в тій місцевості , тому як туди дойти розберусь ) хто надумає відписуйте ;)
Увага
Завтра (5.03.2011) зустрічаємось о 11:00 тут:


Якщо будуть прблем дзвоніть 0935029520.