Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#461
Мотор від Урала що на фото, в стайні в селі стояла...
А це тіпа моє:



Вже в гаражі лежить ;D
#462
Знайомі хлопаки знайшли за літо, дещо з того у місцевих аборигенів!


-друга і третя світлина-колодязь в селі



#463
Художня / Re: Метро 2033
07.11.2009 01:29:17
Люблю фантастику, обов"язково читану!Дякую!
#464
Новини / Re: Перший лям
07.11.2009 01:27:23
Дуже радий за форум! Але, мені здається, інакше і бути не могло!
#465
То польський костел, йому цього року виповнилося 250 років, поруч, метрів 200 стара садиба(тепер бібліотека), підземний хід веде до неї точно+є ще неперевірена версія що за 2км на болоті стояв дерев"яний замок і гілка ходу вела туди. Батя дитиськом туди лазив, казав що досить величезний хід, при зовнішньому огляді видно масивні арки з цегли, форма їх говорить про досить велику ширину і глибину ходу.
#466
 ;D
#467
Подивіться ще це:
http://rutube.ru/tracks/413419.html?confirm=8bb3b75d55aeff8dc2a89b790f5839f4&v=23390a763478621d3a5700575086c5e0
Хлопаків вже дістала та купа маразматичних репортажів, яку кожен рік виливають дибільні репортери, женучись за сенсацією. Тому вони зняли свою "пародію", яку переплюнути вже буде досить важко ;D
#468
Не дуже той глибоко-десь 20-25см., але якщо вважати що перша світова лежить десь на 8см., то копнути потрібно! І саме основне тре обережно, щоб не пошкодити. Але я там страху натерпівся...приїхав десь 16.00, темніти почало за 1,5 години. Висота над рівнем моря 450 метрів. Копав до останнього бо поки виліз, поки намацяв місця... Перекусити сів на місці де є дзюра між двома скелями, куди йде досить непогано збережений підземний хід, а може ще щось там було, нєвем. Тіко я перекусив, як чую що на мене знизу щось жене, я навіть за фіскарь не встиг вхопитись як вилітає величезний чорний пес і проноситься поруч зі мною на шаленій швидкості в хащі. Весь спуск вниз в мене пройшов під дикий вий з урвища цієї тварини, чого він там забув, до сих пір не уявляю, може скарб охороняє? ;)
#469
Був я в Стільському на розкопі, шкода, але мій фотоапарат там сі зломив, і фоток зачотних викласти не маю змоги. Маю звідти тіко свою знахідку (бойову сокирку), котру і виставляу:

Ще є фотка знахідок з городища що недалеко, там зі мною трапилися досить містичні речі. Поки що те місце не розголошую(конкуренти не сплять), але один теж туди не поїду(ну нах!)
#470
Та опитали, яле що з того? Ці окопи я вже обійшов.Знаю місце де поховали багато німців(скидали в рівці та воронки), але там потрібен цілий пошуковий загін, бо зараз свині-селяни зробили з тамтої місцини міні звалище. Треба спочатку піонерів запустити, щоб весь непотріб металічний зібрали, а потім глубинний МД, можливо по гудзикам чи прязі можна буде підняти...
#471
Для порівняння висавляю, найтонший в Амстердамі. На цій світлині він знаходиться одразу за сріблястою машиною:
#472
Їздили копати по Другій світовій Німці стояли там з 41по 43 роки. Шаблі і штик знайдені в окопі Першої Світової (окопи Російської армії), думаю що бої там йшли 1913-1914роки.
#473
Потім втрапили на цікаві окопи. Спочатку німецьки, а потім і старі-по Прешій Світовій.

В тих окопах я і познаходив багато цікавих речей...






Шаблі виявились абардажними палашами гардемарін зразка 1856року. Штик "Манліхер" перероблений бід Мосю(трьохлінійна гвинтівка Мосіна)
Приїхав дуже змучений(бо деколи по війні треба рити такі ямидла), але дуже щастливий і задоволений. Не часто трапляються такі знахідки!
#474
Ось,вирішив виставити репортаж про мою поїздку на Черкащину. Підбив на неї мене один київський дружбан, по розповідям його батька-в селі стояли німці, і після їхніх боїв з Радянською армією залишились дуже цікаві місця...
Виїхали, як і завжди, зраненька. Про що дуже пошкодували, сильні тумани не давали їхати більше 60 км на годину, вряження таке, що зблудив у молоці. Перші фотки почав робити вже доїзджаючи до місця.

Рибалки ловлять рибку, незважаючи ні на що - теж фанати свєї справи!
Приїхавши на місце, все, як завжди помінялося двадцять разів. Перспективні місця пошуку не дали результатів. Прийшлось опитувати населення, та включати мозок. В результаті ми опинились на колишньому маєтку багатої графіні. Маєток на жаль був остаточно зруйнований, а щоб замести всі історичні сліди, на його місці була закладена база відпочинку:





Тут можна знімати фільму про раптове зникнення людства з Землі. Ніц непорушено, але нікого немає :o
#475
Термін "хабар", тепер використовують всі копачи, які копають війну і не тільки.
#476
http://www.from-ua.com/news/991c3510ea7ba.html Ще такі варіанти випливли...
#477
Ось вона яка-чарівна палочка ;D

Життя сповнено контрастів:

#478
Дай Боже щоб так, але на грипер все одно не схоже, спалити легені за день вірусом нереально.
#479
Сьогодні дзвонила дівчина з Києва, говорила з якимось депутатом, так той взагалі казав, що то не грип а холера, ніби на Львівському аеродромі проводились земляні роботи по розширенню до Євро, і копнули якесь старе кладовище-звідтамти і пішло... Може то і брехня, але я вже від херурга чув, що привезли хлопака 15 років до лікарні, зранку флюра нормально а ввечорі вже всі легені чорні-на ранок помер! Щось то на грипу не схоже...
#480
Дуже цікава така інфа -як старовинні ярмарки та базари,покинуті або знищені села, можливо хтось бачив вздовж річок вали старовинних городищ! Тема зачотна!!!