Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - yar-79

#1
Вітаннячко! Хтось колись бачив на власні очі рейковий автобус, який зупиняється на першій колії нашого вокзалу?!?



#5
Не бачив тут тої інфи, що зустрів сьогодні в неті, можливо помиляюся.. Якщо так, то видаліть:

Любителям посмотреть на всё с минимального расстояния не понравится факт того, что объект режимный: его охраняют военные с оружием и собаками, так что любоваться танчиками и прочей техникой придётся через невысокий забор. Адрес: Дарницкий район, жилмассив «Рембаза»

Взято звідси:

http://r.mail.ru/n136304109?sz=7&rnd=125989024
#7
Вчора я намітив виїзд на одне цікаве село, що давненько зникло з мап... Зранку товарищ відмовився їхати зі мною, тому згадав про Dextera, якій просився зімнов  на покопати. Зустрілися ми швидко, і вйо, бо село то біля Немирова і їхати туди досить довго. Коли ми прибули, засіли і викопали машину, нас чекало розчарування у вигляді 25 см. снігу. Я розстроївся, бо тоді ще не знав, що маю "секретну зброю" у виляді дембеля Олега)) Походили ми по тому селу, я навіть не пікав, бо снігу по яйця! Дивлюся в лісі його троха менше, а попід лісом майже немає. Включив прилад, і через пять хвилин ми вже викопували перший крейцер і гільзи від манліхера. Настрій троха піднявся, і ми поперли в ліс. В лісі я помітив здоровенне старе дерево, і вирішив прозвонити навколо, може хтось використав його як орієнтир для свого кладу.і, не помилився!
#8
Камради по копу знайшли такий хід. Якщо хтось хоче туди залізти (з бувалих форумчан), можу попитатись про координати. Цікаві всі ващі думки з приводу, що це може бути, та взагалі, кто його вирив. Припускаю, що хтось застосував георадар. Кажуть що в 15-му столітті там було містечко що розгромили татари. Вимощено цеглою, з якого періоду почали використовувати цеглу?

Відео/фото ходу починається з 6:10

#9
Давно вже не писав ніяких звітів, тому вирішив виправити це неподобство))
Новий рік видався в мене напрочуд спокійним,  дружина в лікарні, більшість друзів або ж у Львові, або десь далеко. Тому було вирішено з одним київським камерадом з"їздити на коп 1-го січня! Збір відбувся о 6.30 ранку, виїхали ще в повній темряві, потім заїзд на заправочку за рукавицями і кавою. Вирішуємо їхати в ліс, де було різне нашарування культур, від Русі і до 2 Світової. Нащастя ми не втрапили туди з першого разу. Заїхали в інший лісок, де вирішили походити. Після години ходіння, в мене в кишені лежав один гудзик з залишками посеребріння і було стійке бажання кудись переїхати. Починаю рухатись до машини, переходжу дорогу і ще через декілька метрів лунає з мого прилада сигнал, кольорових сигналів тут мало, тому копаю все підряд. На світ з"являється три копійки 1961 року, проводжу над ямкою вдруге(маю таку звичку, отриману з досвідом), ще сигнал! Ось на світ з"являється три копійки 1977 року. Ну що ж... знову досвід підказує, що треба добре виходити це місце, бо в лісі так є, то немає знахідок, то в одному місці нашарування декількох епох, причому воно нічим не виділяється, містика якась, але так часто трапляється. Інтуїція мене не підводить, через три метри від знахідки, отримую високий кольоровий сигнал! Так в мене дзвенить царизм, і на світ з"являється дві копійки 1817 року! То є добре і я проводжу вдруге над місцем, і що ви думаєте? Так, знову високий сигнал! Сердце починає калатати ще бистріше, старанно обкопую ямку, і на мене вже дивиться копійка 1822 року! Гарно, починаю водити катухою поруч, і знову сигнал! Знову двуха, але вже1812 рік! Накінець, в голову приходить здогадка-це він! Кошель! Нехай, не багатої людини, але все-одно, приємно! Починаю виходжувати кожний сантиметр, і ще сигнал! Викопую кусень земельки..в моїх руках він розкришується на декілька частин, і на мене дивиться він! Срібний кружечок, ні, навіть не кружечок, а ціла срібна шайба!!! Серце падає кудись вниз, в підшлункову, і там починає хаотично калатати...Тремтячою рукою, обтираю бруд, а там "чистаго серебра 4 золотн 21 доля"! Ось він-мій перший срібний рубль! 1812 року, як раз двісті років назад його відчеканив монетний двір!
#10
Всім привіт! В суботи вибралися покопати. Мій товариш, та форумчанин Zaval, вмовив нас відвідати одне цікаве село, де жили жиди і поляки. Воно припинило своє існування під час другої світової. Ось що з того вийшло:
Мої знахідки:
#11
Може хтось вже бачив, але я прозрів))
http://altfast.ru/1000060636-v-lesu-pod-xarkovom.html
#12
Хтось може в декількох словах розтлумачити?
http://cyberenergy.ru/generator-kapanadze/bestoplivniy-generator-kapanadze-t2.html
#13
В 10-их числах травня по вул.Стефаника 10, буде відкрито мій магазин розливного пива. Точну дату повідомлю додатково. Головним продавцем буде Stinger! Запрошуємо експлорерівців на відкриття, для учасників форуму передбачена знижка на весь асортимент!
Виглядати то всьо буде приблизно так:
#14
Гарна прога, показує де знаходились всі населені пункти, в т.ч. ті, яких вже нема на жодних мапах!
http://www.worldcitydb.com/ukraine_country.aspx
#16
Що воно таке, виглядає дуже знайомо! Вже було на форумі чи ні?
49 37 12.58" С
23 23 58.54" В
#18
Хоч взимку і тяжко ходити по лісі з металошукачем, та справжні шукачі не взмозі витримати такий проміжок часу без лопати і МД, ось і я не втримався...Добре вдягнувшись у лижні штанці та куртку, та прихопивши свій улюблений GTI2500 вірішив з"їздити у Винники-розвідати правий берег відносно дороги. Снігу впало багацько, і не дивлячись на морозець, земля в лісі під шаром снігу і листя була зовсім м"ягенькою, та бридко-мокренькою. Випацькавшись у глині, як свиня у багні, змучений і знесилений, але фантастично-щасливий я повернувся додому! Втамувавши жагу до копання, я почав розбирати та розчищати знахідки, хоч їх і не багато, та для такої погоди і це добрий результат!
Всі патрони не фоткав, бо їх було дуже багато. Пощастило знайти десь 25 манліхерів, таких само, як ми з Олегом підняли на чатових скелях! На передостаній фото-собача буда у лісі, навіщо вона там не знаю, роздивлятись, чи є там хтось всередині бажання не виникло... 8)
#19
Гарна вправа для початківців. Інколи може стати у нагоді, у тій же Лощині ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hLM6klRPER8&feature=fvw
Можна тренуватись в дома, хто так навчиться, я потім покажу як правильно вкласти корпус, і можете гопів вже не боятись, здачі вам вже нікто не дасть...
#20
http://www.youtube.com/watch?v=lX5jXWiihtc Добавляйте сюди матеріали про іноземців, які служили в УПА, буде цікаво дізнатися щось нового!