Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#241
ЦитуватиВиконавчим комітетом ЛМР прийнято рішення організувати торгові ряди на вул. Городоцькій з метою забезпечення мешканців Львова якісною сільськогосподарською продукцією, для можливості реалізації цієї продукції мешканцями навколишніх сіл та ліквідації стихійної несанкціонованої торгівлі у місті.

Ми пропонуємо місце для організації торгівлі виключно сільськогосподарської продукції. Переважна більшість місць надаватиметься для мешканців навколишніх сіл, які вирощують сільськогосподарську продукцію.  Для цього пропонується облаштувати торгівельні ряди на вул. Городоцькій біля депо «Львівелектротрансу». Там є велика територія.

Сьогоднішнім рішенням надаються доручення для ЛКП «Муніципальна дружина», яке буде організовувати цю діяльність, для Франківської адміністрації  щодо пропозиції приведення благоустрою території, для департаменту містобудування, який повинен надати висновки для можливості організації торгівлі на тій території.

Як тільки будуть надані висновки департаментом містобудування, «Львівелектротранс», ЛКП «Муніципальна дружина», Франківська районна адміністрація зроблять благоустрій території для того, щоб перемістити всіх бажаючих здійснювати там торгівлю

директор департаменту економічної політики ЛМР

Ірина Кулинич.

Нагадаємо, сьогодні виконавчий комітет ЛМР затвердив рішення «Про організацію торгових рядів для реалізації сільськогосподарської продукції на вул. Городоцькій».

ЛМР
#243
ящо мо буде місце - +1
#244
Можу л1 (штанішкі+куртка. без рукавиць) і протигаза хамяка позичити.
#245
Цитата: Alter від 03.04.2012 20:59:54
Сміх сміхом, але я от догнати не можу який в тому смисл: якщо рана терта і кров не сильно валить, то і перев'язки хватить, а те що інтенсивну кровотечу такий метод зупинити може - я в тому щось сумніваюсь. Та і стрьомно воно у фактично відкриті судини хімікати заливати.

Брат (двоюрідний, ага) колись порізав ногу досит глибоко - то подібний мего-клей швиденько зупинив кровотечу. Якщо придивитись - то можна було побачити як на рані швиденько утворюється плівка того "чудоклею". Кров зупинилась дууже швидко. Правда це був якийсь ще совковий екземпляр чудопорятункового засобу. Хз чи сучасні такі ж адові.
#246
Цитата: Hel_2 від 26.03.2012 23:34:00
По просьбі щось найшов.
http://daily.lviv.ua/news/21409
особливо подивіться відео!

Ти не розрізняєш 60-70  роки минулого століття та 2002 рік? Ти хоча б колись можеш спочатку прочитати попередні 3-4 дописи перед тим, як постити? Ти ж дорослий хлоп, чому усі твої пости складають враження написаних 12-річним поциком? Хіба так важко просто не говорити про речі, в яких ти некомпетентний? Особиста думка дуже сильно цінується, як і гарне посилання, але лише коли воно було запощене доречно і по темі. Пардон, накипіло.

А на рахунок доступу - там завжди усе було і є відкритим. Особливо гарно на невеликому цвинтарі - там паркан десь по пояс і повно лавочок, з яких зручно спостерігати за усім що відбувається.

Раніше антонов прилітав, здається, 1 і 14 числа, як зараз - не знаю.
#248
Я точно буду. Але лише на 1 день - суботу.
#249
проголосував  :)
#250
Цитата: linuxoid від 13.03.2012 21:49:38
В суботу 24-го пропоную вибратись, таки, на терикони. Маршрути складені, місця визначені, тож хто "+" мельдуйтесь.
#251
Покіщо  + на 1 день.
#252
.Я тільки зараз зрозумів що подібні поодинокі хатки посеред Карпат, і щоб були віддалені від найближчого села кілометрів на 5-10 не дуже то водяться. А будувати хату з нуля - туго і дорого. Ше й дорогу розїздять до неї. А наскільки я розумію - то б мала бути поодинока споруда посеред галявинки хз де. Покіщо я не дуже то уявляю реалізацію в житті подібного проекту.
#253
Яко спроба пожити аля 60-ті - то я б погодився декілька днів. Але наврядше я б заплатив за це сотнімільйонівдєнєг. І взагалі - це б бцла спроба чогось неординарного, а не "втеча від сучасності",  "психологічний відпочинок" і тирипири. Хочеться відпочити десь у горах - го з наметом. І знайдеш собі ідеальне для себе місце. Як на мене - ідея неайс.
#254
"Лесик як завжди - чемпіон"  ;D ;D ;D
#255
Я вже заповнив і відправив усі матеріали. Оттака я молодчинка.
#256
Цитата: linuxoid від 06.03.2012 21:14:39
МіжнДеньЖін 8-го березня на териконі. Хто за? Я..

Плюс Адин.
#257
ЦитуватиНайгірше - те, що кожного року - свіжий труп. Завжди молодь, переважно самогубства, деколи вбивства. Думаю, в даному конкретному випадку знесення будівлі поправить ситуацію.

І при чому тут споруда?
Guns don't kill people, people kill people.
#258
Як на мене - Колізею таки бути. І я так думаю не через свою велику любоф до даної споруди.

Насправді, якщо хочеш кинутися - наявність/відсутність однієї з багатьох високих споруд у Червонограді мало що змінить. Хочеш покинуте місце - іди в покинутий гуртожиток, як ні - сумніваюсь що у вас не знайдеться ще декількох варіантів. Плювати на місце - валися з найближчої високоповерхівки.

Тратити гроші на знесення споруди, яка насправді нічого дуже не вирішує - якось брєдовенько. Якщо справді хочуть боротися з "малолітніми хуліганами" - то  хай зроблять охорону. Якраз 3-4 робочі державні місця. Можливо, рентабельніше було б таки знести, адже охорона зараз дорога, і тому кошти, які були б виділені одразу на знесення за стопяцот років окупили гроші на охорону.

#260
Цитата: Alter від 02.03.2012 23:01:23
ЦитуватиЯкшо хоч трошки напружитися і пригадати курс української ділової мови...

Якщо шановне філологічне панство буде згодне поставити під кожною табличкою по перекладачу щоб розтовкмачити якому-небудь німцю що значить намальована там фраза, скажімо "Pam"yatnyk Shevchenku znakhodyt'sya na prosp. Svobody", то тоді я з тим погоджусь.

На табличках з назвами вулиць тексту типу "Pam"yatnyk Shevchenku znakhodyt'sya na prosp. Svobody" не може бути впринципі, ок? Така інформація знаходиться на відповідних інформаційних стендах, у вигляді мап з відмітками найвизначніших місць, назви яких таки продубльовано англіською, а не транслітерацією (яких немало у центрі, ок?) Тому твій допис немає ніякого відношення до теми, яка розглядається.