Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Gefaus

#1
Класно інформація для бейсерів;) Але у Львові жаль що немає їх(((
#2
Спілкувався з людьми які займаються встановленням антен і т.п на вишках .Так ось висота її 180метрів.У Львові є таких 3 але менших за висотою 120-140метрів ;)
#3
Були вчора з друзями в печері ходили тільки в до місця де писало Далі прохід заборонений .Взяли собою тільки свічки але нас випровади з вітам дяк який дивиться за цією церквою, готорив що потрібно у священика просити дозволу щоб дальше і кінець полізти.Но так я ми були в 18.00 відповілно його на місці вже небуло і вирішили на другий день туди полізти і більш краще підготовитися.
Ось сьогодні вже там були і попросили згоди у священика туди полізли по словах дяка який там за цим дивиться глибина 260м. но спочатку ми в трьох зайшли десь на метрів 100 і стало важковато дихать( незвично )даже коли стрибав з парашутом не так страшно було;)почалась маленька паніка ;D ;D ;D і приїшлось вернутися) Але всеж таки наважилися і полізли вже в двох .І проїшли і пролізли до самого кінця в кімнату де дальше тільки тунель надто вузький .Вузьковато(не для клаострофобів(спочатку думав що я один із них;) страшновато  жако дихать і водночас так класно що слів бракує ))) знімав все на телефон підсвічуючи фонаріком з початку до кінця 16хвилин лізли.Супер  :) :) :)
#4
бучу туди самому прийдеться спускатися;) щось ніхто неорганізовує і значить всі так хочуть... ;)
#5
яка ж висота труби??? хто знає можливо десь 200метрів чи більше?
#6
Давайте щось надумаємо і гоу на виживання??? В кого які ідей пишіть.Дякую ::)
#7
Друзяки якщо є ще бажання можна піти??? а то бетоні джунглі вже досталі ::) ::) ::)
#8
А мну возьмете;) ::) ::) ::)
#9
Планую маленьку прогулку в гори Карпати) хтось може порадити простенький маршрут для початку)))Зима зимою але гори це клас ;D
#10
Я там був) Ця споруда називається Філіпини:)незнаю чого так.
А там далі підвали одним словом є де полазити)))Знаю колись там було багато наркомів.
Можу провести туда)))