Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#381
Є такий, можу позичити, але він не герметичний.
#382
Перепрошую, але я -1, через фінансово-економічну кризу
#383
Цитата: RedShift від 01.09.2011 19:53:25
А Ти його бачив? Я малим по ньому лазив, але його вже нема. Йому прийшов кінець. На тому місці зараз приватна власність, запитали в сторожа він підтвердив шо "паравоз в надійних руках"!  ;)

Бачив, але на початку тисячоліття, тобто в 2001-03 роках. Сумно, паровоз то як живий організм і різати його шкода, але всьому металевому рано чи пізно шлях один...
#384
Паровоз використовується як котельня поряд в депо меневровиків. Ще була коло бувшої шахті №1 "Червоноградська" станція заправки паровозів мазутом і така сама колонка для заправки водою. Який же був "багатий" Нерушимий, маючи слилу силенну вугілля заправляти паровози мазутом))
#385
Ромель зробив дійсно велику роботу, за що велика подяка!!! Тут не показують своє "фе", особисто в мене зір
не найкращий і мені супердискомфортно читати! Крім того я писав про ініціативу і ініціатора!
#386
Цитата: RedShift від 31.08.2011 15:40:29
Цитата: Roy від 30.08.2011 23:19:04
Паршивий дизайн, абсолютно неюзабельний, підкреслюю -  абсолютно. Виглядає сиро і несерйозно.
Жахливо просто.
Змініть пліз, найкраще на старий.

сАгласен! Zzzz...
Але можливо на 2.0 стару шкуру не натягнеш!  :(
Проте неварто втупу цілитись в чорно-зелені морди SMF. Можливо є ще якісь варіанти кольорів дизайну. Рістайлінг ще нікому не завадив. Це практика всього світу!

Думаю, натягнути можна (розумію, що ініціатива ї..е ініціатора). Щодо рестайлінгу: сіро-чорно-зелені кольори стали фірмовими для Експлорера..
#387
Можливо спробувати підточити тему зі старої версії в нову? Можу в цьому допомогти, часу маю валом.
#388
Цитата: YserL від 30.08.2011 21:40:58
Досить гарна тема під SMF. Мені подобається. Молодець Ромель! :)
Правда шапка "трохи" накладається. Варто зробити вирівнювання справа знизу блоку.

Мені тема не дуже, читати важко, в очах рябить((((((((((
#389
Казочка про те як шахтарям життя покращили

На три-дев'ятій шахті три-десятого об'єднання трудились бабці-коногонки СГГ-5. Трудились славно, тільки лампочки перегорали часто, але їх успішно випускали заводи геройськи перевиконуючи плани. Але так трапилось, що заводи перестали робити лампочки і на складах вони закінчувались.
І тут появилось буржуйсько-капіталістичне диво - світлодіод. Дивний він був: енергії їв мало, не грівся і не перегорав і зробили на ньому диво-коногонку - маленьку, але вдалу. Шахтарям-трудягам не треба було більше тягати лишніх 3 кг. акумуляторів на поясі, а лише 1,5 кг. Диво тай годі, така маленька, а світить ген до гори-терикону, і це все силами заводів-героїв, що успішно їх почали виготовляти замість стареньких СГГ-5.
Була лише одна біда в цих коногонках - світлодіодам потрібен був богатир-драйвер, під корий теж успішно заточили виробництво з китайських деталей. Та слабким та хворобливим і зовсім не богатирем виявився драйвер і горів ще частіше ніж лампочка в старенькій СГГ-5.

Мораль така - завод успішно виготовляє, ніби, чудову раціоналізовану продукцію, проте продукція аж ніяк не варта заплачених за неї грошей і ламається від любого чіху.
#390
Цитата: :-) від 27.08.2011 21:59:24
Чому раціоналізація якогось товару рідко доходить до масового виробництва? Писав про ментальність вище, тепер повертаємося і аналізуємо. Хоча, яке аналізуємо, відповідь наведена нижче.

Є універсальна оцінка всього, що виробляють - це скільки грошей воно принесе. Якщо раціоналізація чогось не купується, значить вона просто непотрібна на даний момент.

Цитувати
Тому прошу пана навести конкретні приклади тих позитивних зношень бульдозерами та побудовою нових. Із передумовами та наслідками. Це вже із розряду аналітики, але гугл спрощує дану операцію. ;)

Писав в попередніх постах. Від тих заводів залишилась лише інфраструктура, яка, в більшості, була знащена 90-ми і будівлі з грибком.

А які ви маєте позитивні приклади?



Негативний приклад: завод "Зміна" - випускає тру-військову техніку, тримає оригінали і власні розробки і є єдиним виробником на теренах колишнього СРСР певної військової продукції. Махіна ще та - цех, в лабораторії котрого я працював, має площу 12 Га. Половину займає токарне виробництво (доречі, всі станки японські і там знаходятьс з 83-го року), іншу чатину займає... великий білий коврик з грибка, через котрий я з того заводу свалив, бо недавав ради дихати через кашель, рятувався цигарками (дійсно помагало)... Були там капіталісти-інвестори зза бугра, подивились походили і сказали: "Ну вас нах..", прийшли кіпріоти (а точніше фанінсово-промислова група Приват) і, о рети, купили! Продають росіянам спецтехніку, а нашому селу бурякорізки і ручні сівалки.

П.С. Інший тескт з ілюстрацією не зрозумів, видно не дано.
#391
Скажу так: коли йдемо на базар ми обираємо поміж прилавків з однотипною продукцією те, що краще, чи, у всякому разі те, що нам більше подобається. Такі ж прилавки ті заводи. Чому наші прилавки покупці оминають? - в нас же такі інженери, такі розробки? - просто на іншому прилавку стоїть якісніша, дешевша і більш симпатична продукція, а нашу ніхто не купуватиме, бо вона неякісна, стара і дорога.

П.С. Про лінукс: я переконаний, що користуючись програмним забезпеченням ми вовинні його купувати, а якщо нема як чи шкода грошей - то є безкоштовні, гірші чи кращі, аналоги. Ми не будем жити добре, поки не розівчимось красти. А мій пост в відповідній темі був більше жартом з нахилом до поради ніж панацеєю від вірусняків чи іншого, як і не пропагування ідеї про відстійність Віндовс (я так не вважаю - це хороший, якісний продукт, але його треба купувати).
#392
Всі радянські заводи потрібно було ще в 90-х пустити під бульдозери і на їх місці збудувати нові, як це зробили країни балтії і Східна Німеччина! Якби хоч один завод випускав щось путнє і новітнє... Толк з тих заводів один - то пофоткати їх і полазити по них, ось і все.
#393
А рацій з сертифікатом частотнагляду хіба не продають? Та й, на скільки я знаю,  на любительських хвилях і до 4 мВт можна балакати без дозволу, хоча, певно, помиляюсь.
#394
Взагалі, найдешевше і водночай найсмачніше серед закладів подібного класу можна поїсти на наших шахтах: 12 грн. комплекс. Дуже доречі, коли йдеш за грибами чи на ягоди навколо Червонограда, бо шахти можна зустріти усюди.
#395
Цитата: Bottlehunter від 26.08.2011 16:24:10
Як мав пари в центрі, обідав в їдальні Юридичного факультету ЛНУ. На відміну від їдальні Головного корпусу, там чистіше, смачніше і незрівнянно менше людей. Як зайти на факультет, відразу направо і через кілька метрів сходи направо вниз.

Мені там не дуже подобалась їжа, а те що людей мало то правда!
#396
На "Зміні" використовується епоксидний компаунд, схожий до каучука, для заливки плат керування польотом снаряда. На радіобазарі подібного не зустрічав. Цікаво було б його використати для заливки плат ліхтарів.
#397
Звіно, що паролі пивинні бути надійними і унікальними для кожного сайту. Просто Лінукс зменшує імовірність підхоплення трояна чи іншої гадості.
#398
Люди, користуйтесь Linux і хай прибуде з вами сила!
#400
Цитата: inkognito від 24.08.2011 00:13:47
Цікава річ! А також цікаво економічне обґрунтування цього шедевру, зважаючи на спосіб розмноження кумарів. Хто виграє на цьому? Жарувки, маю надію енергоощадні?

Така вже в нас ментальність - голова повна ідей, а от реалізація їх, зазвичай, якась дивна і нелогічна.