Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Авантюрист

#1
Пiд Червоноградом нiхто не копав?Не страшно? А вдруг шото рване?
#2
Коли я був останній раз там,то можна по підвалам було пройти вздовж замку,всі бокові стіни були замуровані.Батя казав, що біля церкви Володимира обвал був,вони туди лазили,там були поховання якісь.В історії згадуеться, що біля церкви в тунелі були склепи.
#3
   Прочитай історію про Кристинопіль, щоб я не переказував. Він був чуть не королем, Белз, Сокаль, Кристинопіль та ше багато земель були його. Книжка є про Кристинопіль, називаеться "Maly krol na Rusi i jego stolica Krystynopol",автор Jan Czernecki, книга походу за 1939 р.,там про ходи щось пишуть, але ту книгу я не можу найти.В місті була цегельня з якої і будувались напевно ті ходи. Під Бугом реально є хід. Але ніхто незнає в якому стані.В ліс веде на випадок облоги напевно.
#4
     Попасти туди -  проблем нема, ніхто не запалить, ходи замуровані із середини, тож нас ніхто бачити не буде.Та частина замку де вхід в підвал була на половину зруйнована під час війни, потім її реконструювали,але вона не відноситься до музею, там вікон нема тільки грати. Я знаю де залізти. Хід, що веде до Бугу, якщо я не помиляюсь на початку був засипаний майже до верху, але пролізти можна було.Найбільше, що бентежить, як мені здається, що повітря нам не стане (якщо пройти далі).
#5
 Ні, я туди сам не полізу.Там реальні ходи є, не льохи. Розвилки якісь наскільки я пригадую.Той хід, що веде до Бугу походу не замурований.
#6
Карти бiльшоi немаю,ледве таку пробив.Полазити е де там,але самому стрьомно.


фото з релікфайндера
#7
Е тут пiдземнi хода.Один хiд як видно на картi iде пiд рiчкою Зах.Буг а виходить в Бендюзькому лiсi.По розмовам чув що е хiд який веде до Белзу,чув що там каретами iздили,фактiв нема,але точно знаю що на картi показано дуже мало,я впевнений що iх бiльше.Вони замурованi,цеглу можна розiбрати,але пiд замком е де полазити.Я немаю нiякого спорядження,да i лiзти нема з ким.Останiй раз я там був ще в школi.Надумаетеся я вас заведу.       
#8
В Червоноградi е замок Потоцьких,тут безлiч пидземних ходив,але iх позамуровували,але я думаю це невелика проблема.Казали що один хид иде пид ричкою Зах.Буг и виходить десь в Бендюзькому лиси.В иншу сторону кажуть хид ишов до Белзу.Були обвали в мисти,але ничого цикавого,були кимнатки,серйозних коридорив не бачив хиба пид замком,а лазив ше коли меншим був.Зараз би полиз але нема спорядження,да и нихто з знайомих не хоче.