Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#301
Гарна прога, показує де знаходились всі населені пункти, в т.ч. ті, яких вже нема на жодних мапах!
http://www.worldcitydb.com/ukraine_country.aspx
#302
Заздрю вам, хлопаки! Заздрю вам, хлопаки, свіже повітря. активний відпочинок і море вражень! Будьте тіко обережні з алкоголем, гори цього не люблять!
#303
З Днем народження, друже! Нехай Фортуна ніколи не повертається до тебе задом, хіба вона буде дуже гарна, і  в нижній білизні:))
#304
так, фото не завадять... Круто, маєш змогу так відпочити! Будемо слідкували за твоїми пригодами!
#305
Румунські позиції були...
#306
Гарна подорож і звіт! +1
#307
Zaval, т о не з Брюхів, до того ж всі гільзи не стріляні і кулі теж, десь обоз перекинувся, до того ж вони PK, так що гудзик не випадково Польський. Сохран набагато кращій ніж в Брюхах, бо навіть чорний лак зберігся.
#308
Zaval, майже весь гільзач там Лебель і трішечки Манліхера і трьохи.
#309
toya, те, що ти хочеш тут: http://shop.militarist.com.ua/product/10833


Для всіх інших, хто не хоче збірних конструкцій раджу як другу лопату до фіскаря:
http://reibert.info/forum/showthread.php?t=92819&highlight=%CB%EE%EF%E0%F2%FB
#310
Чому ж так, дерева-гарне маскування від артилерії противника, та досить допоміжна штука при обстрілі шрапнеллю, не так покриває...
#311
Бігаю на Трофейці о 8.00, коли буваю у Львові,але можу зсунути графік.
#312
Підтримую Golem, форум охоплуює набагато більше інтересів, треба щось цікавіше думати!
#313
explorer вітаю в наших рядах! С понеділка буду у Львові, можем десь вискочити на тижні, щось підкажу та покажу, щоб швидше пішли знахідки!
#314
Цікаво, на скільки ударів того дротика вистачить...
#315
Я якось забігав, та й комради розказували що ходили...Сміття багато, але знахідки теж є- старі кулі від Бердану і Верндля, а також 14 калібр, Гільзач від них та ще ГРА і трьоха, ВОПи по першій світовій. А взагалі там вилазять навіть римські динарії і середньовічча!
#316
Нічого, сама містична і страшна вилазка ще попереду...на Подолі є старовинне кладовище, де відьми проводять свої збиранки дотепер, там можна і не такого побачити. До того ж Саня не сфоткав собаки в кульку з відрубаною головою-з етичних міркувань!
#317
А я люблю вручну, я ж дитя 90-х...
#318
Бог їх милував, що мене в той день у Львові не було.
#319
Хлопаки, скарби не закопують глибоко! Максимальний шар землі буде до 80 см., з таким об"єктом мій Гарретт справиться без питань, але є багато "але". Таких легенд в кожному селі купа, а правдивих одиниці. Не раджу через примарну надію брати в аренду МД, до того ж взяти толковий дуже проблемно, та й практики в тебе нуль...99% що в пусту потратиш час.
#320
Приєднуюсь до вітань! З Днем варення!!!