Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1661
Цитата: Bottlehunter від 30.04.2013 14:05:39
6. Давня соляна шахта біля Добромиля.

Сюди, напевне, найкраще їхати на авто. А по дорозі оглянути ще Добромиль (там дуже гарна будівля вокзалу), Хирів та Старий Самбір.

Також в цих краях рекомендую відвідати  руїни Добромильського замку.

#1662
Подзвони в Оселю, Тут, самі заберуть плюс зробиш добру справу.
#1663
Їхав в суботу ан Плай і назад. Дорога була почищена, всюди можна було проїхати. так що не все так зле. Навіть в Штатах під час снігопаду всі стоять в пробках бо неможливо ефективно боротися зі снігом коли він падає і дме вітер.



Правда в суботу вранці бачив багато рагулів які покидали свої жовті маршрутки депопало, тобто де вчора застрягли і вони всім заважали. Тобто дорога була прочищена вже але транспортв се ірвно стояв бо не було водіїв.
#1664
Дзвінка тепер також дослідниця підлоги і всього що навколо :)
#1665
Як корінний Дрогоюичанин підтверджую що це точно не Дрогобич :)
#1666
Цитата: explorer від 15.03.2013 13:38:28
Повний привід сьогодні рулить на дорогах :)

Фіг то правда. Стоїш в загальній черзі як і всі. Їздив нині з 9 ранку по 2 дня. Проїхав 50 км по Львові, Яворівська - Хімічна - Чупринки - Данила Апостола - Чупринки - Княгині Ольги - Обїзна - Явоірська. Пробок нема там де не треба зупинятися. А так . Найбільше проблем з БМВ і Мерседесами. Задній привід тут показує себе з найгіршої строни. Багато пробок було спричинено саме ними, решта фурами. Світлофори в блимаючий жовтий вирішили б частину питань. Аое кільцеві перехрестя б лишилися стояти. Комунальник ні в чому не виннні. Я в себе коло хати розчистив дорогу до Шевченка, так через пару годин години сам нею ледве заїхав назад. Шо з того шо вони чистять сніг якшо він вітром назад заноситься. Так що чекаємо потепління і читаємо звіт про ВЧ на Боржаві, там ше не такі сніги були :)
#1667
Судячи зі статті на ЗІКу два напевно що нетверезі чуваки вирішили спуститися в колектор напевно що покурити плану. 9 березня була погана погода, падало з неба. Відповідно води було більше ніж зазвичай. + можливо допінг дався взнаки. Зазвичай плавці не втрачають свідомість після того як вибралися з колектора. :) Вода там широка, порогів нема. Ймовірно шо плив він тихо і покійно :)
#1668
Він до мене вже звертався

"
Я це знаю, що зік вже знімав.
Ми робимо зараз нову програму. Тема однієї з програм - сморід у Львові. Немає толку з того, що відзнято, і сказано. Все одно продовжує смердіти.
Хотілось би зайти в каналізацію у тих місцях, де найбільше смердить. Чи є така можливість це зробити??
Нового не потрібно. Просто ми наочно покажемо, що нічого не змінилося.

В нас буде рубрика під назвою "Експеримент". Тож пропоную взяти у ньому участь. Якраз у ньому ми й покажемо, як ми ходемо в мережі, що ніц там не смердить. Це лише як частина нашої програми. То десь файно було б наступного тижня. Але перед цим можна було б просто зустіртись попередньо, без камер, поговорити. то як? )
"

Тобто все як завжди, як у Львові смердить і ніхто не знає шо з тим робити. Коли смердить вдома в туалеті всі знають що робити - взяти і поприбирати. А тут - ціла проблема, науковий феномен. Не бачу сенсу товкти воду в ступі, все вже сказано на цю тему.
#1669
Молодці. Цю дату треба записати в Історію Львова. Правда сплав по Полтві в мене завжди асоціювався зі сторою частиною міста, десь від Стрийського ринку і далі вниз. Але і цей сплав велике досягнення. Молодці однозначно!
#1670
перепощу сюди свої враження від Ужгороду кількох річної давності.
"
Ідея зїздити в Ужгород виникла після перегляду програми "Унікальна Україна". Замок, красивий центр і Деца у Нотаря. ШО це таке стане ясно піздніше.

Їхало нас троє, Я, Коржик і Вася. Поїздів на Ужгород йде до вибору до кольору. Так шо кожен може собі вибрати найкращий час для мандрівки. Ми взяли квитки на 99 Київ-Ужгород з таким розрахунком шоб зранку бути там і мати цілий світловий день. Отже в 1 ночі рушили. ПОїзд, як для київського, виявився на диво брудним і неохайним . На мому  місці чомусь спала маленька дівчинка. Всі спроби її добудитися виявилися марними і я взявся за маму. Та піддалася досить швидко і запропонувала мені лягти на інше місце. То місце по квитку належало одній дамі офігенних розмірів. Ця дама ну ніяк не могла би вміститися на поличку 2 поверху, а тому зайняла перший. Я, не довго думаючи, ліг і вимкнувся.

На ранок я, з превеликим для себе здивуванням, виявив шо життя по той бік гір  є також :) Вдалині виднілися Карпати і ми мчали вперед по неозорій рівнині. Такий ландшафт, що є нехарактерний для порізаного горбами Прикарпаття, тут був абсолютно звичним. Сонце починало припікати і це віщувало гарно проведений день. На сусідній лавці їзхав зачотний німецький турист - студент. Їхав він з Волині. Виліз у Мукачево. По спорядженню було видно шо приїхав він сюда не на Вернісаж матрьошок купувати. Вигляд мав спарвжнього арійця зі світлим волоссям, спортивною статурою і синіми очима. Спілкувався на ламаній російській і виявився дуже приємним співрозмовником.  Вже вони починають до нас їздити, а не тільки ми до них.

Ужгородський вокзал приємно вразив. Недавно відреставрований він світився чистотою і сучасністю. Де там до нього ЛЬвівському з його брудними та смердючими залами. В Ужгороді на вокзалі не було навіть циган!!! Тут купкумо квитки назад. Потяг Ужгород - Харків шо відправляється в 12 ночі і вже в 8 ранку ві ЛЬвові. Зі Львова їх придбати завчасно було не можливо, бо Ужгородський вокзал їх всіх чомусь зарезервував.

Купуємо карту і рушаємо в напрямку центру у пошуках їжі :) Ужгород виявився достатньо компактним містом. Якби він розташовувався десь у Львівській області, то був би звичайним районним центром. Доходимо до річки Уж. Сонце саме висить над нею створюючи офігенної краси відблиски. Мені завжди подобалися міста з Водоймами в середині типу як Тернопіль чи Ужгород. За мостом звертаємо вправо на найдовшу в Україні Липову алею. Вона йде попри річку в самий центр.  Місто що раз дужче і дужче нам подобається. Все чисто і охайно. Всюди все зроблено і відремонтовано. Всюди лавочки і смітники.

Доходимо до другого моста, що розташований в самому центрі міста і зєднує дві його частини. Дивимся вниз і "Ого!!! Але там риби!". Велетенські зграї риб різних розмірів і мастей гріються на сонці ліниво перебираючя плавниками. Такого я ше в житті не видів.

Сам центр вражає своєю замкнутістю і комерціалізацією. Йдеш як по Ринку "Пізденний". Тільки даху бракує. Всюди вивсіки, всякі гламурні магазини, столики з пивом. Була вже десь 9 -10 година як ми накінець то впали і троха піджерли піци запивши то всьо пивом. Рушаємо до замку, який розташований на горбку в декількох метрах від центральної площі.

Замок, звичайно, справляє враження. Зберігся він просто ідеально, плюс реставратори також постаралися. З бійниць замку вже видніються сині горби словацьких Карпат. Дуже красиво і, водночас, шкода. Шкода тих людей які колись мусіли його штурмувати. :) Всередині замку облаштувався музей. Нічого особливого, але шоб час згаяти якраз добре.

Пообзиравши все довкола в замку вертаємсі назад в центр попити пивка в тіньку на березі річки. Набираємся сил для пошуку Деци у Нотаря. Про неї знаємо тільки те, шо вона в Ужгороді і шо там дуже гонсько. Коли ми облазили вже весь центр  і знали його не гірше ніж Львівський комусь приходять в голову хороша думка спитатися в таксиста дорогу. Таксист показав нам на карті де воно є і ми рушили. Під пекельним і несамовитим обіднім закарпатським сонцем, під яким навіть помідори тріскають ми пензлюємо 10 км по трасі на околицю спочатку по вулиці Мукачівській, а потім по Гагаріна. Коли з одної сторони Гагаріна були вже 156 будинки накінець то бачимо довгожданну вивіску.

Тут треба дати більш детальні пояснення. "Деца у нотаря" розшифровується з закарпатської як 100 грам у нотаріуса. Культова кнайпа організована місцевим сатириком в ключі вихваляння пянства і пяниць. В сатирика навіть книжка є "Заповіт культурного пяниці" фрази з якої використані при облаштуванні інтерєра. Наприклад "Випий все сьогодні шоб нічого не лишити на завтра. І дотримуйся цього правила кожен день" :)

Все зроблено з таким неповторним і щирим гумором, шо настрій піднімаєтьсся тільки входиш на подвіря. Чого тільки вартує плакат "Загаси вогонь пивом Оболонь", чи бездонне відро з надписом "Бюджет", чи цвинтар на якому поховані Чесні вибори в Мукачево, вибір 2004, клієнт який втікав не розплатившись і помер від сорому(під табличкою закривавлені ніж і виделка), Івасик Вогнегасик, у вигляді деревяної статуї з піськи якої можна напитися і багато іншого. Всього не перелічиш, втикайте фотки.

Замовляємо по пиву, децу, на друге відбивну сюрприз і Боґрач. На Боґрачі треба зупинитися окремо. Це національна Угорстка страва. Дуже смачна. ШОсь подібне до наших чанахів але в 100 раз смачніша :) І взааглі готують тут дуже класно. Коржик, який традиційно виступає по їжі і крім всього вищепереліченого замовив ше й рис, всього доїсти не зміг. Та й ми також файно наїлися, шо потім в гостях мусіли від голубців відмовлятися :( . Пообзиравши всі "достопримічательності" і перечитавши все меню, яке також можна придбати як гумористичний твір, страшенно задоволені виходимо звідти.

Тут нас чекає друга частина відпочинку - Васі знайомий. Сам Вася з Закарпаття і в Ужгороді в нього живе закадичний корєш. В нього на квартирі за пивом нам приходять в голову хороша ідея йти в АкваБар. Є такий в Ужгороді біля дискотеки Алігатор. Беликий басейн, джакуззі і столики навколо для вживання пива.

Приємна атмосфера сприяє гарному розслабленню, а коли пиво вже більше не лізе - ліземо в воду і через пів години хлюпання знову можеш влити в себе чергову гальбу. Рекомендую всім обовязково відвідати. Над всім басейном є величезне дзеркало в якому у напівмороці і напіврозмитті бачиш  весь басейн і себе в ньому. Справляє незабутнє враження. В Станіслава Лема в одному з оповідань про Пілота Піркса розказувалося, як перевіряли психіку майбітніх пілотів зорельотів. Їм надівали на обличча маску і опускали в басейн з соленою водою, шоб повністю усунути всі відчуття. І заборонялося рухатися. Оповідання зосереджене на внутрішніх думках такої людини. Але власне коли я читав це оповідання, то уявлення басейну і людини в ньому були власне такі, як я його бачив у цьому дзеркалі. Незабутні враження.

Ну і, звісно, мова. Навіть ті місцеві жителі, що говорять українською мають дуже специфічний акцент. Але, як не дивно, почував я себе серед них надзвичайно комфортно. Було помітно шо навколишнім подобається те, як ми говоримо і що говоримо, це їм деколи здавалося навіть троха смішним. Я вільно говорив з бойківським сільським акцентом "*сіб і *ся" а вони по свому. І ми прекарсно розуміли один одного і кайфували саме від такого мовного змішування.

Мандрівка вдалася. Всі ми вернулися у Львів відпочивші і дуже задоволені.

Підсумок: 9 пив не рахуючи вина і коняка, стерті ноги, червоні очі, купа вражень і ціла флешка фоток :)
"
Фото
Фото1

Додам ще якщо хочете залишитися на ніч - Готель Унгварський. Дуже пристоне і кльове місце, гарний ресторан і всього 300 грн просторий номер.
#1671
Цитата: YserL від 21.02.2013 11:01:49
Ми теж дружнім колективом обписали на всіх дошках негативні відгуки. Недоліком що всі такі колиби рекламуються на різних сайтом із різними політиками і відгуками. Я теж у разі негативу стараюся писати, як не вплине на власників, то хоча б менше їм буде прибутку.

Так, це конкуренція і NPS. Народ їхатиме до тих, на кого відгуки позитивні. В результаті одні розвиватимуться а інші закриватимуться і будуть куплені тими, хто надає якісні послуги.
#1672
Готель Чабан на Буковелі.


Плюси: близько від підйомників, пристойні апартаменти. Сніданок і вечеря включені в вартість.





Мінуси: їх кафешка не відповідає рівню закладу. Персонал відверто хамить, подавати їжу не вміє. та й сама їжа як в природожньому кафе. Зазвичай в подібних готелях харчування поставлено на порядок вище. Сумно що власники економлять на персоналі. І, щонайгірше, представник готелю не сприймає критику і стверджує що в них все добре.



Ось кілька його цитат з нашої із ним дискусії:
"В кафе в Чабані і був лад на момент Вашого заїзду. На 1000 чоловік кафе не сподобалось тільки Вам. Проблема саме в Вас."

"А в цілому, любий пересічний клієнт начитався таких відгуків по українських готелях, і поїхав за кордон відпочивати. Відповідно Ви, сподіваюсь, що несвідомо, пишете на благо бюджету іших країн, замість того, щоб підтримати власного виробника."

Всі дискусія тут. Особисто я б не не рекомендував туди їхати, враховуючи різноманіття готелів на Буковелі. Але кожен нехай вирішує сам для себе.

Решта фоток готелю тут
#1673
Повністю погоджуюся з Батлхантером і Роєм.

Чат дуже корисна штука.

- Щоб оперативно дізнатися якусь просту інформацію і не захаращувати форум. Наприклад як найкраще добратися до Териконів, кудою пролізти в Лощину чи де на радіобазарі продають світлодіоди. Багато простих речей цікавлять новачків, та й досвідченим користувачам часто треба перекинутися словом.
- Оперативно організувати якусь вилазку чи захід протягом годині-дві серед тих хто є в Чаті.
- Просто поспілкуватися про все на світі коли нема чим зайнятися
- Новачкам легше познайомитися з учасниками форуму через чат

Тому Чат має бути доступний для всіх зареєстрованих. Чат повинен модеруватися. Але не так строго як основний форум. Просто прибивати беззмістовний флуд, срач і приватні суперечки типу "Ти мене поважаєш". Це ж стосується і нецензурної лексики. Вживати її в контексті розмови для вираження емоцій можна. Але писати послуговуючись лише цитатами з Подеревянського не варто. Все ж нас читає дуже багато різних людей, потрібно дотримуватися прийнятих в суспільстві  норм поведінки.

Закриті розділи мають бути доступні тільки для людей яких знаємо особисто. Це можуть бути користувачі що ходили на спільні вилазки, друзі, родичі учасників форуму. Тут без винятків, навіть коли людина виглядає адекватно он-лайн і проситься в "Користувачі", дозволяти можна тільки після знайомства  з нею.
#1674
Соррі за пізну відповідь, був на PTO. Кидайте свої резюме на ryshtun@gmail.com Я перегляну і дам відповідь кожному на пошту шо буде вказана в резюме.
#1675
Оригінал



Біля фото нема жодних дописів звідки взято? Назагал це не вперше шо журналюгам влом прикріпити копірайт, зрештою платять їм небагато, то хай хоч гонорар за чужі фотки мають.
Копірайт є, на фотці видно. так шо всьо гуд.
#1676
Цікаве розташування клапану надлишкового тиску. В разі вдалого збігу обставин може дати по голові :)
#1677
Шкода шо не машиноу - могли б заїхати на Термальні Води в Косино. Якраз сезон :)

В самому Ужгороді є ще дегустаційний зал Шардонe
#1678
Мені також дуже сподобалося :) Старі вставки в тему, фотки теж гуд. Правда якби замість фоток 2-3 секундні відео такої ж якості - було б просто шикарно. Але розумію шо то технічно складно.
#1679
Дуже подібне до Захара по неякості це "Ведмідь" в Мислівці, не рекомендую. Краще троха далі в Вишків проїхати і заночувати в Ялинці.

На противагу Захару можу запропонувати Ялівець. Це теж в Орявчику, далі по дорозі біля повороту на Тисовець. Затишний котедж на 16 осіб, все зроблено як в себе вдома. Італійська сантехніка, тепла підлога, нормальні меблі, чисто. Відпочивав там вже двічі і обидва рази дуже задоволений.

Будиночок персикового Кольору


Вид з Вікна


Всередині



Влітку вони напускають басейн. Взимку поруч є дві сауни, одна з ополонкою. До підйомника 3хв пішки. Працює кухня, готують дуже смачно! Є тераса, ротонда з мангалом. Одним словом все що треба для відпочинку. Господарі зі Львова, в сезон живуть в будинку в окремому номері. Слідкують за порядком, звідси і висока якість послуг.

Опис на КарпатиІнфо

Тел.: +38 (067) 933-11-43
+38 (067) 672-10-23

Wikimapia
#1680
Цитата: yaroslav21 від 14.01.2013 10:47:11
Класний альбом,дякую.Подивився на місто,якесь воно не рідне

Ага, дуже чисте, всі парки охайні, деерва підстрижені і нема чагарнику. Коло Лішбети просторо, жодного кіоску, жодного синяка під лавочкою. На тротуарах нема припаркованих автомобілів а фасади будинків не обпадають і не завішені рекламою. :)