Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Monter

#1
    Усі питання, що пов"язані зі схемою колекторів, ми вирішимо, але на це мені потрібен час.
    Щодо інструкцій з техніки безпеки та поводження у системах водозбору та очисних спорудах - здається, ви її й самі добре сформулювали, якісь доповнення я спробую додати.
    Легалізація роботи групи людей, які цікавляться подібними об"єктами та спорудами, на теперішній час є складною, і як мені здається, малоймовірною справою, оскільки вимоги державних контролюючих органів до дотримання інструктажу дослідників, забезпечення їх інвентарем, затвердженим встановленими правилами (які, до речі, не мінялися десятиріччями і є завідомо недосконалими  :( ), встановлення відповідальних осіб за дотримання техніки безпеки - а, загалом, і просто час вирішення питання дозволу подібної організації... Здається, наймовірніше через 4 - 5 років прийде непевна та двозначна відмова без чіткого означення причин. Тому мені здається, що треба діяти власними силами.
#2
Це мала бути нова будівля театру ПрикВО, тепер ЗОК. Будували його солдати стройбату, які жили у лівій частині будівлі на першому поверсі. 
#3
Я працюю на Львівводоканалі, тому знаю усі тонкощі та цікавини системи львівської каналізації не від третіх осіб. Я підтримую і радію існуванню такого форуму, де люди цікавляться тим, чим я займаюся вже 11 років поспіль, тому якщо потрібна якась допомога у вивченні каналізаційних каналів міста Львова - буду завжди радий.