Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Wolff

#121
Читаю звіт Emmett і думаю ,що після такої ..показної.. вилазки , наступні вилазки будуть як форд ,,Боаяр,, Я біжу і фоткаю ,що попало під руку а наздогін сторож з косою ( добре ,що не самопалом з сіллю) та пси.
Треба акуратніше проводити такі вилазки_ після Вас теж захочуть поесплорити . То на що нагнітати не приязнь сторожів і псів.
#122
Селфі - палка осика ?  ;D 
#123
На скільки глибокі ці штольні?
#124


Спускаючись до низу на сходах зустрівся з групою 4 -6 пацанів з фотоапарами які піднімались на гору. Перепутавши мене з сторожом дали ,, задній,, хід з прискоренням  ;D на вулуцю і розчинились в провулку.
Ану признавайтесь кого Я з вас так налякав !
Фото https://www.flickr.com/photos/142194937@N06/albums/72157667020707463
#125
Криша :)
За декілька років територія змінилась на 100 %. Одна половина майже ліс , друга новобудови. За декілька років тут буде новий мікрорайон .





#126
Все таки бажання попасти в бомбік було сильніше то повернув до першої будівлі і спустився у підвал

Облом по повній программ((( вода вище колін

Самі приміщення повний дестрой.
1й поверх





#128
Будучи на Головному Вокзалі і зрозумівши , що чекати на електричку майже дві години - вирішив провести час з користю для себе та експловер - суспільства .Як завжди спонтанно і не плануючи, попав на кінець вул. Залізничної де були залишки заводу. Дві не примітні будівлі а саме головне веншахта в кущах біля забору - та де ж таке можна пройти мімо).


#129
Пожежні   МНС VS   літак. Гасть Грибовицьке палаюче сміттєзвалище

https://www.youtube.com/watch?v=ZrguuvdDke8
#130
Найшовся ось такий ..предок..  електочайників. Робочий).
#131
Підвал


Дуже аварійна стеля (холодильник скоро буде тут...).
#132
14.50 Вул. Наукова Тролейбусна  було чути.
#133
Пиши в пп)
#134
Залиш новіший :)
#135
Не знаю де написати. Комусь треба на експерименти сонячні панелі від ліхтарика?
В ПОДАРУНОК!!!!!
#136
Вид з Наукової 7А. ( 9ти поверховий офісний центр). Жаль апарат скис після декількох фотографій ( чесно не очікував , що буде фотосесія на даху)


#137
Декілька фоток від Мене).



Тим хто  там буде -не підходьте до холодильника ,що біля сходів. Прогнивша підлога тримаеться на чесному слові -можна провалитись у підвал (.
#138
Класний дворик. Жаль не все встиг обходити . Песик на балконі як то кажуть ,, спалив кантору,, і тявкав яж до хрипоти. Мушу на днях ,ще раз прийти , завершити фотосесію. :)
#139
Завод по вул. Стуса 25. тел. 25229755
Старі кафельні пєци  ;D треба шукаки по оголошеннях та сайтах ( не часто але попадаються ,що віддають задарма тільки за умови що самі розбирете а інколи і просто так).