eXplorer.lviv.ua

Форум => Плани => Тема розпочата: inkognito від 12.09.2009 13:12:46

Назва: Очисні споруди Львова, по-раз другий
Відправлено: inkognito від 12.09.2009 13:12:46
   Збираємось піти завтра на очисні споруди Міста Лева, яко ми ходили на "День НеЗалежності (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,652.0.html)". Основна причина - багато дописувачів, котрі там ще не були але дуже прагнуть побувати + недосліджений кавалок. Збір завтра точно об 10-00 зраня на АС-2, коло кільця. Наразі точно будуть dali_bude, Dexter, Zelja та я. Можливо буде ще AxiZep якшо встигне. Сходимо ще на ТЕЦ-2 у випадку наявності часу та бажання. Бажаючі піти - прошу не стидатись та писати в тему.
Назва: Re: Очисні споруди Львова, по-раз другий
Відправлено: Golem від 12.09.2009 13:55:33
В думках буду з Вами! Беручи до уваги досвід минулих мандрівок, незле булоб взєти шось попоїсти. Беручи до уваги масштабність обєктіу. Тоді точно всьо облазите.
Назва: Re: Очисні споруди Львова, по-раз другий
Відправлено: Romchick від 13.09.2009 00:06:13
Тільки не розказуйте, що ви прийшли з Експлорера. Ми як минулого разу ходили, нас випитували чи ми з якоїсь організації, чи якогось інтернет ресурсу, ми віднєкувались, обіцяли що фотографії не попадуть в інтернет. Просто некрасиво вийде, якщо розкажете, що інформація пішла по інтерентах.
Назва: Re: Очисні споруди Львова, по-раз другий
Відправлено: inkognito від 13.09.2009 16:36:13
   Злазили супер файно, дякую за компанію! Обійшли усю територію, завітали на тай кавалок де ми ше не ходили - за котельнею.  Там друга, меньш маштабна очисна споруда - фактично міні-копія того всього, що ми обійшли(ймовірно і найбільш старша). І відстійники меньші, і поле аерації маленькі. Страрі будиники, стара техінка - проте працює. Вийшли нагло через КПП, що за пару метрів від переїзду на Кривчицях - чим дуже здивували охоронця. Як завжди прекрасне ставлення працівників і жодних "секретів" від нас - йди куди хочеш. Буду чекати звіту від колєг, бо сам не фоткав через відсутність фотоапарату. Також зробили пару фоток усередині гівноперекачувальної станції, що уже за переїздом і куди не попали минулого разу.

  P.S. А коноплі уже немає...Навіть слідів - вирито вщент із коріннями...
   P.P.S. А ще дуже здивувало - оld-style телефон на воротах 100% працює. Зняли трубку, почули гудок і відразу повісили. За 10 сек. по тому включили мотори і двері почали відкриватись...Спочатку здивував телефон, а потому ще й робочі ворота...
Назва: Re: Очисні споруди Львова, по-раз другий
Відправлено: Golem від 13.09.2009 21:33:47
ого :) Вони напевно поняли шо робітник не в стані говорити, тому вирішили го пустити так :) Старих знайомих бачили?

Ну і про звіт. Пишіть його в цій (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,652.0.html) темі