Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#241
Знахідки / Re: Знахідки
09.09.2010 23:43:58
2 astrolon різні, три французьки використовувались як для снарядів, так і для мінометок. Буква Г то запал РДутловського зразка 1916 року, більшість вроді нащі, хоча є інша думка зараз перевіряємо її. Патрони від кольта.


Стосовно "ножа", ніякої експертизи тут непотрібно, потрібно зробити якісні фото з лінійкою, а також виміряти ширину леза. Зафоткати з різних боків і дати глянути експертам.
#242
Знахідки / Re: Знахідки
09.09.2010 23:08:25
Давно я вже не виходив з МД до лісу, а копати так хочеться...І ось зідзвонився з одним київським товарищем, та вирішили скочити в броварський ліс. Існує думка, що цей ліс вже давно вибито вщент, і крім шприців та прокладок ви там нічого не знайдете...Але ми вирішили перевірити цю гіпотизу і ось що в мене з того вийшло:
#243
Ви що хлопці геопатогенні зони-це вже доведена річ. Роблять спеціальні аппарати які їх визначають, як то ИГА-1. І повторюсь, в давні часи про них дуже добре знали, навіть коли Земля ще була плоскою:)
#244
Гарні фото +1, але тема кратера розкрита не повністю...
#245
Все правильно, кажуть, не можна будувати 50 років після того як цвинтар не використовується, а потім все нормально. А проблеми більше виникають з тими будинками, які побудовані на геопатогенних зонах, в давні часи цьому питанню поділяли набагато більше уваги, ніж зараз. "Погані" місця, де були масові смерті під час боїв. Сам декілька раз втрапляв на ті місця і відчував погану енергетику, відчуття паніки і пригнічення, таке враження що тобі в спину постійно хтось дивиться...
#246
Одна з самих дивних історій зі мною відбулася, як я йно переїхав до Кийова...Жив я тоді в шкільного товарища, перший час. Ось одного літнього ранку, прокидаюся я від того, що сонце світить мені вже з півгодини в обличча через вікно балкона. Прижмурюю очі і бачу, що зліва, біля шафи стоїть дівчина і дивиться на мене, а волосся в неї, ніби вітром розвивається...
Я йно моргнув, і все зникло! Зустрічаємось ввечорі з товаришем. Я йому кажу-Слухай таке сьогодні в тебе бачив! А він мене питає-Що дівчина приходила? Я і ох..в від тих слів! Виявляється він її вже багато разів бачив. Один раз навіть вночі прокинувся від того, що на нього хтось дивиться, бобачив її на долю секунди, а потім вона під діван сховалася... Правда, нічого поганого вона не робила, тільки коли до нас дівчата приходили, на кухні і в туалеті щось гримало. Виявилося що в тому будинку за два роки загинуло дві дівчини, одна загинула через те що обірвався ліфт на 9 поверсі, а друга стрибнула з криші. Отака-то х..ня малята.
#247
2 Oracl1906 пріколола катушка, з нею, напевно, тільки по рівному полю ходити в суху і теплу погоду:))
#249
Всім плюс і респект!
#250
Забув, цвяхі теж маю. Правда, якщо археологи доберуться колись до того чуда, вони будуть довго думати, чому цвяхи на 500 років старші за фігуру Хреста ;D
#251
Я зараз, нажаль, не у Львові, як буду через місяць і ти до того часу не знайдеш, я тобі покажу місце...
#252
Можна взнати поконкретніше, що ви вкладаєте в поняття старі? І для чого конкретно вони потрібні, а також бажані розміри, а то дошка має три показника розміру. Також об"єм транзакції цікавить.
#253
Таке враження що кінники спускаються вниз від спорткомплексу політеха в стрийському парку, а правіше (за кадром), стояв пам"ятник Кузнєцову...
#254
А як там "эхо войны"? Якісь окопчики видно?
#255
А ти сам подумай і знайди відповідь на своє питання...
#256
Круто! Жертв немає?
#257
Брюхи ще відносно чисті, от в Оброшино того гімна дійсно дуже багато, там навіть я дуже обережно копаю відповідні сигнали...були німецькі склади, а вони все робили на совість
#258
Знахідки / Re: Знахідки
07.08.2010 14:59:42
Їздив відпочивати, пішов трохи копнути, вистачило на дві години(поки ноги не згоріли), так там теж такого заліза повно!

а ще попадаються ось такі знахідки:
#259
Ха-ха! То ще від маси залежить... Мираз на зборах, по поясах від кімано, втікали з готелю на дискотівку, в фіналі Длінний обірвався з другого поверху і вся срака в нього  була фіолєтова:)
#260
Sabajdon  багато в чому правий, у всьому винна система, а саме "показники", які требя виконувати ППС-никам і не тіко, така постановка питання з часом робить з тих людей скотину, якій все одно кому вліпити статю. Таких людей цікавлять або гроші, або зірки на погонах. Ця система вже давно себе показала, ще з дев"яностих років, і я не вірю в те, що є ще в нас на Україні такі наївні юнаки, які йдуть туди заради захисту українського народу. Та, з рештою, самі бачите ті "інтелигентні" лиця на вулицях в кашкетах с кокардами...я, коли на них дивлюся, то хочу плакати! До того ж, якщо ти туди випадково попав, завжди можеш відтам піти, сам знаю декількох таких людей, не змогли пояснити своїй совісті, для чого вони там. Мій батя. мене з дитинства вчив так:-Сину, будеш вмирати від голоду, жебракувати по смітникам, все одно, ні коли не йди в нашу міліцію! Чого і вам всім бажаю!