Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - :-)

#181
Я сподівався на зібраний, але зібрані із маленькими вентиляторами таки :)
По залізу
Fujitsu Esprimo Q520
норм?

Тобто:
Intel Core i7-4770/4770K - $300-320  - Але видає 84 Вт тепла, що не сильно тішить.
Натомість є Intel® Core™ i7-4770T 47 Вт, TRAY: $303,00 ;D
В них обох вбудоване відево HD 4600, яке кажуть тягне 3Д норм, краще значно як 4000.
На них ставиться ДДР3-1300, на скільки я зрозумів - до 16 Гб.
Чіпсет Z87 або Q87, по 4,1 Вт. Але Я87 якось більш імпонує. Сокет 1150.
Я от не розумію, на материнці має бути вбудоване відево чи ні. Бо ж наче в процесорі є. (Так сталося що в останнє я тим цікавився коли в процесора відева не було ;D). Бо розєм на кабель до монітора є в обох випадках. ;)
Вбудований віфі тожі є певне сенс брати, якщо є. Виходить Асус або Гігабайт. Асус у мене досі працює, Гігабайтами колєги бавилися, все інше колись було не торт. Певне який Асус. ОТ лише із формфактором не розберуся.
Оперативки 2 планки по 8.Напевне Kingston.
ХДД наразі не розглядаю, бо діло наживне і на смак.

Виходить десь 3,5+2,5+1,5 = 7,5 тгрн. + корпус якийсь ghjledf'vbq, наразі хз. Також треба мабуть пасивний охолоджувач на процесор, а от це вже хз. Який-небуть Zalman FX100. І думаю. що доведеться часто чистити системник від пилу + тримати завше робочою утиліту із температурою процесора.
#182
Лазив по профільних форумах, але там як завше води більше як не води, ну і збирають дещо інше.
А тут знаю люди бувші, знають що і як, крім Lesyk'a ніхто фігні писати не буде.

Що треба - компактний системник, щоб не шумів, і не багато їв. Монітор буде 1240*1024 старий, але для креслення зручний і з новими кондюками.
На ньому мали б створюватися моделі в Rhinoceros (5+), ну і старого(але нового)-доброго Акаду з трубопроводами теж буде, щоб не тягати ліцензований новт, мені одну зайву обіцяли підкинути.
Процесор так розумію треба І7 (щоб не сильно грівся, і запас був на майбутнє, ну і на І5+4Гб+Intel4000 на новті часом падають мої труби :( ).
Оперативку і ХДД (ссд якось не горю бажанням + зовнішні в наявності) можу доставити сам.
Графічна карта, яка б нормально без кулера (як гудит, то курвит страшно) працювала. Машина стоятиме у невеликій квартирі (тому і компактний), я спати не можу при шумі такому.
Ну там УСБ3.0, дірка на нет (або може і адаптер на віфі), дірки на мишу+клавіатуру+навухники+мікрофон. ХДМІ не потребую.

Одним словом порадьте що і як. Бюджет тут чинник другорядний, головне щоб робив , був не великим і не шумів сильно.
#183
Витинанку по боках забрати варто, користі нуль, шкоди теж не сильно (зважаючи на загальний ККД), але дорожче.
#184
http://www.busuu.com - обмежений донатом функціонал, але можна потриндіти із носіями і із такими як ти. Але ітерфейс треба таки російський обирати, інакше воно каже англійські слова і аглійський же переклад.

Ну і Петров на рутрекері мені дещо допомогло зрозуміти в мові, і ще раз підтвердило що російська культура - дно.
#185
Цитата: Bottlehunter від 24.03.2014 09:49:43
Вилазка вчора відбулася успішно. Були в Лощині і в Полтві. Фотки Вільям обіцяв викласти трохи пізніше. Нині приблизно в 17:30 йдем в музей-тюриу на Лонцького і може трохи полазити містом. Хто має бажання, приєднуйтеся.
До музею не піду, але опосля пройтися можу.
#186
Про всяк випадок зважаючи на ситуацію варто бути пильним і обережним, і згадати один із пунктів декалогу про можна і треба.
#187
http://www.beskyd.lviv.ua/viewtopic.php?t=5972
Хоча у мене якось не комільфо складається ситуація, хз чи так далеко поїду.
#188
Думаю його ім'я в аналах історії затреться.
#189
А хто поніграя всія Експлореру уповноважив на такі дії?
#190
Хтось знову напрошується  на демотиватор. Але певне його знову видалять як і попередній. Хоча і попередній у мене наявний.

Звалище робити із таки цінних в Соцтаборі металів біля аеродрому було б безглуздо. Та й різати там ЛА теж без сенсу. для того є інші місця. То все байки.
#191
Казав ініціатор що хворіє, наразі stand by до наступних вихідних і хай виздоровлює.
#192
Болотами чи як? Бо є два ровера, і обидва через дурниці неробочі так щоб зовсім - вчора ланцуг порвав на другому, от думаю який рихтувати.
#193
Плани / Re: Євромайдан
23.02.2014 01:17:07
Цитата: Golem від 22.02.2014 23:27:23
Пропоную з понеділка змінити чорну смужку на синьо-жовту.
Кажуть є сенс на жовто-блакитну.
А ще чомусь відчуття сиру халявного, хоча наче і заплачено.
Під вікнами волають вгашені, наче ж рано.

О, "мурку" співають.
І звідки це я такий скептичний?..
Піду номери попереписую, якщо там є авто.
#194
Шолом Kellys Acces розмір М/Л 58-60 см із дзеркальцем - 70 грн.
Шолому 2 роки. Мав два відносно суттєві удари зверху, але наче без наслідків для нього та моєї голови. Козирьок був загублений в баталіях із табуреточниками. Шолом заряджений на ком'ютинг і мандри із розряду "є що згадати". Дзеркальце майже не використовувалося - невдовзі після його купівлі вподобав грунти, а там його не надто треба. Шарніри ніяк не вдосконалювалися, тому можете сміливо експериментувати.
Подушки поволі починають розповзатися, але вже давно і не прогресують, що натякає на не критичність. Попрані.
Наявні незначні вм'ятини, сліди від великої зірки біля скроні, повозі починає облазити фарба.
Регулятор об'єму тримає позицію значно краще ніж в деяких кетайських шоломах. :lol:
Підійде для тих, у кого голова зверху не зовсім пласка, є є певне підвищення вище потилиці. Достатньо таки теплий на зиму. Ін-молд, 20 отворів.










Забрати можна біля Податкової, на початку вулиці Лазаренка, 9-17 щобудня, в п'ятницю не довше 16-тої. Варто попередити про те що Ви хочете забрати/глянути за добу і більше, бо воно в різних кінцях міста.

оgB-7gI-Ч5-Вg. Телефонувати в часі 8-19 щобудня.
Або сюди в приват.

А ще було б добре, щоб тут спойлер можна було приліпити - а то фото будуть. ;)
#195
Цікавий матеріал. Нарешті знайшовся час до прочитання. Більш цікавий із точки зору історичної. Та й практично також має сенс - порівняти ту ж таки пластову кухню в той час і те що є зараз і внести певне удосконалення.
Також цікавою є наявність в нашій місцевості лимонів до 1939-го. Підозрюю голота зі сходу вирубала плантації. ;)
І рекомендації купувати лише в певних кооперативах, бо мов свіже і якісне. Але із мені відомих таких організації за останніх 5 років жодної не залишилося. :(

Втрапила до рук недавно книжка Eating for Endurance, Ellen Coleman, хтось читав, щось варте уваги? Мені для марафонів.
#196
Отут колись в пейнтбол грав, там так нічьо, правда північніше не ходив, зате південніше лісами набігався вночі. :D
Машиною туди закотитися що 2 пальці наче - бетонка в хорошому стані. Із Калуша до села маршрутки думаю ходють, самі знаєте хто (якщо натисните "мінус" кілька разів на мапі) може розізнати. ;) А там далі із годинку врозвалку бетнкою. Води достатньо було колись у достатньо суху пору. Достатньо безлюдно.

Ну і го треш (нажаль я вибув з гри :( , хоча існують і від того лікі 8)), готувати хіба м'ясо, і чайок на поправини. А то всілякі там олів'є і ТП, та ну нах.
Я мабуть буду поїздо-ровером, якщо до того часу зрихтую багажник і взагалі буду десь тут. Я б в п'ятницю виїхав і в неділю ввечері приїхав, або й в понеділок - відгулів у мене на відпустку не одну.
#197
Я так розумію, що розмах має бути більший за вечорниці незалежних фотографів (хоча зазвичай святкування не такі феєричні, але це тому. що вони камеральні), відповідно навіть 2 км замало від жителів довколишніх. Хоча "почесна варта" на прохідних від "Сірки" була цікавою атракцією. ;D
Мо яке безпечне підземелля? А-ля лінії Арпада (хоча я там не був ще, тому хз). Або навіть на ту ж недоГЕС на Стрию - і індастріал, і свіже повітря, і дрова на ігуанку, і місцеві не так близько і добиратися норм.
#198
Альо! А де продовження? Чи пов'язали за розголошення?
#199
Цитата: YserL від 27.01.2014 11:31:14
Якщо наприклад дзвонити у робочі дні тільки на хстар, то виходить 20,2 грн на місяць
Я мз користуюся загалом не часто (в основному живе спілкування, мило, скайп, всілякі форумні скриньки), тому мені головне щоб саме не їло гроші. А інакше брав би щось контрактне. Хоча вже з роки два (як не більше) думаю, як би це відмовитися від мз взагалі. Єдине що тримає - то робота, бо нет не всюди вичепиш, якщо у відрядженні і часто треба поспілкуватися вже і зараз.
#200
Доречі перейшов на Вільний-25 + бонуси із нету, наче не так швидко і печально гроші йдуть, але від нету хочу відключатися, тому бонусів не буде.