Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#362
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 13:00:11
Тіко хотів допис зробити, а адміністрація крила обрізала! ;D Хотів лише сказати що я у Львові ріс в так-звані "ліхіє 90-і", тому неодноразово приходилося відпрацьовувати всю техніку дзюдо і боксу на вулиці. Тепер Львів став набагато демократичнішим, тим більше він по праву вважається туристичною меккою України. Я сам багато разів привозив друзів росіян та києвлян (які взагалі мали далеке уявлення про українську мову) та проводив екскурсії, навіть одному москвичу подарував хфутболку "дякую тобі Боже, що я не москаль" ;D Причому багато київських друзів після відвідин Львова почали вчити українську мову з гордістю, один навіть всю сім"ю заставляє говорити з донькою тільки українською. Невже ви не розумієте що такими діями і такою пропагандою ви спричиняєте зворотній ефект? Люди потім з відразою дивляться на українців! До того ж у Львові повно туристів, які можуть говорити і російською-а вони, між іншим, розвивають нашу тур.інфраструктуру та поповнюють бюджети, як городський, так і окремих громадян. Тому, раджу ніколи не кричати, про це на вулицях. Хочеш пропогувати мову, запроси знайомого з Донбасу, покажи йому Львів зводи в Криївку, нагодуй смачним кулішем, роскажи декілька історій про козаків, тих же Бандерівців, але таких що об"єднують, і він поїде додому, може і не націоналістом, але в позитивному настрої і гуморі, і вже наступного разу, коли йому почнуть розказувати про поганих Галичан і бандерівців він відмахнеться та не сприйме всерйоз, ще й друзям розкаже як тут класно! Перевірено ;)
#363
Гумор / Re: Вибір 2010
08.02.2010 01:45:10
Віиаю вас з зеком-президентом, друзі :'(
#364
Невпевнений, маю геодезичну освiту, але таку марку бачу вперше...Ну i якого року, на твою думку цi марки, i коли з"явився перший теодолiт?
#365
Гумор / Re: eXplorer's-ДАІ
07.02.2010 17:37:40
Дякую, посмiявси!
#366
Досить цікавий і не стандартний звіт! Плюс від мене!
#367
Ні, не з тої. Лежали в окопі поруч, на глибині до 50см.
#368
Зараз снігу на півтора штика, вже сильно не нариєш...Треба чекати поки трохи розстане, або гарний апарат. Мій, при такому розкладі патрон чує не глибше ніж 10см в землі.
#369
Почав я зразу за дрізджовим заводом, але там дуже засрано. Можна вважати що десь за 400 метрів за заводом звертаємо в ліс, доходимо до першої висоти і по ній йдемо вздовж шляху. Втрапляємо на окопи які теж йдуть паралельно дорозі, потім вони звертають до якоїсь напів розваленної будівлі, там є джерело, місцеві і досі забирають там воду. Але я йшов вздовж дороги, бо по знахідкам, якраз вздовж неї точилися бої. Потім почалися дачі. Прийшлося знов заглибитись в ліс до першої висоти, саме на цій висоті поляки (по знахідкам) тримали недовгу оборони від німців. Там я знаходив тяжкі німецькі снаряди і мінометні міни, настріл з польського маузера та піхви від штик ножа. Десь так
#370
Будинок не схожий на дуже аж старий. Цікаво що там було, не схожий він на простий житловий будинок, може, якась фабрика?
#371
Pasja, якого саме місця? Я там багато де лазив?
#372
Хоч взимку і тяжко ходити по лісі з металошукачем, та справжні шукачі не взмозі витримати такий проміжок часу без лопати і МД, ось і я не втримався...Добре вдягнувшись у лижні штанці та куртку, та прихопивши свій улюблений GTI2500 вірішив з"їздити у Винники-розвідати правий берег відносно дороги. Снігу впало багацько, і не дивлячись на морозець, земля в лісі під шаром снігу і листя була зовсім м"ягенькою, та бридко-мокренькою. Випацькавшись у глині, як свиня у багні, змучений і знесилений, але фантастично-щасливий я повернувся додому! Втамувавши жагу до копання, я почав розбирати та розчищати знахідки, хоч їх і не багато, та для такої погоди і це добрий результат!
Всі патрони не фоткав, бо їх було дуже багато. Пощастило знайти десь 25 манліхерів, таких само, як ми з Олегом підняли на чатових скелях! На передостаній фото-собача буда у лісі, навіщо вона там не знаю, роздивлятись, чи є там хтось всередині бажання не виникло... 8)
#373
І коли вже той сніг зійде! Беріть мене зі собою, візьму апарат попікаєм троха, може тих геокешерів без тайніка залишемо ;)
#374
А коли впав і чий?
#375
Я їх там сам до трусів роздіну, мудаки кончені!
#376
Я, колись в Політесі проходив практику в тій лабораторії. Правда, всі студенти дивились не на зорі, а на готель Дністер! Йой, такого ми там надивилиси, що німці зі своїм порно відпочивають... На верхніх поверхай нікто вікна не закривав, думали же їх нікто не побачить! Я в нас апаратурка була зачотна ;D
#377
 Я теж приєднуюсь до компанії!
#378
Трохі сміху і демотиваторів
#379
Фотки суперові, дівчина має хист, тільки шкода що буклетикі не відредаговані...
#380
Цікавий костел, я б з"їздив!