Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - akazukr

#1
Знову треба звільняти місце в майстерні...
Є ще пару банок 18650.
Може буде час на сортування ще то ще докидати му.














































#2
Всім доброго здоров'я! Ближчі пару років не зможу ходити в дальні багатоденні походи, бо максимум шо мені можна ближчим часом на собі таскати, то тільки свою тушку і пошвидше позбуватись її жирної частини...
В зв'язку з цим спродаю майже все своє спорядження крім взуття і флісок)
Почну з основного рюкзака, свого золотка...
Рюкзак армії Австрії REDO 60.
Стан на 5, без прорізів, розривів і інших не хороших речей які ріжуть око) По замках фастексах і тд, то все на місці все відремонтовано, фурнітура по можливості замінена на кращу фірмову 2М.
Є тема де я все показав, все розказав:
https://reibert.info/threads/rjukzak-redo-60l.1004653/
Система швидкого скидання функціонує!
Робив все для себе, тому старався від душі, можливо в мене десь шовчик і получивсь кривий, зате надійний)
І так, що є:
- Сам рюкзак, клапан правда від іншого редо;
- рамка в спинку;
- пояс з пластино;
- два підсумка по 10л;
- кавер вудленд від дощу.

Хочу за нього 2500 грн.









Ще один рюкзак виготовлений фірмою стс груп, дуже якісне пошиття, матеріали та фурнітура.
Об'єм 30л.
Фурнітура 2М.
Ціна нового була 1400 грн.
Носив в місті до магазину, тому стан нового.
Хочу 700 грн.






Сподні в камуфляжі mtp - 400 грн.
Розмір 82/100/116







Сподні fjallraven - 450 грн.
Суперлегкі, літні, можуть перетворюватись легким рухом руки в шорти
50тий розмір






Бонусом докидатиму фляги армії США 1кварту, 2 карты, сухарку армії Австрії, набір столовий бундесу (ложка, вилка, ніж, відкривашка) і ще всяке різне на ваш вибір, фотки бонусів доклею.

Оскільки я кардинально міняю хоббі з лазання по горах і урбан туризму, я облаштовую свою маленьку майстерню.
І мені підходить обмін мого спорядження на інструмент в т.ч. станочний, радіолампи.
І ще цікавить добра дорожня сумка)
#3
Всім доброго здоров'я! Поборов модну нинче хворобу з короною, хворав дома, ліки і продукти привозили рідні і друзі, тому мав купу часу і настрою прибирати хату, все що шкода викинути, нижче на фото. Подарую, матиме настрій чимось віддячитись то хочеться снікерсів і ред булу)









#4
Всім доброго здоров'я! Потребую для ноуки в тому числі для провірки свого fluke, прецизійних резисторів і конденсаторів (максимальне відхилення від номіналу від 0,05% , для конденсаторів можна побільше). Шукаю різні номінали і типи, тому розгляну всі пропозиції. Готовий купити за адекватну суму, або помінятись на ті які в мене вже є в кількості. Ще на обмін є пару сбм-20тих і багато іншої електроніки.

П.С. Чому створив на даному форумі цю тему? Бо тут багато толкових і знаючих осіб в техніці і електроніці, можливо ви такими деталями користуєтесь, плюс вам могло таке попастись або ще попадеться на об'єктах. Львівський радіоринок вже не той...Був на ньому недавно, Остання цікава будка яка залишилась, то закрита постійно( Враження , що тепер всі тіки продають китайський хлам і крадені телефони. А там де ще можна було поритись в пошуках цікавого сують резюки з допустимим відхиленням 1-5% і кажуть що то метрологічні)))
Нижче викладу фото того, що маю і можу обміняти, та фото для орієнтування того що хочу.














#5
Продам вкупі два таких от вимірювальні прилади UNI-T UT890D i Sinometr DM4070 стан нових, використувувались декілька раз в домашніх умовах, без пошкоджень, елементи живлення одразу були замінені на дюраселки, щупи рідні плюс одні самопальні.
Фото зараз не можу зробити, але ближчим часом доліплю.
Опис можна почитати туй:
https://www.rcscomponents.kiev.ua/product/dm4070-multimetr-lcr-metr_39709.html
https://magazun.com/multimetr-uni-t-ut-890d-uk/

Хотілка 1400 грн. трошки спустити можу, плюс можу шось добавити бонусом зі своєї теми мінялок:
https://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,8031.0.html
#6
Всім доброго здоров'я форумчани! Хочу окультурити власну земельну ділянку (пообіцяв собі бульби більше не саджати...), а також свою вулицю, сусіди в мене дуж безтолкові, беру все в свої руки, хочу засадити все плодовими деревами, яблунями, грушами, сливами, вишнями і т.п., а в себе і пару кущиків смородини. Але проблема чоловік в якого я купляв раніш саджанці покинув нашу безпросвітну державу в напрямку Канади, а купляти деінде не хочу бо підсунуть дичку яку. Можливо хто має знайомого, чи має досвід покупки і знає де купити саджанці, буду дуже вдячний за інформацію.
#7
Всім доброго здоров'я!  Потребую неодимові магніти від жостких дисків ПК не ноутбучні, вони слабенькі. Потрібні в якості утримувачів інструменту на стіні в майстерні.
В кого є пропоную мінятися.
На обмін є наступні речі:
1)Павер банк на штири банки 18650, для тих хто недавно закупивсь тут ними думаю буде актуально, почитати про нього можна туй:
http://survivalpandas.blogspot.com/2013/03/18650-power-bank.html


2) Декілька пряг-блях на ремні, одна цільно латунна, друга алюміньова.
 
   

3) Годинник CASIO edifice, має бути робочий, тільки батирку поміняти треба і скло трохи коцане, комплектація на фото.
     

4) Годинник китаєць безіменний.
     

5) Є багато всяких моторчиків від бобінних магнітофонів, силових трансформаторів від лампових телевізорів, дроселів від ртутних ламп освітлення і конденсаторів від них же. Ще багато плат від радянської техніки, пару томів великої радянської енциклопедії. Костюм ОЗК армії англії в упаковці запаяний.

Обміни по домовленості.
#8
Всім доброго здоров'я! Прибирав закутки, звільняв місце, понахадових хламу, який викинуть жалко, а подарувати комусь мо згодиться не шкода)

Яко шо зацікавить пишіть, як взамін шось подаруєте типу сверла, мітчика, плашки, фрези, різця, кусок свинцю я не обіжусь.

Є зайві 5 акумів 18650 самсунг 2200 мАг, саньойо 3000 з копійками, заряд тримають, заряджались OPUS BT-C3100, за них хочу за всі 200 грн., або знов ж таки обмін на вище перераховане, а мо і на книжку по металообробці, думайте.

Може ше буду шось добавляти, по мірі зачистки.

Короткий опис: фляга ціла 1,8л , корок тріснутий, дисковод, якісь плати і радіодеталі, драйвери до акумів ноутбучних, кабелі, творчість тюремна і тд.











just car car insurance


#9
Продам одним комплектом аккумуляторний інструмент фірми Hilti, ударну дрель шуруповерт SFH 22-A, сабельну пилу WSR 22-A , три аккумулятори на 2,6А - 2 шт, 3,3А - 1шт. та зарядний пристрій. Інструмент привезений з Америки де маркується під назвою 18-А(платформа 18+). Від початку зарядний пристрій розрахований на живлення 110В, але був перероблений на живлення від мережі 220В шляхом підключення через надійний трансформатор, який ще додатково слугує гальванічною розв'язкою. Інструмент вживаний, має зовнішні косметичні пошкодження які не впливають на його роботу, сабельна пила була повністю перебрана, замінена смазка, сальник, латунна втулка, дрель-шуруповерт в дуже доброму стані, тільки знов ж таки косметичні ушкодження корпусу і патрона, загалом стан дивіться на фото. Можливий невеликий торг. Продаж тільки комплектом. Повністю сумісна з європейською платформою та акумуляторами на 22В. Бонус оригинальна смазка і войлочні прокладки до сабельки.

Всі фото тут, плюс зроблю додатково на вимогу.
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/komplekt-hilti-udarnyy-shurupovert-sfh-22-a-sabelnaya-pila-wsr-22-a-IDAUehv.html

Ціна для форумчан 6000 грн. Інструмент ві Львові все можна помацати.

П.С. Інструмент серйозний, на довгі роки. Купляв для себе, але тепер мушу продати, хочеться в добрі руки...
#10
Доброго здоров'я експлорівці! Понапочинав багато всяких проектів, такі як от будівництво і облаштування для себе і батька маленької майстерні, пошук інструментарію, ремонт великих слюсарний тісків, ремонт рюкзака редо 60л, плюс як благочинність і з можливістю скористання для себе хочу відремонтувати пару станків в школі. Ідей, планів, натхння в мене є, а от часу, коштів і матеріалів обмаль, тому з метою економії хочу шукати потрібне на металоломах, колись часто ходив на металолом на хімічній, але останні пару раз там було закрито(( Хочу знайти металоріжучий інструмент, матеріали, кругляки, алюмінієві пластини для рюкзака, мо який інструмент, частини до станків і т.д.

Хочу спитатись вас як людей які знають Львів повністю, порадьте адреси металоприйомок, бажано райони городоцької, шевченка, залізнична та їх околиці, мо хтось знає когось шо має шось з перерахованого на продаж, буду всім вдячний за інформацію.

Чи знаєте якось адекватного токаря. Дядька Максима не пропонувати, він за таку дрібноту не візьметься, вже взнавав, плюс в нього черга на рік наперед забита, але мо хто лазєйкі до нього знає))

Чи знаєте якого майстра який займається вироби зі шкіри(ні, не БДСМ)))) цікавить можливість виготовлення ножен на двійко ножів.

П.С. Торпедо не пропонувати, продавці там зажралися і за хлам який продають хочуть занадто. Так я вже облазив всіх родичів, сусідів, знайомих.
Кому цікаво про ремонт рюкзака почитати, то я мав тему на райберті, яку продовжу по можливості.

Дякую, за увагу!
#11
Доброго здоров'я експлорери! Таке питання де у львові можна спальника попрати, ціна не головне, головне щоб якісно.
Спальник військовий  бундес, напювач - поліестер (синтепон). Всім дякую за відповіді.
#12
Бракує фінансів на проплату чергового року навчання на аспірантурі, тому затягую пояс і хочу продати деякі речі.
- Оригінальні Knipex cobra 87 01 250, вживані і трохи потерті, але загальний стан добрий, вже рік ні разу не користувався, ціна аналог 20 дол;
- Монокуляр yukon (sibir optics) 20-50*50, стан ідеальний, оптика без царапин, відсутні захисні накладки для окуляра і обєктива ціна 40 дол;
- Годинник casio edifice wr 100m (точно оригінал) портрібно замінити батарейку, незначні царапини на мінеральному склі, можна заполірувати - ціна 30 дол;
- Годинник якийсь китаяць ноунейм, на батарейку, завній стан добрий, відсутнє коліщатко для вертіння стрілок - ціна 150 грн.
- Бінокль окуляри стерео БОС-2 5.2 кратні, оптика просвітлена, стан ідеальний, як нові, рідкісна і цікава річ, ціна нехай буде 400 грн.
- Сумка наплечна, стара покоцана, але на вилазку кудись згодиться - 60 грн.
- рукавиці шкіряні з обрізаними пальцями, нові  - 60 грн.
- шланги подовжувачі до радянських протигазів - 3 шт, ціну пропонуйте
- якийсь дивний чохол до чогось, розміри оцінюйте по лінійці 25 сантиметровій, ціну пропонуйте
- кавер на каску ДДПМ, та залишки розгрузки TLBV, мо хто знається з волонтерами, які б передали то на ато.

За все разом би хтів 3000 грн. (110 дол). саме такої суми бракує заплатити за це півріччя.

Посилання на архів з фотографіями (вірусів нема провірив):
https://vk.com/doc282850280_445733771?hash=24f17611b131e67aea&dl=04453ab2aa405badc6

П.С. Є ще повно радіодеталей радянського виробництва, плати від приладів на розпайку і тд.
#13
Все про цей фліс добре розписано тут:     http://tankist-sssr.livejournal.com/37730.html
Стан добрий, все ціле. Розмір L. груди 55/56, рукав від коміру 69, довжина по спині 64 (без коміру).
Ціна: 500 грн, можливийц торг або обмін на радянську вимирювальну техніку, для моєї кафедри по деяких причинах потрібні вимірювальні прилади епохи совка, частотоміри, осцилографи, генератори сигналів і ін. Пропонуйте домовимось.
#14
Дай боже всім здоровя! Хлопаки попожіть вибрати компаса, по певному збігу обставин вдалось дешево придбати два компаси cammenga model 3H, один собі залишу, а доля другого ще не вирішена. Так от як мені вибрати котрий краще? Поки орієнтуюсь на той, що випущеий пизніше, типу тритій менше напіврозпався. а от щодо до точності то хз. Хлопаки поможіть :(
#15
Пропоную в цій темі, викладати інформацію, хто, де, що купляє, чи планує купити. Можливо хтось захоче долучитись.
Я закупляюсь в основному то на рейберті і ібеї. Остання моя покупка на ібей то взуття vasque summit gtx, стандартна ціна на яке 200-230 доллярів, але через те, що на одному бракувало верхнього гачка для кріплення шнурівок знижка овер 75% і ціна 50 бкс разом зі шіпінгом (люблю я американські знижки) правда полював їх, десь тиждень і кількадесять тисяч лотів перерив, але воно того варте.
На рейберті знаю поки тільки одного продавця зі львова, який торгує шикарними ориінальними речами в основному з дойчляндії і швеції. При потребі скину на нього лінка.
Мо хтось також знає когось, десь, де можна купляти хороше і за добру ціну. НЕ жаднічаєм діломось ;) Я потрохи, що буду находити кидатиму сюди мо теж хто шось схоче.
Можна наприклад тут буде питатись, де можна купити конкретну річ, а ми будем ділитись думками де то краще зробити. я більше орієнтуюсь по військовому спорядженню.

Мене наприклад цікавить де можна вкупити панаму, хорошу можна бу, бажано камуфл. тепер все куппляю з таким розрахунком, що і в горах згодиться і як повістка прийде, та і на війні теж, сумні реалії життя.
#16
Парка Французької армії

склад: Obermaterial: 100% Baumwolle Futter: 50% Baumwolle, 50% Polyacryl

Подстібка знімна, утяжка по поясу і в самому низу, дві кишені

Як і все військове зроблено дуже якісно, цілком підійде для використання в місті як одяг стилю мілітарі, та на вилазки

заміри:
груди 67 см півоб'єм
рукав 81-82 см від шийного шва (плечового шва немає)
спина 90 см

Купляв на рейберті, не підійшов розмір. Стан ідеальний.

https://reibert.info/attachments/1474-jpg.4125680/
https://reibert.info/attachments/dscn7210-jpg.4125685/

Ціна 400 грн.
#17
Обміняю наступні книги на твори братів Стругацьких, Станіслава Лема, наукову та технічну літературу, радянську радіотехніку, радіодеталі. Пропонуйте, розгляну все. Фотографію стану книги скину на вимогу.
Кацудзо Ниши "Золотые правила здоровья"
Рита Клещева "Поверьте моему опыту"
Китти Кэмптон "Я всегда в форме"
Дебора Уотерхаус "Как обмануть жировую клетку"
Барбара Делінскі "Сусідка"
Люко Дашвар "РАЙ. Центр"
Дж. К. Ролінг "Гаррі Поттер і смертельні реліквії"
Василий Головачев "Возвращение Джинна"
Владимир Сухарев "Психология добра и зла"
Эммануэль Арсан "Лаура, ванна"
Гийом Прево "Семь преступлений в Риме"
Валерий Ерофеев "Тайное Лечение. Уникальные методы оздоровления"
Ю.А. Андреев "Три кита здоровья"
А.В. Ефремов "Аквариум и его обитатели"
Владимир Грызун "Как Виктор Суворов сочинял историю"
Максим Калашников "Америка против россии: Битва за небеса"
Максим Калашников "Америка против россии: Гнев Орка"

ПС. Так я розумію, що більшість цих книжок це треш повний, але викинути шкода, а мо кому і пригодяться... я дуж надіюсь, що пригодяться)))
#18
Здоровенькі були! Купив вже давненько на краківському пончо, зразу на другий день поїхав в карпати, там і перевірив, що те пончо пропускає воду, вимок повністю і все спорядження тож( організм з таким змиритись не міг і я заробив люту простуду, ледве додому добравсь. пару днів полікувавсь і пішов на краквський до того продавали з притензіями, а ця ку*ва сказала, що раз ви то пончо вже вдягали гроші не вернем(((

сьодні риючись в хламовнику найшов теє пончо і появилось в мене люте бажання і натхнення так сказати його відремонтувати. Ідея наступна: взяти його зі середини силіконом покрити, тоненьким шаром.  я розумію шо весь процес то ше та порнографія буде, але цікаво почути вашу думку)))
#19
Продаю ніж GANZO G620-G2 новий в упаковці, ціна 200 грн. або міняння на радянську вимірювальну техніку(гроші не відібю, то хоть для своєї лаби якимсь хламом розживусь ::)), куплявсь як подарунок, але пізніше, придумав інший варіант. Інфа і фотки по ножу, ось тримайте посилання на штурм:
http://sturm.com.ua/index.php?tovar=24409
#20
Після глобального прибирання виявилось шо володію наступним непотребом і волію від нього позбутись)

- лопатка саперна радянська 50-60 грн
- аптечки аи-2 без промедолів і таренів по 3 грн, шоб хоть на марщрутку було)
- магнітофон selga 405 в ідеаольному стані, але чи робочий невідомо сіє, ціну пропонуйте
- принтер hp  deskjet 5150, без шнурів, тому провірити нема змоги, ціну пропонуйте
- лічильник гейгера сбм-20, троха помятий, ціну пропонуйте
- лазери від DVD дисководів по 3 грн

можливий обмін, віддам те що захочете за ремонт моєї «Припять» РКС-20.03, також є певна кільсть різних радіодеталей від совкових тв і микрохвилівок мо кому тре для паяння,
а мене цікавлять латр 20А, радіолампи з ряду гу, ги, гми, на радіоринок не посилайте)