Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#61
Я думаю шильда зроблена ще на заводі ролет, десь у Львові вже таке бачив на старих ролетах, здається на вулиці Коперніка на магазині концтаварів, біля магазина Трембіта. Правда шильда інакша, але аналог на лице...
#62
До речі біля Хустського замку було старе кладовище, от там дійсно було на що подивитися(не знаю як зараз). Мене вразили цілі стіни з вікнами під гроби, і частина з них була порожня, або напівтрухляві гроби ще трохи стирчали з деяких отворів. Ми ще вп'ятьох пробували Козарєва туди запхнути, але він чомусь був проти і дуже відбивався)) Єх, дитинство...
#63
Археолухи працюють?
#64
В нас на окружній біля Полтви є місце де тих кальмарів можна мішками збирати.Ми там колись з Ройком копали...
#65
Цікаво чи той метеорит покаже МД, пише що кам"яний з невеликим вмістом заліза, чи воно запищить, от в чому для мене визначне питання))
#66
Тіпа я був правий! ))))
#67
Зустрів місяць назад трьох підлітків з інтернату на ВЗ, які мені розповіли, що ще 1,5 року назад лазили в підземелля, потім вхід обвалився, сказали, що залюбки покажуть де то було. Я взяв в них номер мобільного.
#69
Незнаю, я в Хусті був на зборах ще 89-році, ми той замок вздовж та поперек облазили, і нічого страшного не відчували...
#70
Вітаю друже! Най всьо буде файно!
#71
Теж приєднаюсь!
#72
Чому ти думаєш що то настільна лампа? Сфоткай платформу-підставку, я думаю-це пристінний світильник.
#73
SANECKA віаю! Та дякую всім за теплі слова!
#74
Гарно сезон починаеш! ;)
#75
Дві срібні крони))
#76
Вчора я намітив виїзд на одне цікаве село, що давненько зникло з мап... Зранку товарищ відмовився їхати зі мною, тому згадав про Dextera, якій просився зімнов  на покопати. Зустрілися ми швидко, і вйо, бо село то біля Немирова і їхати туди досить довго. Коли ми прибули, засіли і викопали машину, нас чекало розчарування у вигляді 25 см. снігу. Я розстроївся, бо тоді ще не знав, що маю "секретну зброю" у виляді дембеля Олега)) Походили ми по тому селу, я навіть не пікав, бо снігу по яйця! Дивлюся в лісі його троха менше, а попід лісом майже немає. Включив прилад, і через пять хвилин ми вже викопували перший крейцер і гільзи від манліхера. Настрій троха піднявся, і ми поперли в ліс. В лісі я помітив здоровенне старе дерево, і вирішив прозвонити навколо, може хтось використав його як орієнтир для свого кладу.і, не помилився!
#77
Посуда була? Я думаю, то був гаманець...
#78
Супер! Плюсанув))
#79
Ну що? Як відгуляли?
#80
Буду в Києві слюні ковтати... :'(