Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#141
назву файлу поміняй на якийсь брєд і перезалий
#142
На NG-Metal. Якщо мені не зраджує пам'ять, вебастівці плазмою все своє ріжуть.
UPD. Вебастівці на свому сайті кажуть, же мають і лазер. Тра буде попитатись. Видать, купили недавно...

   На рахунок замовлень. Зараз поки треба визначитись скільки тих пічок треба. Відносно тієї кількості я порахую метал і вартість розкрою (там теж варстість скаче в залежності від довжини), і вже аж тоді зможу назвати кінцеву ціну. А поки що до вівторка залишаємо свої заявки, по яких потім можна буде орієнтуватись.

Дякую за розуміння.
#143
Основна грошова масса піде на оплату лазерної порізки. Як варіант - плазма, але якість різу від неї на порядок гірша.
#144
Отож, надихнувшись ідеєю Стінгера, пропоную поки що висловити свої бажання щодо замовлення на виготовлення пічок.

  Сама суть ідеї полягає в тому, що лист сталі (по факту бляха, я розраховував на 1.5мм, так як 1мм буде маловато ІМХО) віддається на лазерну порізку.

      Орієнтовна вартість буде складати 60-90 грн (по приблизним прикидам). Як буде багато бажаючих - можу серйозно взятись за то діло.

#145
 Отож прошу зацінити результат півгодинної праці на основі малюнків Стінгера.
    Габарити зберіг 120х85мм (без верхніх розпірок), середина (топка) - 75х75мм. Розміри векторної схеми підігнав всі по феншую, так що напілінга там особого вже і не потрібно буде.
        Формат .DWG, качаєм, користаємось.

ПеС. Соррі що не з пікасси закинув - гмайл до себе в пенати чогось не пускає :(

ППеС. При наявності векторної схеми розкрою і жагучого бажання форумчан бути єдиноосібними власниками сійого чуда (воно ж "пічка розбірна"), пропоную всім бажаючим задекларувати свої бажання у відповідній темі, після чого можна буде задешево стати власниками тієї ж "пічки розбірної", зашаманеної чудесними технологіями лазерної порізки. Во...
#146
ЦитуватиВоу-воу, жоден камуфляж не розрахований на те, щоб маскувати впритик.

А от і ні - снайперські маск-халати якраз і розраховані на те, щоби пройтись фактично по голові (снайпера) і не зрозуміти, що то було. Але це вже, як то кажуть, зовсім інша історія...



#147
Ну взагалі-то основне завдання піксельного камуфляжу і є розбиння границі контуру плями на нечіткі елементи. Не думаю що такий тип камуфляжу буде набагато ефективнішим за піксель - навіть той же ж самий бундес із 50-70 метрів проглядається нечітко. Хіба що у випадках, коли треба впритик сховатись...
#148
Найбільшу увагу привертає внутрішнє оздоблення салону - реставрація та тюнінг інтер'єру в білих тонах - це варто зацінити.
#149
Є старі магнітострічкові бобіни в кількості 2 шт, які треба перевести в цифру (mp3, а не 123). Прошу допомоги у людей, які володіють відповідною технікою. Дякую.

#150
Технологічне виконання всередині даного девайсу нагадало фразу "Советские микропроцессоры - самые лучшие микропроцессоры в мире: имеют 16 ножек и... две ручки - для переноски". Ну і, звісно ж, захист від прямого влучання стратегічного ядерного боєзаряду (входить в стокову комплектацію).
#151
Симптоми подібні до пробиття конденсатора. Як маєш бажання, спробуй поміняти.
#152
У будь-якому випадку буду дуже вдячний всім за допомогу!
#153
Досі мені попадались лише із перегорівшими нитками розжарення ???
#154
Потрібна їх електроніка для запалення ртутних ламп.
#155
Якщо хтось має вдома на господарці поламані (неробочі) економки і збирається їх викидати - прошу замість того щоб знайомити їх із мусорником - віддати (на умовах\без умов) в добрі руки. Тобто мені)

#156
Так, ям там повно, в басівському лісі, як свіжокопаних, так і старих.



#157
Маю вдома оригінальну баночку "Унікуму", із оригінальним вмістом) Жорстока штука, той бальзам!
#158
Маю два не дуже стареньких ноути - Acer Aspire якийсь там (потым допишу) і DELL 3000 і щось там ще.

Так от ,а них, по попередній "оцінці" "спеціалістів" квакнули відеокарти або щось близько того. Ціни за ремонт загнули ого-го, тому, у зв'язку з тим, прошу порадити адекватні контори, які би за то діло могли взятись, або, як альтернативний варіант, куди ті ноути можна здати на запчасті? Гречно дякую.
#159
Потрібні послуги людини, яка шарить в графіці (рівень як не профі, то хоча б просунутого юзера) для обробки фоток. Не безкоштовно, звісно ж.
#160
Дайош дезу?

Ніколи не повірю, же би під танковим не було пристойного бомбаря. Ну або в хлопаків був поганий ліхтарик і вночі вони сплутали підвал КПП із МегоТруДігСталкХорорІЩеЯкимось-Бомбіком.