Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Sunkatalano

#2
Постараюсь вирватись. +1)
#4
Продам ось такий девайс, котрий залишився у мене ще з попередньої роботи. Використовувався буквально декілька разів, а зараз лежить у шафі і припадає пилом.
Новий підхід до питання захисту від диктофонів і прослуховування. Прилад генерує "мовоподібну" перешкоду, яка ефективно захищає від запису. Поміщається в кишеню або невелику сумочку (розмір пачки сигарет).
MNG-300 Rabbler був створений професіоналами в області захисту інформації для захисту від усіх типів підслуховування, за умови експлуатації відповідно до рекомендацій.
У пристрої застосований новий підхід до проблеми захисту переговорів. Прилад генерує новий «мовоподібної» вид шуму, який, як було доведено, є більш ефективним в більшості випадків в порівнянні з білим шумом.
Шумоподобного перешкода в Rabbler була створена з використанням реальних розмовних компонент і є ідентичною гомону натовпу в громадських місцях. Такий вид шуму найбільш ефективний при створенні перешкод диктофонам і підслуховує пристроїв (жучків), особливо, коли важливим параметром є габарити захисного пристрою.
MNG-300 Rabbler - портативний прилад, має розмір, еквівалентний пачці сигарет, і може легко транспортуватися в кишені або невеликій сумочці.
MNG-300 Rabbler створювався для ситуацій, коли з одного боку безпеку розмови надзвичайно важлива, а з іншого - модуль повинен бути якомога менше, щоб при його «заметі» або транспортуванні ваші наміри не стали зрозумілі. Оскільки пристрій завжди поруч, воно може бути легко застосована при найменшій підозрі на наявність «прослушки»
Детальніше: https://rozetka.com.ua/iprotech_mng_300_rabber/p234881/









Ціна на Розетці 9563, спокійно віддам за 7000.грн.
#5
І я буду вельми вдячний за примірник)
#7
Всім привіт.
Дві мої подруги в рамках акції "Миколай про тебе не забуде" www.mykolaj.com.ua в неділю будуть роздавати подарунки малозабезпеченим  дітям. Потрібне авто, щоб підвезти подарунки (і дівчат) бо адрес багато, а подарунки важкі. А також люди які б допомогли розносити подарунки.
Всім хто має можливість, бажання та натхнення допомогти прошу зголоситись.
Контактна особа 093 43 72 849 Мар'яна
#8
Вітаю з прошедшим! ;D
Бажаю мати багато гарних кобіт на всі випадки життя. І ше купу ідей для охуєнних фоток. І адекватних клієнтів.
#9
Сьогодні свій 27-й Деня святкує наш колега Romchick!
Всіх благ! Хай збуваються найзаповітніші мрії і життя дарує безліч приємних несподіванок та цікавих вилазок!)


#10
Гумор / Re: FunStuff в тему
19.05.2016 01:21:05
Мовою оригіналу:
Рассказал второй пилот Boeing-757 авиакомпании "Трансаэро".
Далее с его слов.
Аэропорт Гамбурга. Мы только что приземлились и рулим к терминалу. За нами в ожидании посадки в воздухе четыре самолёта: Lufthansa (Германия), FedEx (США, срочная почта), British airwais и в верхнем эшелоне опоздавший на 4 часа Ил-86 "Аэрофлота". Очередь Люфтганзы, но, посылая на х** диспетчера посадки, наш Ил, чтобы сэкономить керосин, начинает энергичное снижение. Служба наземного контроля, грозя всеми карами земными и понимая, что русским всё пох**, пытается развести самолёты и пропустить Ил. Бритиш и Федекс на посадочный курс ещё не зашли и, подчиняясь диспетчеру, пропускают Ил. А пилот Люфтганзы, разозлившись, вступает в словесную перепалку с русскими, дескать, какого х**, он, немец, на немецком самолёте, в родной Германии должен уходить на второй круг и пропускать грёбаных русских?!
Получив в ответ:
- Потому что вы, суки, войну проиграли!
затихает и бросает фразу:
- Хорошо, что ещё жидов в воздухе нет!
На что пилот Бритиша на идеальном английском предупреждает немца, что это, мол, "некорректно" так отзываться о евреях...
В конце концов все благополучно приземлились, а через час к нам в комнату отдыха зашли сотрудники службы авиационной безопасности и вежливо попросили пройти на опознание, поскольку пилота Люфтганзы, который ругался с русскими, ох***или, выбили пару зубов и опустили в унитаз его удостоверение лётчика. И, якобы, кроме русских этого сделать никто не мог.
Ох***или героя знатно... Морда в крови, передних зубов нет, но облом: из экипажа "Аэрофлота" он не узнал никого. А остальные "цивилизованные" тут не причём.
Мы готовимся к вылету, рядом с нами на перроне тот самый борт Люфтганзы. Тут, без команды диспетчера (кстати, отличительная черта наших пилотов), в очередь на взлёт вместо Люфтганзы встаёт Бритиш. Немца прорывает, он орёт диспетчеру, что это не аэропорт, а п***ец, что сесть ему мешали русские, а теперь взлететь мешают англичане.
То, что мы с первым пилотом услышали на частоте Бритиша от их КВС, повергло нас в шок. На русском языке, с милым одесским акцентом было сказано:
- Ребята, скажите этому фашисту, пусть таки заткнёт свой е****ник. А то мы с Фимой, моим вторым пилотом, ещё раз ему п****лей отвесим от всего еврейского народа!
#11
+2)
ЦитуватиАвтобусом можна їхати з перехрестя Стрийська-Наукова, вийти треба на зупинці Луб'яна (Місце на мапі).
Дістатися можна також з Приміського Вокзалу, кожні 30хв. - маршрутки №555 (Львів - Новий Розділ) та №235 (Львів-Жидачів-Журавно). Стрийські, як правило, не сильно хочуть брати... З пл. Петрушевича щогодини (в суботу 8:00-19:00) маршрутка Львів-Миколаїв, Львів-Гірське... Вартість проїзду в одну сторону приблизно 14 грн.
#12
Народ, терміново потрібен спальник (до обіду 29.12.2015). Хто зможе позичити?)
Винагорода гарантується)










#14
Народ, сьогодні потрібно ознайомити з Львівським андеграундом та провести екскурсію для нашого колеги з Англії. Який зараз працює над проектом DARKLVIV.COM
Нажаль, у мене  "сесічні дні" і на це не маю часу, тому потрібна Ваша допомога.
 
#15
У Львові знову ЧП...
ЦитуватиСьогодні, 18 березня, о 11:00 пролунав дуже сильний вибух в районі Дріжджового заводу. Про це повідомляє Варта-1
Інформацію підтвердили по каналі ?#?VARTA1?
"Кажуть БАК З АМІАКОМ ВИБУХНУВ. Прибули спецтехніка і міліція – аварію ліквідовують!!! АЛЕ Є ДУЖЕ НЕПРИЄМНИЙ ЗАПАХ!", – йдеться у повідомленні
Пишут туво
#17
Можу зводити у кілька бомбосховищ, та Лощину)
За деталями в приват :)
#19
Якщо до суботи виздоровію, то +1
#20
Плани / Re: По Львову
28.07.2014 23:12:51
ЦитуватиЯ буду. Приехал с Киева на несколько дней.
Ми всі дуже раді Вашому приїзду і будемо раді  знайомству з Вами. Але згідно з правилами даного інтернет ресурсу, усі дописи та повідомлення на даному форумі ми пишемо виключно рідною  Українською мовою...
P.S Як справжні бандеро-дігери, всіх невірних будемо спалювати у п`єці в Лощині...