Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#421
Інформацію про підземелля Жовківського замку мені дали друзі - колишні одногрупники з тої ж Жовкви. Про те що входи дуже засипані не казали, казали, що просто "трохи позасипали". Один вхід має бути десь біля футбольного поля, інший, дійсно, десь біля лісу.
До речі казали, що якщо покопати, то  проблем бути не має. Там ще є стара непрацююча синагога, цікаво було б подивитися що там під нею.

На правах оффтопу: Мій дідусь колись розказував, як лазив по катакомбах під вул.Підвальною чи Валовою. І про якісь підземелля вхід в які був біля Арсеналу.
#422
Знайомі розповідали про підземелля Жовківськргр замку. Знають навіть точні координати початку і кінця тунелів але в середині ніколи не були, кажуть що їх вже трохи позасипали. І взагалі я думаю, що Жовква дуже цікаве місто з точки зору історичних підземель.
#423
Йой, хлопці, не ходіть туда! Там злий кусючий бульдог на охороні. Був там тижні зо два тому, хотів зробити пару хвоток до колекції(там ше не фоткав), то так тікав від тої собаки шо акумулятори з фотоапарата погубив.
#424
Шкода, в мене не вийде, я б з вами дуже хотів, але буду в горах.

Тим, хто буде стрибати - чистого неба і мякого приземлення!
#425
Йасно, скачаю корел ;)
#426
Дякую! Але можна їх відкривати в чомусь крім Корел Дров?
#427
Краство написано!!!111 Андрій молодець! Чуть сльозу не пустив коли читав. Тепер самому "приспічило" скочити. Якщо я з тим парашутом розіб'юся то буде на його совісті, бо тільки після прочитаного так сильно захотілось. ;D ;D ;D ;D ;D
#428
Власне проблема: коли клікаю по лінку на форумі (або заходжу на нього) сторінка починає грузитися приблизно до 1,2-2,5%, потім зависає, деколи сторінка догружається, але дуууже пооовільно, а деколи взагалі не грузиться.
Це в мене одного така проблема і чи можна з цим щось зробити?
#429
До речі, на Професорській, в тому дворику, де 17 корпус стоять низькі вентшахти з досить широкими але низькими жалюзями. Запасного виходу з них нема. Не впевнений що це, але ... потрібно перевірити.
#430
На рахунок добирання. Я їздив маршруткою з головного вокзалу, вона заїжджає під сам санаторій в Шкло, а звідти 15 хвилин пішки. Дорога зайняла по-моєму 1,5 години і коштувала 8 грн.
Пі.Ес. Я не нав"язую свою думку, тимбільше запросто можу помилятись.
#431
Ну, перезоди будувалися разом з корпусами - тими ідіотськими стікляшками (ІІ-ий, IV-ий,V-ий), за які дали орден Леніна ;D. Бомбосховище незнаю, але думаю теж в ті часи. На рахунок більшої площі підалів під головним - не треба путати корисну площу з загальною. Але з цього підвалу є входи до бомбосховища - двоє гермодверей. А переходи закрили тому, що між другим і четвертим корпусом зробили погану гідроізоляцію тунелю, почала протікати вода і через сильний мороз взимку тріснуло бетонне перекриття, стало небезпечно там ходити. А то що там нігера зарізали, гроші вимагали це просто пусті чутки.
Цитата: wanderer від 27.07.2009 21:21:38

В мене в підвалі будинку (австр) є бомбосховище, так воно явно закинуте і його розбирають на підвали...

Практично в всіх сталінських будинках є бомбосховища. До речі в районі того самого політеха майже в кожному будинку воно є. В двориках стоять ВШ, які мешканці, дуже затійливо, використовують як контейнери для сміття ;D
#432
Цитата: wanderer від 27.07.2009 22:41:56
Ну і сталкери постаралися - метал шукають
Сталкери- це люди,які пізнають світ шляхом відвідування покинутихфабрик, будинків, військових частин ітд., ітп. А метал крали "мисливці за металом"
#433
Цей в'Їзд - це головний вхід в політехівське бомбосховище, яке зараз використовується як господарське приміщення і склад продуктів для їдальні. Всі ті ВШ про які писав wanderer просто вентиляція з підвалів корпусів. ВШ бомбосховища знаходиться біля Арки (зелені півкруглі сходи). Друга ВШ перероблена під каналізаційний колодязь і закрита зверху люком. Приточна вентиляція намертво забита сміттям. Крім того корпуси політеха з'єднані підземними переходами, які зараз закриті. Десь в цих переходах є одні дуже цікаві двері (можливо герма), котрі ведуть кудась в центр. Дехто каже що то до якогось міського бомбосховища, дехто - під парк Франка. Точно ніхто незнає. Я декілька раз пробував пройти в ці ходи, але безрезультатно. Раз розрізав ланцюг на в підвалі ІV-го корпусу, так ланцюг замінили, а ще 2 рази мене ловили на гарячому якісь дядьки, приходилось від них тікати. Але ще маю надію туди пролізти.
#434
Я так хочу з вами шо капец. Але в мене до 15 серпня вихідні тільки неділі... Але всеодно, як будете їхати, пишіть в планах, або в аську, може якось вирвуся.
#435
Суперовсько! Великі молодці що з'їздили!! Вам мега "+"! Мушу туди з'їздити, але десь через місяць. Чекаємо фоток Зелі.
#436
Гумор / Re: Смішні Фотки
19.07.2009 23:24:43
Топікстартер - ацький сотоніст ;D ;D ;D
#437
Мені дуже-дуже-дуже шкода, але я також не зможу з вами поїхати, на суботу прогнозується гарна погода, і тому мушу бути присутнім на будівництві.
А тим хто їде бажаю гарно погуляти, чекаємо цікавих звітів!
#439
Як я писав тут
В Ворохті знаходиться досить багато індустріальних об'єктів, одним з них є напівзакинутий завод. Колись це був один з найбільших в союзі заводів з виготовлення пиломатеріалів. Деревину на нього возили не тільки з Карпат, а і зі всього раяднського союзу. Зараз з велитенської махіни працює тільки декілька цехів.

Заходимо на завод, на ньому тусується куча місцевої молодьожі, пастухи з коровами і ще невідомо хто...




На території виявиолсь цікавіше, ніж сподівався. Першим що зацікавило були якісь газольдери, в яках стрілка манометрів періодично скакала


Бункери з яких сипалась на машини стружка


От і перший закинутий цех


Біля нього була знайдена боєголовка якоїсь ракети (чим тільки гоцули не бавляться)


В середині цех виглядає дуже мило, на землі купа опилок


А цей кран колись грузив ліс. Шкода не вийшло на ньому покататись.


Підходимо до наступного цеху, який вже практично в руїнах


А колись в цих підвалах стояли деревообробні станки і там працювали люди в 3 зміни


Майже Херсонес


Збоку актино дестроїться ще один цех


На території "наблюдається" досить цікава споруда. Вона подібна на трансформаторну будку, яка стоїть на великому круглому фундаменті


Цікавості не було меж, поліз в середину. В круглому підвалі мене чекав бонус: дві великі бочки, солідна система труб, якісь бачки на стінах


На кінець спустився Гриць.


Сфоткали кожен сантиметр системи




Йдемо дальше. Між кущами стоять дві великі емності, подібні на цистерни, як виявилось потім - для зберігання мазуту


Кругом них вся земля забруднена смердючим мазутом. В деяких місцях стоять чорні калюжі. І все це помаленько проходить в землю, недалечко протікає річка Прут. Одним словом: "Ми дбаємо про чистоту Карпат!"


Біля цистерн зняходяться насосні станції




Йдемо далі. Бачимо споруди подібні на складські приміщення. Знайти щось цікаве всередині майже небуло надії, але заглянути треба. В одній з будівель залишились тільки фундаменти з станків і якісь залізні штуки подібні на заглушені труби


В сусідній кімнаті - кабелі і якась металева шафка, в середині якої багато дротиків і роз'ємів. Напевно був секретний гоцульський сервер.


А в іншому будиночку мирно причаїлась підводна лодка...


В працюючу частину заводу ми не сунулись, не хотіли заважати робітничому люду посеред зміни.
#440
По-моєму про цей бомбік вже було на форумі.