Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - centurion

#2
http://imageshack.us/g/526/p1040073d.jpg/ Будинок знаходиться 10км від перемишлян на хуторі 3км до села Липівці -  якраз пройти 3 става і село. Хата мурована! Буде продаватись після нового року! Супер природа 5хв. до ставу на якому буде база відпочинку ( зараз там вже є катамарани лодки на прокат)! Подробиці потелефону якщо зацікавить!
#3
Можливо ці підійдуть!?  Продавець порядний , я в неї купляв деякі речі.
http://aukro.ua/show_item.php?item=2421041678
#4
Можливо ти правий. Але тільки тут на цьому форумі ніхто не намагався чи поторгуватись чи дізнатись ще якісь ТТХ, навпаки шквал зауважень і критики замість змістовної поради!!      В кожній із тем в яких я брав участь чи був автором ( нехай їх і небагато) завжди відчував якусь агресію чи емоційне напруження!!   Щоб ніхто не ображався!!
#5
Ціну знижено - 80грн.Изоляцію покращив!!
#6
Я згідний!!!  Якщо хтось хоче аргументовано поторгуватись, а не виділятись своєю спостережливісттю то ласкаво прошу у приват!!!   Дискусію можна вести і наводити різні приклади наприклад що у китайських пальчикових аккумуляторах завищена ємність і тому подібне.!!!   
#7
Ізолював ніби все нормально! Корпус щільний без тріщин і пошкоджень!   Я думаю просто потрібно притримуватись загальних правил безпеки: якщо виробник не вказує що він водонепронекний значить під воду не занурювати - це у загальному, а також під тим розуміємо що небажано використовувати у місцях із високою вологою (сауни та ін...)!!   Для екстремальних умов потрібно купувати спецвироби!!  Я думаю для дорослих тверезомислячих людей тут все зрозуміло і кожен може визначити потрібно йому це чи ні!!??
#8
Я не розумію що дивного в тому що літій на лобі чи в кишені чи  ще десь!!??  Літієві батареї вже практично всюди: телефони( хоч були випадки десь в азії вибухів батарей), фотоапарати, нові ліхтарики та багато іншого!!  Випадки бувають із будь-чим але це ж не епідемія!! Люди підсвідомо розуміють небезпеку від паління і що!!???   Від алкоголю і що!!??    Підозрюю що таким чином ви хочете показати що розумієтесь у таких  питаннях більше за інших!?   Я користуюсь ним у побуті  і досі нарікань не було!!   
#9
Продам ліхтарик налобний із сучасним потужним діодом (cree led)!  Корпус із прорезининої пластмаси (така на дотик) і мелалевої оптики( якось так :) )!!  Три режима світіння: максимум, економ і мерехтіння!   Налобник був придбаний мною  в поляндії і недавно дійшли руки до  удосконалення даного девайсу, а саме : 1) було впаяно дві гайки для надійної фіксації кута освітлення; 2) ну і основний тюнінг полягав у тому, що я "замостирив" у середину замість 3-ох звичайних міні  пальчикових батарейок - одну літієву нокієвську батарею ( доречі вона венгерська) ємність десь 900 (шо було в дома але мало користована)!!   Ліхтарик після цих нововведень світитьзначно краще ( із 10 поверху у ночі спокійно підсвічує всім подорожнім що пізно вертаються із роботи :)  )  в комплекті є перехідничок із двома крокодильчиками ( батарея відєднується від ліхтарика , приєднується до перехідника і крокодили я чіпляю до універсальної зарядки для моб.батарей ( в народі -краб) там неважливо навіть якщо спутаєш полярність!!    Отже ліхтарик із літієвим аккумулятором і перехідник - ЦІНА ПИТАННЯ - 100ГРН (БЕЗ ТОРГУ)!!
П.С.:  ПРИЧИНА ПРОДАЖУ КУПИВ СОБІ ПОТУЖНІШИЙ - ПОТІМ ТЮНІНГНУВ ЦЕЙ - АЖ ТОДІ  ВИРІШИВ ПРОДАТИ (ПРАЦЮЄ ЧУДОВО)!!

ДАЮ ФОТО:









/[/url]
8)
#10
А яка довжина леза того ножа  що  23  ? !!?? ???
#11
Не зрозуміло!  Це цілий системний чи мат+опер+проц?   А корпус?  Відяха??? 
#12
Цитата: YserL від 18.01.2012 11:29:02
Маю гарний вірус: сам себе розсилає на всі включені блютузи.
Відправляє смс, щось скачую.
Звіт про декомпіляцію і точний опис функцій скоро буде.

В мене такий телефон 2 роки і ніяких вірусів! Їх існування я не заперечую але їх для цієї платформи мало! Якщо телефоном користується не школяр молодших класів то ймовірність підхопити вірус дуже мала!!  Ну і на компютері до якого він підключається повинен бути хороший антивірус!
#13
Цитата: Fenriz від 11.01.2012 00:16:37
нє. мені не підходить. через платформу сімбіан(

А що поганого в цій платформі?  вірусів практично немає, програм також достатньо! Просто потрібно трішки "оброботать напильником" і телефон літає!!
#14
Давай ше на 10 днів продовжемо і ящо ніц то закривай!!
#15
І досі актуально!   Можливий обмін на новий снігокат(  " чук і гек") !  Якщо  Б\У то із вашою доплатою!   В санки з малим разом не влазимось!! ;D
#16
Ше пару копійок від мене: Купив десь 1 рік назад нокію 5800 покористувався десь із пів року і вирішив продати ! апарат супер якщо не враховувати що батарея тримала 1,5доби і перезагружався при перегляді фільмів ( доречі фільми на ньому класно дивитись)  ну і софт ставився тільки після підпису сертифікатом і навігація від нокія - туговата!  але із часом ціни падають а продавати його за копійки я не хотів  і це змусило мене провести не одну безсонну ніч в "всесвітній павутині" і о "еврика" виявилось що 5800 можна  покращити !  Я піднатужився і (вперше у своєму житті) декілька раз прошив свій телефон (були невдалі спроби і "нездалі" прошивки - моди)   за що отримав винагороду у вигляді досить швидкого смартфона із покращеним інтерфейсом і можливісттю встановлення софта дез необхідності підпису сертифікатом! неперезавантажується !  А саме головне найшов батарею із якою телефон тримає 4 доби покищо ( бо ще в процесі розгону)!!  Якщо в когось були такі проблеми то пишіть!!
#17
Актуально!!  Ціну знижено  500грн!!
#18
Поміняю на мисливський ніж! Глянь в Куплю-Продам-Подарую-Позичу!
#19
Товщина леза зверху від рукоятки  посередині і на кінці  3,5мм   3мм,  1мм,    !!   Що за метал не знаю!   Електрополіровка!    Брав на  охоту, різав салати,   не ржавіє!
#20
Пропоную вашій увазі ніж тюремного виробництва  гострий ( як то кажуть бувалі мисливці  :  "Має їдь")  ножну робив сам бо купити під таку нестандартну форму неможливо, а замовити, то мені в мисливському магазині сказали , в умільців десь від 200грн.  Ножни в середині із шкіри бика, а зовні із оленячої (дуже надійний, не проріжеться!!!)  Я думаю такі ножни також не мало вартують!?  Складаю на зеркалку гроші і продаю все що можу! :)     Ціна ножа 550грн.(без торгу) бо він вартує ( то не сувенірні з гравіровками в магазині)  Нафото він вийшов не погано але в живу він дивиться супер (враження знайомих які його бачили)!!   Отже ціна :550грн.