Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - VeNick

#1
Сваткування відбудеться 04.11.2011р. До нас на показ пригнали з Одеси і Тернополя 2 паровози в робочому стані, ще один паловоз серії Л знаходиться на реставрації в Одесі, мабуть до Дня залязничника його не встигнуть відреставрувати.








А також повністю модернізували тепловоз серії М62, встановили на нього сучасний закордонний дизель, встановили кондиціонери для покращення умов праці локомотивних бригад і ще багато іншого

#2
11.11.2010 р. я був в відрядженні на Дніпропетровському тепловозоремонтному заводі. Знаходиться він зразу за перонами вокзалу. На прохідній стоїть серйозна охорона, яка нікого без нагляду на територію не пускає, а при виході перевіряє металодетектором. Територія досить велика і добре доглянута, крізь клумби з квітами, людей на території не видно всі зайняті своєю роботою. Після розпаду радянського союзу там майже нічого не змінилось, навіть вічний вогонь є біля входу.








вокзал зі сторони заводу


перон з електропоїздами


вокзал зі сторони міста

це все що я встиг пофоткати, бо з 12:00 до 16:00 бігав з паперами.
#3
підчас прибирання дома знайшов радіатор 50х50х30 мм, від старенького процика якщо комусь потрібен звертайтесь
#4
Згадайте як важко колись було купити щось з цих речей, а зараз більшість людей її викидаять через те що вона своє віджила


телавізор Електроніка 407 (Якщо хтось зможе його полагодити віддячусь пивом)


калькулятор Іскра 1103


Пилосос Циклон-М


колгоспник))) сувенірний


Радіоприймач Россия 303-1


Магнітовон Весна 212С-4


телевізор Електрон


холодильник Саратов


магнітофон Маяк 323


акустична система Радіотехніка S30
#5
обговорюємо тут
Фотки тут
#6
Кілька фото сучасної техніки, а також розробки які так і не втіллились в життя після розпаду союзу

Обговорення тут
#7
продається Nikon D60 18-55 mm kit, фільтр Arsenal MC UV за 4800 грн, з сумкою за 5000 можливий розумний торг) ще діє гарантія і відпрацював юлизько 9 тис кадрів)
#8
підчас ремонту дома знайшов цей апарат, викидати шкода, може комусь пригодиться
#9
    Хто має бажання сьогодні поблудити по лощині? Але бажано до того як включать воду, я постараюсь знайти і спробуємо залатати отвір в трубі. Бажано щоб з нами був хтось хто добре знає Лощину і знає де знаходиться та труба. Я на око прикинув що то труба діаметром приблизно 50 мм, якщо хомут не підійде то доведеться точно заміряти трубу і зробити новий. А можна просто пройтися по коридорах, так як я там вже 10 років не був то мені було б цікаво глянути що там ще залишилорсь.
    Мабуть сьогодні з трубою ми нічого не зробимо, якщо підпишеться хтось зхто добре знає "Лощину"  то можна зібратись на 18 або 19 біля готелю Власта
#10
http://vkontakte.ru/video8732979_36030339?m=2 ось так підірвали цех технічного скла