Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#121
МД не допоможе, якщо взірвали, то має бути западина, ти кажеш що їх там дві, то треба їх і рити. Не так їх і багато. Можна глубінніком пройти, але невідомо чи щось там Упівці лишили, якщо самі звідтам вийшли. Як показує практика, після боїв Упа, можна знайти тільки багато відстріляних гільз і все. Вони зброю не відсирали...
#122
В мене на одному з компів стоїть два харди, якщо згадаю на якому, витягну і віддам тобі один, жеби не парився. ))
#123
 Я би попросив вибачення у всіх кого образив, купив дохольєри попкорну, взяв би гарного пива і сидів би на ту всю х...ню дивив)))
#124
Дякую за привітання!!!
#125
Вирвалися в суботу троха на поле, троха в ліс, бо схоже на те що йде справжня зима і з копом прийдеться троха зачекати...
Вопи залишилися у лісі.
#126
Приєднуюсь до привітань! Най щастить у життю, та повні кишені грошей, най завжди будуть у твоїх штанях!
#127
2 ROY-Є думка, що то окопна творчість, а предмет колись був німецькою ваговою гирькою...
#128
А мене берете? ;D +1
#129
Потім знайшлись, ще дві копійочки 1815 року, і кошель сі скінчив, зате мій настрій піднявся десь високо-високо! Потім був ще переїзд, інший ліс, декілька монет, гранатко і незліченно набоїв. Нажаль гранатко і більщість набоїв залишились у лісі чекати нових хазяїв, і тіко монетки і значок поїхали зімною)) Ось такий Новорічнй коп получивсі!
#130
Давно вже не писав ніяких звітів, тому вирішив виправити це неподобство))
Новий рік видався в мене напрочуд спокійним,  дружина в лікарні, більшість друзів або ж у Львові, або десь далеко. Тому було вирішено з одним київським камерадом з"їздити на коп 1-го січня! Збір відбувся о 6.30 ранку, виїхали ще в повній темряві, потім заїзд на заправочку за рукавицями і кавою. Вирішуємо їхати в ліс, де було різне нашарування культур, від Русі і до 2 Світової. Нащастя ми не втрапили туди з першого разу. Заїхали в інший лісок, де вирішили походити. Після години ходіння, в мене в кишені лежав один гудзик з залишками посеребріння і було стійке бажання кудись переїхати. Починаю рухатись до машини, переходжу дорогу і ще через декілька метрів лунає з мого прилада сигнал, кольорових сигналів тут мало, тому копаю все підряд. На світ з"являється три копійки 1961 року, проводжу над ямкою вдруге(маю таку звичку, отриману з досвідом), ще сигнал! Ось на світ з"являється три копійки 1977 року. Ну що ж... знову досвід підказує, що треба добре виходити це місце, бо в лісі так є, то немає знахідок, то в одному місці нашарування декількох епох, причому воно нічим не виділяється, містика якась, але так часто трапляється. Інтуїція мене не підводить, через три метри від знахідки, отримую високий кольоровий сигнал! Так в мене дзвенить царизм, і на світ з"являється дві копійки 1817 року! То є добре і я проводжу вдруге над місцем, і що ви думаєте? Так, знову високий сигнал! Сердце починає калатати ще бистріше, старанно обкопую ямку, і на мене вже дивиться копійка 1822 року! Гарно, починаю водити катухою поруч, і знову сигнал! Знову двуха, але вже1812 рік! Накінець, в голову приходить здогадка-це він! Кошель! Нехай, не багатої людини, але все-одно, приємно! Починаю виходжувати кожний сантиметр, і ще сигнал! Викопую кусень земельки..в моїх руках він розкришується на декілька частин, і на мене дивиться він! Срібний кружечок, ні, навіть не кружечок, а ціла срібна шайба!!! Серце падає кудись вниз, в підшлункову, і там починає хаотично калатати...Тремтячою рукою, обтираю бруд, а там "чистаго серебра 4 золотн 21 доля"! Ось він-мій перший срібний рубль! 1812 року, як раз двісті років назад його відчеканив монетний двір!
#131
Бучер живий,добре що в ножнах був, і шкода що без пилки...з пилкою міг би коштувати і 500у.о.))
#132
Дві на Чайковського 18, ті що просто червоні, в резерв!
#133
Яка довжина гірлянди?
#134
Гарний, шкода що коштує копійки, в порівнянні с другою війною...
#135
По грошу нічого не ясно, за цими фотами, може бути фальшак, а посрібнення злізло...Тре дивитись
#136
А мені подобалась Нічлава, тепер ви його знаєте як Дзідзьо:
http://www.youtube.com/watch?v=dBswPVGKkvE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ShtEnsOXJys&feature=related
#137
Спочатку було вушко, воно протерлось, його спиляли і пробили діру. Судячи зі стану, носили його довго.Звичайний католицький медальйон...
#138
Гумор / Re: Смішне Відео
29.09.2011 23:35:24
Про потяг до природи! Правдивий дослідник))
http://www.youtube.com/user/ZoochosisCom
#139
Одного дня вирішили ми з"їздити в Моршинські ліси, копнути по ПСВ...Місця там цікаві, окопи всі всипані гільзами, воювали тут завзято та криваво! Правда місця ці, давно копані-перекопані, але фортуна деколи повертається лицем і до нашого брата. Подзвонив Рою, та запросив його на шашлик та коп. Дорога до Моршина була файна, тому десь за хв. 40 були на місці. Копали довго і завзято, Рою не дуже везло в той день, а от мені фортуна посміхалась постійно ;) Спочатку в одній ямці дві монети по 1 крейцеру, потім німецький штик (бучер), а потім навіть загублений якимось німцем гаманець і три монети 3, 3 і 30 крейцерів, мало не забув, копнув ще цікавий підвіс, з яким зберігся кусок шкіри ременя, ото колись була якість!
Фото з подорожі, небагато, але то всьо.  Фото знахідок потім докину, бучер зараз в чистці...
#140
Заборонили носити державний камуфляж та знаки, а американський чи німецький флектарн ніхто не боронив. Я, наприклад, у вітчизняному і так не хожу-бо то гімно, і вам не раджу.