Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#201
Відео зі шпилю або ж по раз другий на Етнографічному  8)

П.С. І знову обрубок іменем прокрастинації .
П.П.С. Внизу біля пам"ятника Шевченку  сиділа White Love , а біля неї Киянин .
#202
Просто покладу це тут . Вид на петлю з нового ракурсу  8) .
#204
Vasi4 то є круто , але може зітри в назві до відео , де то є щоб не було зайвої інфи в ютубі  .
#205
Як щодо Привокзальної? Там є море транспорту в тому напрямку (той же 555 таймер).
#206
Driver бачив тебе сьогодні на велику  ;D . В низ спускатися легше ,але не зручно на початку драбини у кожній секції . Також є десь три перекладини яких бракує , всі вони вище кільця . Бажано мати сонце захисний крем бо згорите як ми .

П.С. Якщо будете туди їхати мене покличте якщо не важко .
#207
В мене геморой ( то і є мій памперс  :'(  ) байдуже до висоти стало після кільцевої платформи , а ще адреналінова наркоманія , мене більше засмутила мотузочка ,що перекрила кадр під час відповідальних моментів . Рою можу сказати же добре видно , поля з ріпаком , технічні водойми , бетонні "якорі " внизу , просто інфернальні троси з розрядниками ( ніби проти статики і ще там чогось ) також центр управління і гори навпроти Красного , а ще мурашники ,що зверху схожі на маленькі кратери в Дезера має бути фотка Сталкера , якого теж видно , що вирішив не ризикувати ( що є дорослим і обдуманим вчинком  8) якщо маєш сумніви в тому чи воно треба )
До речі якщо приїхати першим потягом то до п"ятої можна повернутись до Львова за якихось 10 грн . Власники об"єктивів з фокусною відстанню 8 мм ніц не втратять.

П.С. Мав з собою страховку , але лінь було розгортати .
П.П.С. Премію Дарвіна певно не отримаю ...
#208
Верхівка ось яка вона . Потім ( іменем прокрастинації ) запиляю повну версію із трейлером на початку для любителів коецнратів.

П.С. Хочу ще .
#209
Ха 260 метрів то то я був на 262 метровій висоті , коли на стійку блока став .
#210
Знаєте я чув фразу " ускладнена прохідність " про різні місця ( шахти , коридори , драбини ,печери , дахи  ) , але почувши цю фразу від проктолога я зрозумів , що це доля , не шукати легких шляхів .
#211
Краще най скаже адміністрація , але чувак в умовах реєстрації все ніби написано , щодо дівчат для знайомства то це до " Львівських ляльок " або на сайти знайомств в нас тут відношення хлопців до дівчат 6 до 1 ( 1 дівчина на 6 парубків ) , тобто парад "сосисок " . Щодо зустрічей ві Львові 25 травня дещо буде в кафе Come in. Почни з куріння форуму , а для питань є чат в якому пишуть мудрі  і не зовсім форумчани . Щодо питання штибу "як стати одним із вас " тут однозначно відповісти важко .

П.С. То моя персональна думка , адміністрацію прошу мене не банити якщо звісно на те нема причини ...
#212
Люмени всім щоб аж з вух лізли .
#213
А дасте перших 5 сторінок почитати ?
#214
ДЕ треба їхати щоби взяти їх  ::) ?
#215
Сьогодні ваш не дуже скромний слуга і Electri4king були на даху Музею ( того , що в центрі міста , назву замовчую )   ... Але спершу початок історії . Похмурий ранок неділі прямо натякає на дощ і посилення суїцидальних нахилів , туди сюди снують копи і чопи із раціями , сонні львів"яни шукають сухі лавки на стометрівці , і поміж усього цього підозрілий тип обходить периметр в пошуках точки інсталу . Їх знаходиться дві обидві слабенько проглядаються обидві з нюансами .  В однієї є пара охоронців і ризик зламати хребет інша не очевидна ( не зовсім ) і при цьому умовно доступна . Піднявшись можна зрозуміти чому у Львові стільки хвотографів розвелось , такі краєвиди на місто та інші дахи. Але краєвиди не єдина мета ні то було б надто тупо . Нашою метою був купол і шпиль Музею  і сказати це легше ніж зробити , але дарма так цікавіше .
На абсолютно доступному даху однієї будівлі і її горищі (в основному даху ) беремо драбину піднімаємо куди треба і все тепер ми на даху Музею . Дах цей має більш крутий схил можна вбитися якщо мокрі ноги і п"яний мозок ! Останній акорд це дах тераса на ньому аж три драбинки і вони дають неймовірні можливості тим хто до них дістався . Якщо ви іще не заснули і не втомилися рахувати помилки у тексті тоді розповім про купол і шпиль .
Купол яйце-видний і має шпиль із розширенням при основі крізь яку можна пролізти на горище музею ( теоретично і при бажанні ) щоб постояти коло штилю треба бути нахабним і небоязким ... Фотоапарт розряджається , від адреналіну трусяться ноги , від вітру мерзне дупа , що ж пора забиратися звідси .
Кладемо драбину назад , закриваємо портал , обтрушуємось від бруду щоб менше викликати зайвої уваги .

П.С. ФОТО І ВІДЕО будуть пізніше . Місце інсталу розкрию адміністрації форуму якщо їй цікаво  ...

#216
Окей , а де і о котрій збираємось ?
#217
Я міг би приєднатися ( хоча б тому ,що теж там не був ) і ще декого смикнути із собою .
#219
 Electri4king +1 . Але як ти там пройшов , адже там ремонт і охорона ( викликай кепа Карле ) ? Невже пояснення на зразок " я хвотограхв дозвольте похвотограхвувувати " подіяло , чи ,що більш вірогідно проскочив між чопами ?
#220
Цей дворик часом не на Личаківській  ::) ?