Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Fozi

#1
Виникла така проблема: потрібно промити систему опалення, але хімії в продажі найти не можу. Може хтось знає де можна придбати таку хімію(Радили Металін Т\Т-10\Т-20)? Усі інтернет ресурси черпали свої запаси з Росії, але у зв'язку з погіршенням відносин з РФ, вони більше не постачаються...Львівський Хім Завод такого не має...Може хтось знає якісь інші кислоти, які можна в нас придбати?
#2
Довго думав про вилазку в ВЧ біля села Воля-Висоцька.
І ось цей час настав. Я часто проїжджав повз неї, їдучи в село. Частина закинута, за доволі свіжою інформацією, охороняється декількома людьми, які сидять в дальніх будівлях. Поруч з ВЧ розташована ультразвукова імпульсна установка "Волна". І ще багацько всяких антен. На даний момент туди їде точно 3 людини, Roy ще думає,тому що все таки робочий день.
Я планую вилазку в цю середу(15.01.14.). Швидше за все будемо добиратися потягом,самий дешевший варіант(по студаку 2-4 грн), він відправляється 7-8 година з головного вокзалу(точний час ще уточню). Станції в селі нема. Тому з потяга треба буде топати 3-4км. Назад добиратися будемо вже напевно маршруткою, тому що вечірній потяг в годині 8 якщо не пізніше. В планах також відвідати пам'ятник Несторову, який знаходиться в 3 км від села.
#3
На стрийській між будинками є цікавий бомбік,точніше їх там 2.Обоє знаходяться на утримані танкового заводу.Ось координати 49.79216,24.021551.Є бажаючі туда злазити приблизно на цьому або наступному тижні?