Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2601
   це був реальний піпец, обіцяют на сьогодні та ше на завтра таку погодку, так шо пильнуйте Панове та Панянки! Більш за усе жаль дерев на 100-метрівці та у інших закутках міста Лева...Усе інше - підлягає відновленню!
#2602
приєднуюсь, Вічна Пам'ять!!!
#2603
  комлектація повна - штони, куртка і рукавиці + комплект защіпок. Два тижня тому просили  250 грн. якщо пам'ять не глючит мене
#2606
Зачод однозначно! Цікаво, що означають п'ять сердечок недалеко кокпіту? На бойових літаках там малювали черепки по кількості збитих ворожих літаків  :)
#2607
Ще попробуємо, а внизу ймовірно сигналізація...
#2608
Дякую, згадав. А про конкретну модель питався - тепер знаю 42006 Virginia Banchmade. Правда Гугл ніц внятного про нього не каже  :(
#2609
   Гарно сказано про особисту гігієну і цілком слушно. Це те чого слід дотримуватись насамперед, це легко та просто. Поліцай - також людина і ймовірно зупинить небритого та смердючого у першу чергу, аніж буде стопити людину у смокінгу із запахом Armani.
#2610
ЦитуватиМоже хто знає? З протележного боку гори Жупан(та що при вїзді в Винники з лІвої сторони) десь на середині схилу є колодязі(незакриті) які ведуть в невідоме приміщення. Може хто там бував?

  Ніколи не чув про це, цікаво однако! Може фото є? А про це шось знаєш? Може має яке відношення до того шо ти писав?
#2611
Хфото ножа в студію, а також конкретну модель! Пліз!
#2612
можна було б, я також за це - правда тепер виключно у неробочі години/вихидні можу бути  :(
#2613
  На цьому ножі немає упору для руки, знаючі кажуть упор для руки це 1,5-2 см по кожній із сторін(придивіться до штик-ножа під АК). І звісно краще мати сертифікат, це завжди краще ніж його відсутність - навіть якщо це ксерокопія :)
#2614
   Нагадую, остатня п'ятниця липня є Міжнародним Днем Адміна! Вітаю усіх колєг із св'ятом, бажаю усіх благ, широкої смуги пропускання, відсутності шумів, багів та глюків ітд ітп. Із св'ятом друзі!
#2615
складно, але не неможливо. Звісно цієї межі треба уникати будь-якими засобами, бо просто марудно. Але принижуватись ніколи не варто!
#2616
круто! забираю назад свої слова шодо маштабності  :) соррі
#2617
Цитуватитре відкрити нову теми "стосунки з міліцією"

Слушна ідея,  тре буде просунути у маси  :)

    У кожного свій погляд на демократію, але у мене він чогось якогось американського типу чи-що. Навіть якшо я злочинець, це не означає, що можна глумитись над моїми конституційними правами - так думаю. А "права я не качаю", а просто вимагаю виконання Законів України. Бо ППСники скоро скоро взагалі себе Богами будуть називати
#2618
  "просто так" обшуковувати права не мають (у нас як-не-як здається демократія) Для обшуку має бути підстава - підозріла чи випивша морда наприклад. У будь-якому випадку якщо паспорт при тобі можеш сміло слати їх подалі - рахуй особу встановлено. А перед усіма "операціями" дуже раджу попросити їх посвідчення, демонстаривно списати/сфоткати нумери посвідчень та зробити якісний вигляд шо ти "лучшим друзьям" ММСками фото посвідчень відправив. А уже потому говорити про усе інше. Помагає у 99% випадків
#2619
 йой, та чого не зайти не вийти - ти по лінку вище читав? туди організовують екскурсії для усіх бажаючих! звісно сприйняття маштабності різне у різних людей "усе фломастеры на вкус разные". Там не ходив, хоча на самому Казантипі був і гарно відірвався у свій час  :)
#2620
  бальоник не зброя, а засіб захисту. Я би сперечався із поліцаями аж до того часу як би вони не здались. Зрештою правда маю і кому позвонити у такій ситуації, але думаю цей засіб я б не використовував по причині непотрібності у даній ситуації  :)