Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#881
Плани / Re: Львів Around
29.06.2011 23:21:52
Збір в понеділок в 6.00 на автовокзалі. Все буде топатись пішки і ніяких маршруток. В разі чого маршрут буде коректуватись по ходу.
#882
Плани / Re: Львів Around
29.06.2011 18:50:46
    Значить дана акція, про яку було описано вище остаточно планується на 04.07.2011, тобто в понеділок. Прохання відписатись всіх бажаючих, після чого встановим точку і час збору.
   З.С. Все ж таки частину кільцевої біля Скнилова я вирішив перенести по більш покоцаним цікавим місцям, ібо топання по кавалку кільцевої видається повним УГ ІМХО.
#883
Краш тест на нарізання ніжки від стільця вороновка вже проходила ::) На фото ніж вже після того. А на банці ще спробую. Нагоди не було.
#884
я мінус(
#885
Гм... Що незвичайного в машині із прикольною аерографією? Це ж має бути АПАРАТ! :)
Пропоную вашій увазі Агрегат власного виробництва, який на практиці досить шустро їздить, і тягає немалі вантажі.
#886
Якщо розгребусь із справами, то однозначно +! Пізніше уточню.
#887
http://inway.com.ua/?idth=4&idn=1540&podvodnyi_nozh_214
Нарив от такий, як на перший погляд, непоганий екземпляр. Ніж класифікується як такий, що призначений для дайвінгу. Ну і зі всіма прибамбасами до того. Здивувала ціна - 114 грн. Як то кажуть "а в чому прикол?" Давно хотів мати ніж із подібними параметрами, як ось у цього(товщина леза, наявність пилки, ергономічна ручка ну і всяке таке). По таким параметрам мав би підійти ніж для виживання, але всі, що тримав в магазинах в руках, ті довіри не викликали. А ті що викликали - вартували чотирьохзначні сумми. Так от, хто що про ото цудо скаже?
#888
ЦитуватиМожливо вельмишановний пан дописувач мав на увазі не різну ваду, а різних генсеків і відповідно трохи різну політику партії, тоді да, але все ж безглуздям пахне.
Вельмишановний пан мав на увазі психологічну точку зору.
#889
Цитувати
Цитата: Roy від 17.06.2011 23:39:10
Я погоджуюсь з словами Golem"a, і вважаю, якщо б провести подібні тестування скажімо в середині 90-х, результат був б аналогічний.
Але ти забув головну репліку будь-якої людини: "А от колиись.", "А от в мій час...", і так далі. Плювати на розвиток. Плювати на покращення. Головне те - що всі колись вчилися і були крутими і розумними, а от останні пару років (коли покоління змінилося) - всі стали швидко і невпинно деградувати до рівня пітекантропів.
Наприкінці 80-их років в тоді ще Радянському союзі було проведено цікаве соціологічне дослідження на тему типу "За якої влади вам найкраще жилося". Так от, кінців вони по результатах так і не виявили, адже відповіді були дуже різношерстими і майже в одинаковій кількості кожного варіанту. Зате глибший аналіз цього дослдження показав, що відповіді респондентів щодо найкращого періоду життя припадають саме на їх молодість.  Так що питання "Отцы и дети" було, є і буде, бо така є людська психологія сприйняття молодості як чогось приємного та водночас непостійного. Тому і не дивно що старші люди завжди "чмирять" молодь, хоча аналогічні ноти протесту вони чули і від своїх же ж батьків у свій же ж адрес.
#890
2 Лесик. А може слід перенести твою оповідь про здачу ЗНО у ЗВІТИ? Думаю багатьом прийдешнім поколінням буде необхідний такий колосальний досвід ;)
#891
Ось цікавий лінк про холодну зброю і її класифікацію з точки зору закону
http://inway.com.ua/?idth=4&idn=5223&nozh_i_zakon_opredelenie_kholodnogo_oruzhiya
#892
    Питання до форумчан. Мені треба виготовити ручку гарячою заливкою у форму. Хто може підказати якийсь нетермолабільний матеріал, що можна під руками надибати, який би властивостями був схожий на резинопластик, але щоб після нагрівання плавився, і після охолодження зберігав свої властивості?
#893
Даний агрегат ;D брався в тернопільському Патріоті. Ціна вроді 210 чи 220 грн.
#894
Мається наувазі глушилка за містом, яка була потім передавільною станцією однієї з українських телерадіокомпаній. А по народному ТІ ЗДОРОВІ АНТЕНИ НА ПОЛІ :)
#895
Це просто труба! :o Ходячі анекдоти! А якщо серйозно, то чого можна хотіти від випускників із тим середнім рівнем знаннь, що ім надає теперішнє міністерство? Хоча з іншої сторони по таких фразах не можна судити про всіх і зразу. Як казав один філософ "Суспільство-це букет особистостей". Якось так. Якщо не так - він поправить ;) А чудаків в нас завжди хватало. Я ще зараз пригадую фразу колишньої однокласниці на уроці історії, що "німці ловили полонених і відсилали їх на Сибір". На золоту медаль доречі школу закінчила. А такі ляпи є повсюду.
#896
   Згідно закону "піраміди харчування" співвідношення хижих істот і істот, яких ті хижаки поїдають, становить приблизно 1:10. То щоб прогодуватись і не порушувати природнього балансу. Втручання ж громади Експлорера, а особливо таких радикально настроєних його представників в екосистему міста Львова шляхом штучного зниження чисельності будь-якої популяції істот без вагомих на те причин вважаю проявом нездорового деструктивізму ;D ;D ;D
  Пі.Сі. Оті сойки доречі досить вредні істоти, які вирізняються особливою наглістю характеру у гастрономічних питаннях. Іхня незакомплексована та відкрито протизаконна поведінка на сільських черешнях викликає хвилю обурення серед місцевого населення, що є причиною все частіших випадків насильства зі сторони останнього по відношенню до даних представників орнітологічного царства.
#897
Недавно став щасливим власником такої скромного і водночас толкового фонарика, як FENIX E05 http://fonariki.net.ua/catalog/product/494.Основні плюси - надмаленькі, як для фонариків, розміри (довжина-6.5см, діаметр-1.4см), водозахист ІР8, маленька вага(працює від одної ААА), і, як наслідок того всього, можливість носіння його навіть в кості брелка. Але незважаючи на свої маленькі габарити світить він досить таки пристойно, як для брелка :). 20-ти метровий гуртожитський коридор в повній темноті освітив повністю. Більшого від 27люмен чекати не приходиться.
  Радує те, що на самій галімій батарейці він вмудрився нормально світити 3 години, хоча в паспорті вказано 2,5год для 750mAh акумулятора. Короче для повсякденного носіння самий раз 8)
#899
Я +, але у вівторок точно скажу, бо обставини можуть троха не так скластись :(
Яка орієнтовна кількість поголів"я намічається?
#900
ЦитуватиПопрошу не плутати такі речі, як "життя" та "існування"..існувати - це ще не означає жити...

Щось ти надто швидко руки закликаєш опускати. Якби в людській психологій переважав отакий максималізм, то ніякої мови про боротьбу за виживання, відновлення людства, та і взагалі стремління до життя не могло би бути і мови. Це виходить що"добре коли добре". А коли в когось руку через гангрену відрізали, чи близькі померли (не дай бог, звичайно ж), то можна і собі коньки відкинути. І коли такі думки будуть домінуючими серед повоєнного населення, то кількість самогубств може перевищити кількість власне жертв самої війни.
 Як на мене, то у будь-якому випадку треба чіпатись за життя руками і ногами і всім чим можна, бо різниця між поняттями "життя" та "існування" надто умовна, і випливає зі свідомості кожної окремо людини.