Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2021
+, сподіваюсь із ногою ніц серйозного?
#2022
 Гарно! Певно усе сало знищив  :)
#2023
"трєвожний" чемоданчик тру-діггера  :)
#2024
  Ну і молодець, усіляко такі акції підтримую. Єдино, що треба контролювати - це те, щоб подарунки адресно попали дітям, а не директору сиротинця за пазуху.
#2025
 Звіт Чугайстра переміщено у відповідну тему. Надалі попрошу уважніше пильнувати за тим де панство дописує!
#2026
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 22:21:53
 на мене діє як безалкогольне пиво, як секс в презервативах, далі не буду продовжувати. Але у екстренних випадках краще ніж просто вода явно!
#2027
  Прте на око, грамотно зроблено. Наплічник лежит на противазі, що дуже розумно стосовно притискної сили другої рейки колії. Вижу також,  що рольки котрі притискають ровера до рейси виконані власне без пружин. ІМХО я би бі рольки на моцних пружинах закріпив, жеби мати постійну силу притискання заднього колеса до рейки (переднє кулко тут не рулить у прямому розумінні цього слова).
 Дугу для другої пари слід було зробити більшою (мож опуклою), жеб за траву ся не чіпляла. Із направляючими рольками тож мона було б шось придумати, наприклад філігранну насічку - для видаленння трави.
  Ну і вже в ідеалі чувак міг вибрати кращу гуму "для рейс", від неї багацького чого залежит!
#2028
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 20:56:07
  ага, але би радив із списку аспірину (та усякі Алько-Зельцери) вибрати нафіг. А додати шурпу чи аналогічні страви на основі моцного бульйону. Ще окрім того у природі водиться хфайне пиво!
#2029
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 20:24:18
 це у якості отримання зворотньої реакції?  :)
#2030
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 20:18:04
 на то є простіший спосіб: H2O у кількості 0,5 + 2 скибки цитрини на око в 4-5 мм. товщини + 1 ст. ложка меду (альбо 2 чайні ординарного цукру) + на кінці ножика NaCl. Перем'яти усі компоненти між собов активно, потому залити водов і ще раз перемішати. Чи заюзати бляндер. Буде не гірше, і виготовити можна за декілька хв. на власній кухні без використання аптеки. Перевірено багаторічним алкогольним досвідом.
#2031
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 20:04:51
 Воді із організму не дає виділятись натрію хлорид котрий NaCl, воно ж сіль. Воно ж у 0,9% у H2O зветься фізрозчином. Она ж сіль у Регідроні присутня. Якщо ви шпацеруєте на ровері Регідрон+якесь варення до смаку мають стати вашим основним питлом - зручно та дешево.
#2032
   + снікерса, як більш-менш збалансованого продукту власне не у тому, що тамко стільки компонентів. А власне у їх поєднанні та балянсі - ма бути баланс між білками, жирами та вуглеводами (хоча там явно зроблений ухил на цукри, що швидко завоюються та вулгеводи, що підтримують цей стан впродовж довшого часу). Це зовсім не означає того, що це неподобство можна їсти при кожній зручній нагоді. У якості легкого резервного живлення - супер, але якщо б я мав можливість до походу приділити хоча б 20 хв. їжі  - то однозначно би зробив канапки із запашним чорним хлібом, прекрасним духм'яним копченим салом (+часник на любителя. Плекаю надію, що більшість дописувачів таки полюбляють часник, навіть якщо після цього ймовірні поцілунки і.т.д і.т.п) та кавалком якось овочу типу болгарського перцю - даний варіант дочекається без проблем другого дню подорожі. На перший день - можна аналогічне єство зготувати, але чорний хліб замітити сірим (чи білим - у залежності від сполучення із наступними компонетами), плавленим сиром (і то апробованих сортів) та нежирним м'ясом (наприклад зварена чи запечена телятина, курко, відварений язик). Масло зло ІМХО - смачне, але скоро паскудиться, що чревато наслідками і наднормовим використанням туалетного паперу (у кращеому разі).
 А ще, знову ж таки в ідеалі запакувати канапки індивідуально кожну у пластикові пакети та пропустити через машинку котра відкачує із пакету повітря та заплавлює кінці пакету - на жаль не знаю як воно сі називає, але то буде моє наступне придбання.
 Підсумовуючи, якщо є час для підбору та приготування хавки швидкого використання (ще вдома), то краще потратити на те час. Окупиться сторицею у поході, швидкістю та якістю харчування, принаймі на сніданок чи максимум на обід. Стандартного казана, гречки, макаронів, каш та тушонки ніхто не відміняв - та й зрештою, не зможе. Fastfood є fastfood  - і не більше. Проте оний fastdood, він може буди різним!
#2033
шось мені здається, що то зовсім не перехід, а просто дренаж для води, що ймовірно масово могла стікати із гори вниз до озера...
#2034
Гугл сила, також нагуглив
#2035
та ні , не ти. мав ether'a наувазі.   майже усю шмату тра мати. І тілько у ДЕРЖАВНИХ БАНКАХ!
#2036
Цитата: zelja від 14.11.2009 22:03:21
Таа 5-7 нів забагато
2-3 всам раз :)
ПС: Я ліпше піду з людиною яка вже була в зоні  ;)

5-7 днів однозначно забагато, скілько оптимально - то залежить відки йти.
І я однозначно пішов би із людиною, що зону знає і там була. І ми тілько одну таку людину знаємо наразі!
#2037
   І ти мабуть вже дану концепцію реалізував якось? Ти пробував порвані купюри десь міняти на нові?
#2038
   Вода, знову вода...2 дописувачі на 5-7 днів при нормі 4 літра на добу = (20 - 28) х 2 = (40 - 56) літрів. Хто із вас потяне цю вагу? І це тілько вода для пиття...
#2039
     Пропоную завтра, 15.11.2009, шановним дописувачам зібратись об 10-30 сраня на кінцевій зупинці маршрутки №62, що на Підзамче. Потому піти по шпалах у напрямку Винник до ХФантомної Джелізниці. Ритуальні смажені ковбаски та ГСМ вітаються. Хто за?  :)
#2040
   неа, тут думаю одноденки не розглядаються як такі. А нарахунок диких звірів то боян, винна преса та глупі забавки. Дикі звірі будуть раді обійти твій табір, аніж на нього напасти. А Н2О далі є проблемою. ІМХО як мінімум 4 літра на день на особу, а краще 5 враховуючи навантаження...