Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#481
Гумор / Re: Смішні Фотки
24.10.2009 22:05:34
Декілька фоток:

#482
Гумор / Re: Смішні Фотки
18.10.2009 22:22:57

#483
Чувак в ОЗК і в протигазі- це дійсно круто, хоча чисто по людськи, мені його шкода, особливо влітку...Ідею з Добробутом відкидати зарано, бо Бабло завжди перемагає зло, просто треба взнати ціну питання. Чув про мужика, який в Києві на своїй лодці поставив мотор від німецького юнкерса і з паперами все добре :o
#484
ОК! З задоволенням!
#485
На поїзді міг бути і Гітлер, просто приїхав раніше. Наскільки я знаю, радянськи потяги мали іншу ширину колії ніж Європейські, а Львів був Європейським містом... Те що Гітлер і Сталін бачились в живу в мене не викликає сумнівів, от тільки де і коли?
#486
Хлопці, це все дуже гарно, але з поставою цілей у вас проблеми! По-перше, якщо відкривати кнайпу вона має себе окуповувати, бо в іншому разі не бачу сенсу вкладати гроші в дозвільну документацію, відкриття як мінімум "ПП", та щомісячна оренда, ліцензії на алкоголь, запас продуктів та л/г виробів, зарплата персоналу і т.п. Golem замахається платити. Тому кнайпа має бути прибуткова. Звідци треба будувати інші пункти: 1) Вхід має бути доступний, а не замаскований! 2)місце не в чортячій сраці, а десь поблизу центру3) антураж специфічний, але добре продуманий, зручний  та інтригуючий.
Кнайпа як і форум, має нести культуру в люди, а не бути притулком напівтаємної організації, тому має бути відповідна адаптація інформації.
#487
Можна і раніше головне щоб хлопаки до самохуда чимось добралися, маршрутки з якої починають по місті курсувати?
#488
Чорна археологія- це коли могили і кургани розкопують, а ми монетки та сопутку шукати будемо, так що це не про нас! Я виїзджатиму з центру, хто в машину хоче попасти, пропоную збиратисі біля кінотеатру Копернік, якщо є інші пропозиції, радо вислухаю! Час збору 7.30 ранку
#489
Гарно! Будемо вирулювати зі світанком! Якщо в когось є GPS- беріть, хоча там можно і з картою непогано полазити. В мою дев"єтку влізе ше чтири хлопаки!
#490
Запрошую всіх бажаючих приєднатися в суботу та неділю на копання в Лисиничі. Згадуємо про битву в 1675 році та гостримо лопати!
#491
Ця зараза така розумна, коли ми її вигнали з городу, вона нам з помсти приперла фіртку з іншої сторони ящиком!
#492
Та ні, сильно не встиг ;), лопата була поруч...
#493
Я думаю, що це-так званий пірнач(міні булава), вдягали на палицю і гатили по шоломі та іншим обладункам, або просто по голові. Вони є різних форм і розмірів, бож як заводського виробництва не було ;D
#494
Цікаве старовинне місто з багатою історією. Історію розписувати не буду вона є в викіпедії, а ось звіт про мої розкопки по козаччині викладу. Запросив мене туди місцевий житель та мій знайомий, покопати. МШ в нього немає, але планував купляти, незнаю чи не передумав...


На цьому місці була битва в якій загинуло дуже багато козаків і ще більше татарів ;D
Кришка від горшка, а ніби клад був у руках...

На городі знайомого, куди ми також завітали з металошукачем, рити нам допомагала в"єтнамська швиня Маша, встиг зробити знимку за секунду до того як воно мене вгризло за коліно:

Все що було на городі цінного, не рахуючи гільз:

Ну все що вдалося накопати:Порадував козацький натільний хрест, хоч і обломаний, та відношусь як до реліквії, в самого корені з козацтва:







От і мій перший досвід по козаччині, надіюсь не останній.
#495
Ти розумієш, вислів ДО 30 можна тлумачити по різному, це теж саме як і знижки до 90%- може бути і 90, а може і 10%, і в основному всеж таки 10% ;D Два метри тягнуть дуже моцні МШ, мій, з великою катушкою тягне каску тіко на 1,7 метри, а він рахується найкращим по війні. Те що його переплюне якийсь Кощей з радіоринку, відноситься до теми наукової фантастики!
#496
То нас трохи набереться! Я зможу спланувати, виставлю в планах цю поїздку!
#497
Нормальний, прилад монету бачить на 15см по повітрі (в землі має бути краще), правда не відрізняє кольорових металів від чорних, тому копати прийдеться все підряд, хіба потім навчишся по звуку орієнтуватися, загалом його купляють ті, кто зберає металобрухт. За монетами замучишся лазити. Можна по старовині походити, там все підряд копають. Альтернатива- можна взяти б/у ACЕ-250 в районі 200 паперів...Якщо надумаєш брати Кощея, маякни тут я скину тобі телефон.
#498
Можна разом, а що за обладнання?
#499
Так, але не знаю коли буду у Львові. Прошу підкорегувати адміна назву, бо бій був між козаками та поляками, якщо там і були татари то з нашого боку- Я думаю, ми про це взнаємо після поїздки.
#500
Golem ти трішки зачекай, там цього року 29 солдат викопали і перепоховали, і запах там до сих пір не дуже...
Тому я по війні і хожу дуже рідко, в основному я люблю історичні місця та покинуті хутора.