Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#361
Ступив я трохи - потрібно було ось такого змісту оголошення розвішувати.

#362
Цитата: Bottlehunter від 04.06.2012 18:35:57
Знашов на на цьому сайті цікаву статтю - огляд незвичайних місць Тернополя, своєрідний дайджест. Автор - Ольга Терещук. Нижче наводжу статтю повністю.

Пряме посилання на статтю http://www.tourclub.com.ua/uk/info/local-lore/ternopil-region/ternopil/places_of_interest_Ternopil
#363
Цитата: STALKER від 31.05.2012 13:10:42
Зарядний пристрій до круглих батарейок на яких "+" і "-" були на верхній панелі. Просто не знаю як в совку такі батарейки називалися. Хто знає-пишіть.Вигляд збоку:



Вигляд ззаду:


Вигляд спереду:


Це зарядне для акумуляторів на 9в. які мали такий самй розєм як і батарейка "Крона" і могли їх замінити при наявності місця, так як були трохи більшого формфактору і складався з маленьких акумуляторів Д-0,55.

#364
Як на мене на відео фейк, на сфері видно задній фон, а руки не видно?
#365
Поправ принтер з laserjet на deskjet.
#366
Щойно переглядав газету "Експрес" і натрапив на наступну статтю
#367
Гумор / Re: Смішне Відео
26.05.2012 14:07:11
Яник знову облажався, хоча може й сказав те що думав :)



Джерело
#368
Це типу має бути аналог вікімапії в масштабі України чи Львівщини?
#369
А сьогодні ввечері вже відкрили проїзд напряму з Городоцької на залізничну і на Чернівецьку.
#370
Цитата: Bottlehunter від 06.04.2012 17:59:22
Мені ці поїзди дуже сподобалися візуально, мрію побачити і помацати їх "наживо". Цікаво, коли у Львові з'являться? І чи не розваляться по дорозі через невідповідність радянським стандартам? :)

Зустрів позавчора свого однокласника який працює на залізниці, розговорились і він розповів перу цікавих моментів про новий потяг.
Коли Hyundai приїздив до Львова він дійсно вже мав зламаний пантограф і роздерте пузо але лише в одному вагоні.

Потяг повсюди нашпигований відеокамерами, побоках, у салоні кожного вагону та коло кожної колісної пари. Машиніст може на зі свого місця візуально моніторити ситуацію всього потягу як ззовні так і в середині.

Ще у цьому потязі є вельме цікавий датчик розхитування, який встановлений у кожному з вагонів, і при сильному розхитуванні або легенькому зіткненні потяга з чимось, одразу спрацьовує аварійне гальмування. Наші залізничники потерли ріпу і зрозумівши що на наших коліях він буде аварійно гальмувати щойно чуть розженеться та вирішили відключити ці даттчики, але корейські хлопаки то діло присікли і сказали "Якщо відключете - знімаємо з гарантії" тому прийняли геніальне рішення - завантажили у вагони мішки з піском і з такими пасажирами новенький потяг попрямував на Київ.
#371
Так саме біля нової. Колись бував там по роботі - хоча виробництво бачив мельком але був приємно вражений, люди мають нормальну роботу, все чисто оганізовано. Нажаль фоток не робив   :(.

ПЕС: Щойно шукаючи вул. Чайковського в Сокалі наткнувся на карту мо комусь знадобиться.
#372
Маю чотири планки пам'яті формфактору DDR3-1333 по 2Гб кожна.
Три штуки Samsung  і один Kingston.
Всі тестовані і повністю робочі.

Міняю на такого ж об'єму планки але формфактору DDR2-800 не нижче!

#373
А "Датський текстиль" це часом не підприємство "Вангард Україна"?
#374
Romchik вітаю!!! Всього тобі самого най кращого, міцного здоров'я, багацько енергії і море нових цікавих вилазок.
#375
У суботу 12 травня 2012 року я і Цезар вирішили трохи розім'яти кості і прокататись на велосипедах по околицях Брюхович.

Спочатку ми вирішили оглянути пагорб біля Свідків Єгови та навколишній ліс, а далі об'їхавши Духовну симінарію УГКЦ потрапили на колишнє футбольне поле з красивими краєвидами на невелике відслонення (сорі за якість - фото з телефона)



Далі попрямували до джерела і звідти вже заїхали на територію залізничної лікарні яка колись була піонерським табором "Супутник"



Так гарно виглядає лише та частина яка знаходиться ближче до дороги, решту будівель в доволі закинутому стані але видно що за ними наглядають



За будинками повернули праворуч і побачили нещасну водонапірну з зігнившою драбиною.



та "Брюховицький зелений театр" (накрита сцена з підсобними приміщеннями та лавками просто неба, від яких, крім бетонних основ, вже майже нічого не залишилось)







За яким дорога вела далі в ліс,



але туди нам їхати не хотілось і ми попрямували оглядати будівлі.







На території знаходиться пам'ятник героям Великої Вітчизняної Війни - екіпажу бомбардувальника, який загинув при виконанні бойового завдання над цією територією.



Оглянувши табір проїхали попри симпатичний ставок



за ставком знаходився доволі великий басейн



і тут вже майже виїхали за територію, як нам свистить охоронець і запитує що ми тут забули. Ну ми спокійно відповіли, що просто катаємось, на що почули "Ця територія під охороною. Тут не можна кататись. Їдьте звідси. Щоб я вас тут більше не бачив".
Сваритись настрою у нас зовсім не було, а тим більше доказувати комусь, що тут немає жодних попереджувальних знаків, огорожі і що можемо спокійно тут залишатись. Тому поїхали собі далі, тим більше, що дивитись там вже було нічого.

Попрямували лісовою грунтовкою, аби роздивитись цей ліс з середини. По дорозі зустріли двох жінок, які сказали, що виїдемо на хутір Кульонія, давно про нього чув але ніколи не бував там.
Їдемо далі звернувши трохи праворуч і впираємось в дачі, можливо це і був той хутір. Проїхали в кінець цих занедбаних дач і спустились в яр до невеличкого потічка по якому виїхали до цивілізації.



І яке було наше здивування коли ця цивілізація виявилась Малими Грибовичами. На що нас наштовхнули гідранти з централізованою водою і наступне звертання до Яндекс карти яка орієнтуючись по базових станціях сказала що ми у Грибовичах але Великих.



Далі попрямували до Чорної гори



і пори неї через переїзд поїхали до початку Гряди, звідти звернули на птахоферму. Далі фото вже немає так як розрядився телефон.

Оглянувши птахоферму, побачили на місці заїзду охоронця і вирішили їхати в протилежну сторону тим більше, що нам туди і треба було.
Дорога пролягала через ліс і невдовзі вийшла на городи. Спускатись до основної траси не хотілось і ми поїхали далі лісом аж поки не виїхали на Гамулець, звідки вже привичною дорогою поїхали додому. По дорозі звернули на чебуреки, для втамування нестерпного голоду, і тікаючи від дощу швиденько рванули домів.

Загалом вийшло не так вже й багато, 25км по велоспідометру, але задоволення - вагон.
Маршрут приблизно прикинутий постфактум.



Всі фото на пікасі
#376
Доречі, Городоцьку вчора ввечері відкрили, але тільки в сторону від Костелу до Скрині. Так само відкрита вже Тобілевича і поворот з Короткої на Залізничну (з Городоцької на Залізничну можна попасти поки тільки через Коротку), там сьогодні монтували новий світлофор. А до вокзалу як і раніше треба їхати зі сторони Скрині.
#377
Побував там у 2010 і цього року ще раз, та й вирішив дописати на форум - оскільки теми присвяченої цьому замку не знайшов.

Замок був побудований 11-12ст. на вершині гори, вулканічного походження, у м. Хуст Закарпатської області для захисту кордону та соляних шляхів їз Солотвина. 
Але не судилося йому дійти вцілілим до наших днів. Загинув замок не від ворожих наступів, а від звичайного удару блискавки яка потрапила у пороховий склад, а пізніше під час бурі пошкодилась остання уціліла вежа і населення почало розбирати його на будівельний матеріал.

Стаття на Вікі

План замку



У 2010 замок майже не проглядався з поміж зарослі кущів та дерев, повсюди було море сміття згарищ та пляшок - жалюгідне явище.



Цього року його помітно розчистили ззовні, частково поприбирали, але й далі на руїнах немає жодної таблички з інформацією для відвідувачів.





З руїн відкриваються чудові краєвиди на Хуст





та на ріку Тису





Посередині руїн заховався тріанг.



Кого зацікавило, добирання до Хуста доволі просте - це або "потягом" "Львів - Солотвино" - загальний в районі 20грн. плацкарт приблизно 50грн. і купе 100 або автобусом зі Львова чи з Ужгорода та Мукачева. Ну своїм Транспортом мабуть найзручніший спосіб + підїхати можна нагору до самого замку.

Всі фото на пікасі - 2010 і 2012

P.S. Як на мене заради одного замку туди не варто їхати, краще зачепивши заодно "Долину нарцисів" або й інші цікаві місця.
#378
Та ні автор блогу вроді Владислав Листьев якщо не помиляюсь.
#379
Наскільки я помітив по фотографіях вони з цього блогу. Блог доволі цікавий і вже згадувався у нас на форумі - сам його ранше майже увесь перечитав. А журнал було б цікаво полистати.
#380
Якщо маєш якийсь живий IDE-шний вінчестер 40гб або 80Гб то поміняю на SATA-шний 80Гб. Хочу запустити старенький ящик.