Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#221
Так істірічєскі склалося, що я поступив на військову кафедру. І як наслідок - треба форму  (ненавижу українську військову форму - бридота  :-\). Може хто має якийсь норм комплект нашої форми (ріст 178), або знає де дешево і сердито можна взяти?
#222
Плани / Re: Полтва
15.09.2012 17:15:48
Ну то шо, Oly i Ascold - ви по-моєму єдині хто досі не відмовився в коллектор лізти)
Варто б було зустрітися з вами перед вилазкою і тирипири. Чи я сам з вами полізу - ще хз, не знаю як там в мене з вільним часом буде (у всякому випадку ZED вас проведе). Але знайомство і малий гайдлайн - обов'язовий у будь-якому випадку) 
Свій телефон залишив в обох в приваті  :)
#223
Стільки незнайомих людей, і одразу в Полтву... може варто перезнайомитися перед такою доволі серйозною вилазкою?
При тому сьогодні і так погода нельотна (в цьому плані). Може всі охочі сходити в Полтвочку підійдуть десь у центрі, шоб перезнайомитися, зайти в Пивничку і випити по 50 грамм медівочки?)
#224
На вилазку по рівненському краю я неодмінно був би в перших, хто зголосився.
Але тут лише кущі бомків і смороду тунель кохання  :-\  Якби я там не був зі своїм одногрупником (до якого власне в гості і їхав) - то це б була марна вилазка.
Для тих хто не в курсі - потрійний звіт звідти є тут.
#225
Яко людина яка там була від щирого серця дам пораду - нема рєзону ніякого так далеко для такої бурди пхатися  :-\
Вас привітає замазана мазутом трава, сотні комах (довкола болота), кілометра 2-3 залізничної гілки, на якій лиш де-не-де кущі гарно створюють "тунельні арки". А ше добирання туди/назад дуже неайс.
Тому, Зоряно та/чи Oly, може просто вечірнім Львовом прогуляємось? Або навіть краще нічним  :)
#226
Гумор / Re: Смішне Відео
07.09.2012 01:59:03
Однозначно найбільший хіт літа на титюбє


і ше одне зачотне відео на тему танців
#227
100% буду 8)
#228
Можливо +1
Якщо не буду тусити в нефайному місті Тернопіль - їду однозначно
#229
tickets.ua каже шо ше повно квитків в тому напрямку на цей час  :-/
Впринципі якщо людям сумно і страшно самим туди їхати - дайте грошей і я катнусь на укрзалізниці туди з ними, а назад вже якось сам  ;D
Оцінюю послуги себе яко провідника та співрозмовника у вартості двох квитків (по студаку - туди і назад) + гривень 70-100 за подорож. Горілку в  дорогу я вже сам куплю  8)
#230
Цитата: Le-i-3o від 31.07.2012 13:08:58
Друзі, можливо хтось буде у Вінниці у неділю? з першої по 23 буду тинятись по місту, вечером звісно на фонтан, також на Сабарів планую зїздити.якщо хтось випадково буде там був би радий компанії.або ж хтось має бажання з'їздити туди в неділю і там вже зустрітись?

Якщо мої інші наполеонівські плани не виканають -  я б поїхав
#231
Це дійство повторюється двічі на рік, і на носі новий сезон екскурсій.
Інфа тут. Реєстраційна форма там само. Я вже зареєструвався  ;)
#232
Дайош в студію відео з місцевим комахою-мутантом !!11!!11!1АДИНАДИН
#233
Друже Epidemik, ця тема знаходиться в розділі звітів, а звітом то і не пахне  :-\ Максимум "я знаю місце".

Ну якщо ж ця галявина така таємнича і невідома, якщо шлях до неї тяжкий та тернистий - то де повноцінна розповідь? Кожного разу коли мені світиться твоє повідомлення у "Показати нові повідомлення з Вашого останнього візиту" я наївно надіюся нарешті прочитати щось цікаве і захоплююче про мандрівку у бурю в якісь забуті світом недрі у пошуках тієї такої особливої галявини - а ні, вкотре натикаюсь на якісь незовсім логічні обірвані репліки, написані з порушеннями синтаксису та пунктуації, і з повною відсутністю великих букв. 

Та, якщо з якихось технічних причин не можеш одразу дати фото, то хоч текстову частину можна написати?
#234
Цитата: Soltik_ZL від 29.04.2012 14:37:02
Лесик я скажу прямо, я не збираюсь тобі доводити шо я не "дурень" давай через пів місяця я тобі скину звіт з походу і тоді поспілкуємось...

Цитата: Lesyk від 29.04.2012 16:47:09
То мені можна розраховувати на те, що побачу звіт до 14 травня? Окей.

Пройшло уже півтори місяця - і ні слуху ні духу від (Великого Крутяцкого Неперевершеного Звіту)? з ЧЗВ. Прикро.
#235
Пасан!
Я тобі відкрию велику таємницю!!! Навіть дві!
Перша! (пунктуація) :
Н!е тр!еб!а у!сю!д!и л!іп!!ит!и з!на!к!и!! окли!ку!!!  Як мінімум, більшості людей некомфортно читати текст, усвідомлюючи що автор  постійно верещить. Ну або намагається зробити вигляд що верещить.

Друга (безперспективність продажу) :
Усі люди на нашому форумі умовно діляться на дві категорії - ті, що самі тюнять ліхтарики, і ті ,що цього не хочуть/не вміють. Так ось, люди, що самі тюнять ліхтарики не купуватимуть твій агрегат, тому що самі знають що для них є опитамальним і потрібним, і самі собі зроблять те, що вони потребують. Ну і люди, які не хочуть/не вміють тюнити також не купуватимуть твоє світило, ібо воно навіть звигляду не вселяє надійності. Ніхто не знає хто ти і який з тебе схемотехнік-кулібін. Якщо ти не помітив, то для більшості з нас фактор надійності є чиненайважливішим з усіх інших, якого (на вигляд) явно бракує твому виробу.

Якщо б якусь тюнячку продвав з наших давніх форумчан, і всі цілком розуміли що це за апарат, і як воно себе поведе в екстремальних умовах - покупець знайшовся б досить швидко. Але тебе ж то ніхто не знає. Тому я дуже сильно сумніваюсь що хтось купить твій девайс. Максимум хтось з тих, що тюнінгує візьме собі для подальшої переробки.

Ну якось типу так.
#236
Над Львівською областю ше зараз літає ан-2, і літатиме на скільки я пам'ятаю до серпня - роблять фото для нових карт - принаймі щось таке говорилося на сайті ЛМР).
#237
Цитата: Soltik_ZL від 29.04.2012 14:37:02
Лесик я скажу прямо, я не збираюсь тобі доводити шо я не "дурень" давай через пів місяця я тобі скину звіт з походу і тоді поспілкуємось...

То мені можна розраховувати на те, що побачу звіт до 14 травня? Окей.

І якщо дуже хочеш поспілкуватися - то можна прямо зараз.
м. Львів, вул. Кульпарківська, 95.  79021
мій номер домашній - (032) 2920638
а також мобільний (укртелекомівський) - +380322643222.
про запас ше цей номер можеш взяти - +380322645873.
(там впринципі один комплекс житловий, думаю знадеш мене безпроблемно, а якщо будуть труднощі подзвони)
#238
Цитата: Soltik_ZL від 29.04.2012 14:01:02
слухай Лесик я не розумію чого ти до мене докопався, я тобі ше раз кажу шо не крут і шарю без тебе кого і шо мені потрібно, ти абсолютно мене не знаєш а робиш виводи...

По-моєму я веду достатньо аргументований конструктивний діалог. А відсутність у тебе знань правил пунктуації,  будь-якого досвіду та овер9000 юнацького максималізму, імхо, дає мені право робити якісь висновки.
#239
Цитата: Bottlehunter від 28.04.2012 18:26:54
Лесик, чого на чувака напав? Та ще й мінуса поставив, ай-яй-яй :) Та ж він не написав "беріть мене кросавчика бо пздц", а просто попросився до компанії.

Нє, не я мнуснув.

Посан, а ти, власне, куди і в яких умовах вже ходив? (Ну в тебе ж досвіду і знань вистарчає поооовністю) Я от таки шось мінімально бував - і з абсолютною впевненістю можу заявити кладучи праву руку на серце і ліву на інтернет-модем про те, що я для зони ше зеленуватий. А ти крут - тобі навіть не потрібно досвідченого прохаваного провідника - а одразу сам, ше й групу незнайомих осіб набираєш.
#240
Цитата: Soltik_ZL від 28.04.2012 17:41:02
Мен я шукаю людей які зацікавлені таким походом,  коли буде потрібно вони побачать хто я такий і тоді вже самі вирішать можна зі мною йти у таких похід чи не можна, якшо людина проводить багато часу на форумі це ше не показник я більше за живе спілкування ніж за віруальне, зоною я цікавлюся не перший рік і знаю про неї не мало і читати як ти сказав "відповідні тематики" мені не потрібно можеш не сумніватися і з людьми які відвідують ЧЗВ спілкувався і спілкуюсь, просто в даний момент в мене нема групи для походу, думаю мене зрозуміють правильно...МИР

Відсутність будь-якого досвіду у подібних речах детектед. Адже якщо б він був - ти б напевне вмів розрізняти походи окремих людей і похід групи.
Похід окремих людей - це от в лощинку перогулятися наприклад. Пофіг хто, пофіг на твій і чужий досвід і так далі.  Можна навіть в Нью Розділ, можна навіть кудись де є мінімальна охорона і побавитися там у хованки з вищезгаданими.
Але от похід на ЧСВ - це вже зовсім інша штука. Тут чхати на твій особистий досвід, на те шо ти суперкрут і спілкувався з посонами які гоцають на ЧСВ щонеділі, прочитав статтю на Педівікії про дещо (мо навіть двічі !!!), мо навіть осилив якісь книги про зону (якусь з тих сотень про зону, мо навіть "Пікнік на узбіччі", мо навіть брошурку до офіціального видання гри "Сталкер") і  т.д.  .  Тут важливими є згуртованість групи, їхній загальний досвід, розумінння кожним членом групи усіх інших колег - адже у такому поході група фактично стає одним організмом.
І, якби ти відповідну літературу читав - ти б таке знав. АЛЕ ти крут, тобі такого не треба. Дивно, усім хто більш-менш займається хоча б якимось туризмом відповідна тематична література потрібна постійно, адже усе знати і тим більше пам'ятати неможливо.

Ти трохи більше ніж повністю продемострував своє незнання відповідних речей, тому наврядше хтось з форуму з тобою поїде. Тим більше що більшість з нас не були на Зоні, тому якщо і підуть туди - то тільки з прохаваним у цих питаннях провідником.
Ти ж кажеш що апщався і апщаєшся з посонами, які валять на ЧСВ - то чому у тебе виникає проблеми з групою? На скільки мені відомо - групи туди висуваються ледве не щомісяця.
А ще краще заплати 300$ за легальну екскурсію, відчуй себе мужигом 80 левела і пригаси свій юнацький максималізм.