Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2621
   Із матеріально-технічних проблєм мушу спасувати із стрибком у неділю, але це означає, що через тиждень-другий поїду своїм ходом скакати. Може які бажаючі ще є окрім мене та Golem'a поскакати?
#2622
 Хоть би мало і 10 мм товщини чи метр довжини - якщо є копія сертифікату (а у нормальних магазинах  типу "Штурму" її мають видавати обов'язково із самим ножем) - не можуть вас затримати. Звонив колєзі, відки взнав, що основне на що звертають увагу поліцаї - це довжина клинка (не довше лодоні), наявність "кровостьків" (насправді канавки не для крові звісно, а для більшої жорсткості) та наявність упору для руки між ручкою та клинком. Моя порада - беріть тіко те, що має сертифікат (український звісно) - уникните багатьох проблем. Кустарно виготовлені колючо-ріжучі предмети одразу відберуть у вас (а вас затримають обов'язково), ніж відправлять експерту (результат експертизи від 2-ох тижнів і до побєди); залишититесь без ножа та із кепським настроєм  :(
#2623
   Дякую за фото, гарне і цікаве місце, проте чим-чим а маштабністю мене не захопило. Спеціально туда б не їхав, хіба шо на Казантип на довший час, і у якості екскурсії туди заодно. Мене значно більше вразило фото t309 у темі Golem'a про Хмельницьку АЕС.
#2624
спробую бути на стрибок, уточню завтра :)
#2625
+ гризу разниє часті тєла...
#2626
така проблема не тільки в тебе, у мене принаймі схожа деколи виникає  :(
#2627
будем тя за ноги тримали!!! а розлили рідину для очистки протигазів/хімзи мабуть
#2628
будемо чекати на суперовий звіт та фото!
#2629
Гумор / Re: Смішні Фотки
28.07.2009 22:26:48
Цитата: Romchick від 19.07.2009 23:24:43
Топікстартер - ацький сотоніст ;D ;D ;D

Я також полюбляю магію чисел  :) ось наприклад сьогодні чисто випадково, хв. 5 тому...
#2630
    то ІМХО переливання із пустого в порожнє - відриваєм одне, засипаєм інше. Судячи із площі, КАМАЗів тра буде багацько...Або спонсорів шукати...На транспорт та мішки  :)
#2631
.і її треба якось вивезти відти, що складає мабуть головну проблему наразі... В Полтву змивати по мішечку мабуть не рішення?!...
#2632
  супер, чекаємо гарних фото! не забувай про New Розділ = буде вам згодом із чим порівняти, у New Роздолі значно крутіше усе і більше купи тримається. Але для отримання повноцінної картини спочатку дійсно гарно вибратися буде вам у Шкло (а згодом у Немирів та прилеглі території), а потому вже у Новий Розділ.
 2 Dex: Їдь обов'язково, не пожалієш!!! Окрім того там є де догори полазити (кумбінат, крокуючі екскаватори), перед чим Лощина ся скриває у матьорому ужасі. Тіко на тверезу голову пліз!!!
#2633
   ящик пива Стінгеру (або будь-кому іншому) персонально від мене якщо домовиться за безпроблемний доступ!!!
#2634
Цитата: Dexter від 28.07.2009 20:47:53
Я той район погано знаю...ну дивися якшо стояти дупою до будки з ходогами то будеш дивитися прям на ту ВШ=) (сорі за кумедне поясненна :-[ )


До чого вона веде???ти не цікавився.просто її розміри вражають=)

Знаю про шо ти кажеш, бомбік там дійсно є. Аборигени казали. Наразі недосліджений нами, але аборигени туди 100% спускались раніше - казали бомбік здоровезний. При нагоді тра дослідити!
#2635
Цитуватимені здається що сховища будували разом з переходами та корпусами (про безпеку тисяч студентів вразі чого треба ж дбати )). при чому будували не тільки з новими корпусами. так площа підвалів головного корпусу більша площі першого поверху. та й ширина коридорів там така, що по деяких машина проїхати може. під площею що між другим, першим, четвертим корпусами та бібліотекою  спортзал (кілька років тому був діючим), купа лабораторій і тп. під тими корпусами ціле "підземне царство". також є перехід з головного корпусу в наукову бібліотеку

1) Нові корпуси ймовірно (I,II,IV,V) будували із урахуванням бомбосховищ. А ось головний корпус був збудований задовго до того як людина піднялась у повітря на апараті тяжчому за повітря! - про які бомбіки тоді мова?

2) а ось і ні! спортзали були тільки під IV-корпусом і не далі його мурів. Знаю, бо дівчина там часто займалась і я неодноразово був.
3) Наукову бібліотеку - ти маєш наувазі та шо на пл. Cв.Юра чи на Професорській?
#2636
на кільці Чорновола-Липинського маєш наувазі?
#2637
 ? це як ? із Новояворівська на комбінат? нереально - там дорога практично пряма. окрім того не розумію чому не їхати в Шкло відки чесати приблизно тих самих шо ти писав 20 хв. Їдьте в Шкло, а місцевих питайте!  Від Янтарного пиляти як мінімум у 2 рази довше = сам візьми карти генштабовські і пройдись лінійкою по них.
#2638
  Курча, а чого біля "Медику"? а не на вокзалі приМіськовому (де на Шкло поїзд їде) чи коло Янівського цвинтара (де маршрутки)? Із Янтарного (New Яворів) ще пішки будете чесати як мінімум годину...тай запізно виїжаєте, будете у кращому разі на місці не раніше 13-00...
#2639
   на 7-му фото у Зелі зверніть увагу на кнопку "Пісок" брудно-синього кольору, у тепловоза здається 2 баки по 300 кіля піску котрий повітрям видувається на колію у випадку коли та має на собі скоринку льоду у зимній час. Сопла розміщені прямо за переднім та заднім "бамперами". І не тілько у цього тепловоза є така фіча, по-моєму на усіх має місце схожа система.
#2640
:-) не ходили, у Равликк на 13-00 хтіли попасти - ще підемо і на Промислову обов'язково