Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#981
Можна і таке організувати. Тут секрету особого нема. Є дядько на славнозвісній Джерельній, якому я пікидую час від часу клієнтів, а він мені (і власне клієнту) робить трохи знижку. Так що з приміркою не буде проблем. Єдиний мінус, це те, що у такому випадку нам прийдеться пертись до нього разом. Про деталі - в приват
#982
От наборчик, який я хапнув за, же би не збрехати, 330грн. Відтінок один і той самий, бо з фоток може здатися інакше. Стан дуже хороший, ніде нічого не потерто, замки фуричать, кнопки наявні, все на місці і взагалі я задоволений.
#984
Рулоном лучче. Хотя бери два. І так разом поїдем ;)
#985
У зв"язку з вилазкою в Червоноград, а також відсутністю вищеперерахованих речей, уклінно прошу позичити те все (або окремо) на ці вихідні. Розрахунок - пивний еквівалент ;)
#986
Цитата: goom від 23.03.2011 17:11:34
Що входить в повний комплект?
Наразі основне - штани, сорочка і штормовка. Є варіанти додаткової закупки всяких прибамбасів, тоже бундесовські флектранової розкраски, а-ля кепчики, розгрузки, утеплювачі під штормовку, котєлки, фляги і т.д. Фотки скину чуть пізніше.
#987
Ні, походу не Японія. Та і де їм взятись на українських теренах? ???
http://camopedia.org/index.php?title=Japan
#988
Доречі самх штанів і чогось решта подібного розкрасу знайти не вдалось, так що якщо хтось знає, де тим можна затаритись, прошу повідомити :)
#989
Недавно нарив собі фактично за безцінь отаку добротну курточку(сорочку, хто як називає). Хочу підібрати собі десь до неї штани, так як штука досить непогана і якісна. Тільки от ніхто толком не може сказати, чиє воно є. Мені розкраска смахує на амеровський WOODLAND, але що там тоді корона забула? Інет нічого вразумітєльного не дав. Знайомий один казав, що якщо корона, то камка має бути якоїсь королівської держави. Хз. Таких вроді в Європі небагато, і ні під яку з них не підходить. Печалі додає і той факт, що ярлик був кимось нагло зрізаний.
#990
Кому бундес в роздріб - можу допомогти. Повний комплект орієнтовно350-400 ре. Стан - хороша б/у.
#991
А де знайдена була? Мож то якась втулка, або ще щось від якогось механізму. І Яке воно всередині?
#992
На неділю предбачають не ахову погоду. То на плани якось повпливає?
#993
Вибачаюсь за дезінформацію. Я буду. Сам. Точно.
#994
Ось така історично-асоціативна штукенція. Доречі, люди, поясніть, яке її практичне призначення! Щоб в"їзд не поламали? Чи щоб лишній раз по вулиці зашпортатись?
#995
Що за сталь?
#996
Це типу на неділю відбій?
#997
Люди, напишіть, пліз, в суботу до обіду точні дані про те чи валим чи ні (то щоб знав чи їхати в суботу до Львова). Наперед сасибі.
#998
А я б і під дощем не проти прошвирнутись (можете  сприймати як прояв мазохізму ;D). Ще є камікадзе на такий варіант розвитку подій?
#999
Мда, апарати в них серйозні. Сам знаю, що таке по глибокому снігу їздити, ібо сам маю Нивчика новенького (не шевролешка). Дядькам великий-великий РЕСПЕКТ!!!!! Оце реально екстремали! Завідую їм :-\
#1000
Ну да, це вже треба бути серйозним оффроудером, щоб на таке зважитись. Хоча можна попробувати. Накидки, непромокашки і все таке.