Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#341
Є тру інфа шо ніхто цю вишку не різатиме. Ібо воно або гепнеться на терикон - і призупинить роботу шахти (шо дорого), або впаде в інший бік де парк (чи заповідна територія - шось таке) - і це також буде дуже дорого.
А ше я б там так просто не роупив ібо це власність 7 шахти, і місцевому керівництву вже не оч сподобалося шо я туди лазив.
#342
Цитата: ZIPPO від 06.10.2011 19:23:23
Сьогодні їздили туди на розвідку. Після 120 метрових Новояворівських труб, підніматися по сходах одне задоволення. Підйом зайняв 25-30 хв. Спуск 12 хв. Вітру як такого небуло, тому вишку зовсім не хитало. Висота як і було заявлено 170 м. Кілька фото http://ropejumping.lviv.ua/gallery/thumbnails-35.html
Емм.висота 152м. (Інфа від головного інженера шахти, який мене удачно "вловив" коли я був вже внизу.
Ніяких нових загороджень не було приварено? Забороняючих знаків не з"явилося?
#343
Цитувати1.Maglite Mini AA - 10$

5$, більше не дам.
#344
Я мав на увазі щоб ми пройшлися  туди-назад - а вже потім Я (ну або Я і ше Хтось) підібрали журналістку - і провели її метрів 200-300.
#345
я мав на увазі час десь від 00.00 до 04.00 або щось десь близько цього
#346
50/50, і то лише в ніч з середи на четвер. П.С. - може пізніше?) Тоді зранку можна б було схопити журналістку і з нею пройтися метрів 300-400  :P
#347
Побачив такево в просторах ВК

Сільмаш детектед.

WARNING: говнопопса, екстремали можуть дивитися ролик зі звуком, слабонервним, вагітним та дітям бажано звук вимкнути. Ну, крім людей з повністю відсутнім почуттям прекрасного, звісно.
#348
Подивився передачу - кажут же смердит "ЖирКом", "Ензим" та "Світоч" - інієпьот. І най будують нові очисні (закакакати шо на "Світочі" і так найновіше обладнення - МАЄ БУТИ НОВІШЕ БЛ**ТЬ!1!!!1!!11). А якшо не поможе - шукати будем далі  ;D

А, ну і на себе 5 секунд подивився) Ше і голос в мене був якийсь...ну не дуже схожий на мій  ;D ;D ;D

Після відео перше питання, де спитали про промивання бічних приток і про хабарництво влади - той Олександр - то був я  8) Звісно, однозначної відповіді не було  ;D ;D ;D

Так що...з подібним ставленням влади до ситуації - смердітиме в нас далі)
#349
Погуглив трошка інфи про цей рудник - і нагуглив ачрідную пастанову кабміна, уаса. Кому лінь читати нудний текст закону, який Я, звісно ж , осилив видаю основне:
ідеться про виділення баблосиків на:
1. рекультивація земель Яворівського державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка";
2. рекультитвація території і ліквідація кар"єрів Роздільського державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка";
3. консервація рудника N2  і  рекультивація  порушених земель Стебницького державного гірничо-хімічного  підприємства "Полімінерал"
4. закриття та рекультивація території підприємства "Подорожненський рудник";
5. ліквідацію екологічних наслідків діяльності дочірнього підприємства "Калійний завод "ВАТ Оріана";
6. ліквідацію заборгованостей всіляких

Скільки знайомих підприємств.цікаво, гроші справді дійдуть до рекультивації, чи так, "заколядуються" межи люди  :-\



До речі, я б також був не проти туди з"їздити - але ще не знаю як там буде з часом...модулі на носі  :-\
#350
Гумор / Re: Смішне Відео
25.09.2011 23:28:24
На відміну від незрозумілих поциків - в мене хоч нормальна зачіска і не кончене лице  :-\
Тому я такий красівий і ніатразімий лише в 1 екземплярі  :P

А от відео про скандальну правду про Айфони (яке бачили ВСІ крім тих, хто був на вилазці)
#351
За півтори місяця ніхто так і нічого не сказав про біометрію нічого нового...хм.ну то скажу сам. ТОчніше копіпастну звідси (копіпастю через те, що новини звідти часто видаляються/зникають/пересуваються і т.д.)
ЦитуватиПарламент принял закон, предусматривающий постепенное внедрение документов, удостоверяющих личность и гражданство Украины, и содержащих биометрические данные.
За принятие в целом соответствующего законопроекта №8507 проголосовали 257 депутатов при минимально необходимых 226.

Предусмотрено, что к документам, удостоверяющим личность и подтверждающим гражданство Украины, относятся паспортная карточка, паспорт гражданина Украины для выезда за границу, дипломатический паспорт, служебный паспорт, удостоверение личности моряка, удостоверение члена экипажа, удостоверение личности на возвращение в Украину, временное удостоверение гражданина Украины.

Бланки документов являются предметом строгой отчетности, изготавливаются в соответствии с требованиями Международной организации гражданской авиации (ICAO) и должны иметь степень защиты, которая сделает невозможной их подделку.

Бланки документов с имплантированными бесконтактными электронными носителями информации для внесения биометрической и другой информации о лице должны быть выполнены многокомпонентной защитной печатью, содержащей символ электронного документа, информацию о предприятии, на котором был изготовлен бланк документа, изображение малого государственного герба Украины.

Для лиц, которые по своим религиозным убеждениям отказываются от внесения информации в бесконтактный электронный носитель информации, оформление и выдача таких документов осуществляется в порядке, установленном Кабинетом Министров для данной категории лиц.

Документы, выданные до вступления в силу этого закона, помимо водительских удостоверений, действительны до окончания срока их действия и не подлежат обязательной замене.

При этом водительские удостоверения, выданные с использованием образца бланка, утвержденного органом исполнительной власти СССР, прекращают свое действие с 1 января 2014 года, а паспортные карточки в обязательном порядке приобретаются гражданами, рожденными после 31 декабря 2011 года.

Паспортная карточка оформляется всем лицам, начиная от рождения и независимо от возраста, на 10 лет, изготавливается в форме карты, содержащей бесконтактный электронный носитель информации.

Закон вступает в силу с дня, следующего за днем его опубликования.

После принятия законопроекта в целом председатель Верховной Рады Владимир Литвин отметил, что Украина исполнила практически все законодательные требования Европейского Союза, необходимые для либерализации визового режима Украины с ЕС.

Напомним, внедрение биометрических паспортов является обязательством Украины, принятом в рамках плана действий по введению безвизового режима с ЕС.

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/6891802/



Цікаво, як проводитиметься процес видачі подібного документа.
+ все-таки хотілося б змінити паспорт на паспортну картку (або краще і то і то  8))
#352
імхо скотч буде кращим варіантом - так як маркер має дурнувату звичку не лягати рівномірно. А також при роботі зі скотчем легше поправляються косяки.

Щодо зіп-локів - здається десь бачив такі велі пакети.напевне в Ашані, не впевнений. Як тільки побачу - повідомлю. А для чого вони?
#353
Я +1 до запускання.

До речі - продаються різнокольорові скотчі. ними можна цілком адекватно виклеїти будь-які букви будь-якої форми. Плювати що воно буде не гладке і не дуже рівне та красиве знизу - з відстані воно усе здаватиметься ніби однакове. Можу допомогти у виклеюванні.
#354
Я б прогулявся, але не маю спорядження для позичання та не так добре знаю полтву як хотілося б.
#355
Цитата: Mike від 21.09.2011 23:37:22
Цитата: Lesyk від 21.09.2011 23:21:16
Далі упорно не бачу взаємозвязку між П-З. К. і цими двома смердючками
Такий рівень забруднень, на мою думку, може свідчити лише про "централізоване" зливання туди відходів. Всяке буває, проте що вана така лише від "хтось злив тут хтось злив там" я не вірю. Великих заводів тим паче в районі Наукової я не пригадую. Єдиний висновок який я можу зробити, що постачальником бруду є ПЗК  ::)

Логічно. Тільки одне мені не дуже то влягається в голові - це глибина смердючки і П-З. К.
#356
Цитата: Mike від 21.09.2011 23:11:38
Та річка витікає з колекторів, що проходять під злітною смугою. Місце її витоку  з-під злітної смуги можна відвідати і в усьому переконатись (червоне коло на карті). На змінках Гугля чудово видно, що на момент знімання там риють 2 рови впоперек злітної смуги - ці рови й є колекторами.

Річка не просто брудна, а неозброєним оком видно її каналізаційне походження. Жителі невеликого села Скнилів банально не могли б стільки насрати.

1 колектор (бетонний, прямокутний) - це тунель впоперек смуги, у якому проходить річечка-смердючка. Її з іншого боку не так вже й важко віднайти. Проходить біля гаражного кооперативу.

2 колектор (пластиковий, круглий) - на скільки я зрозумів - це дринажка з-під злітно-посадкового полотна (імхо), і взагалі цією віткою варто б було пройтися допоки там не поставили сітку на витоці. Одна проблема - малий діаметр труби, пересуватися неймовірно важко (пролазив меню десь метрів 15).

Цитата: stinger від 21.09.2011 19:46:59
взагалі то то та річка з нечистотами стікає зі Скнилова, через коллектор під смугою, якраз до П-З К., я там часто буваю, воно далі тече через гаражний кооператив і зникає десь біля Кульпарківської, думаю що зтікає в П-З К.
Ем.а напрям течії річечки нінаякі думки не наштовхнув? Вона тече від П-З. К. , а не до нього  8)

Далі упорно не бачу взаємозвязку між П-З. К. і цими двома смердючками
#357
Дивні ви всі речі говорите :-\  П-З. К. з одного боку злітної смуги, 2 смердючки з іншого. І течуть абсолютно в різні боки. Не можу зрозуміти де ви тут помітили зв'язок :-\
#358
Сьогодні зранку згадав ще 1 досить цікаву річ - той пан Михайло, з яким я балакав сказав дуже гарну думку, про те що поки воно усе стоїть нормально - чіпати його не варто. Років через 50-60 воно усе буде валится- от тоді вже можна робити перебудови, реконструкції і розмежовувати воду.
#359
Точна інфа від дядька інженера - за 1 сек протікає 0.2 куба чистої води з усіх 5 кубів говн (біля самого початку Очисних Споруд).
#360
Продовження теми про конферецію про Полтву.

Трошки ображений і розгублений тим, що не поговорив з модним інженером, ще й усі знайомі кудись повтікали - я пішов на афтерпаті попити халявної кави. Поки я йшов по коридору - до мене зі спини заговорив той другий дядеко інженер, який також виступав на конференції. Він сказав щоб я був обачний коли хожу колекторами і слідкував за пррогнозами погоди. Так і зав"язалася розмова, він питав про те яке ми використовуємо спорядження і т.д. і щось я трошки повернув розмову в бік Південно-Західного Колектора. Я сказав щось типу "от про П-З. К. майже нічого невідомо, не то  шо про Полтву". На що я отримав відповідь що мене шокувала "Почему неизвесно? Я же его и проектировал..." . І після цього ми пішли взяти собі кави - і наш діалог переріс у інтерв"ю.
Виявилося що дядечка звати Михайло Васильович, і він працював з проектуванням даної системи.
Він мені приблизно накидав у мому блокноті карту П-З. К.
"оцифрований" варіант:

На фото видні стрілочки з цифрами - це глибина залягання колектора. Я ТАКОЖ МАВ КРУГЛІ ОЧІ КОЛИ ПОЧУВ ПРО 40 МЕТРОВУ ГЛИБИНУ  :o  :o  :o. Виявлящо він іде прямо від Кульпарківської, біля Фанерного комбінату повертає - і йде по Холодній, потім по Тунельній, пересікає "петлю" залізниці - і на Чорновола сполучається з Полтвою. Швидкість течії - 1.5-2 м/с. Впродрвж колектора є спеціальні "колодці" у яких вода падає донизу -і іде далі. В колодцях є "сходи" - щоб паддіня води було з менших висот - щоб колектор не руйнувався. Вентиляцій там де 40 м. глибини наскільки я зрозумів - немає. Є загроза загазованості повітря (газодетектор, распіратори потрібні 100%), сильна течія. Якщо там будуть робити ремонтні роботи - це виконуватиме гірничо-рятувальна служба у кисневих масках.
А ще цікавий факт - коли копали якраз поряд з Фанерною фабрикою - натрапили на янтарні поклади. Пан Михайло казав що що в нього досі є екземпляри того янтаря який він звідти собі "привласнив". І ще казав що всі кому не лінь було привласнювали собі екземплярчики  :)

До речі - "П-З. К. спеціально будувався таким великим щоб по ньому могла колонна танків з танкоремонтного свалити..." - дурнуватий міф.

Він мені залишив власний номер - треба буде назбирати питань і домовитися про зустріч  :)
От так, покинутий всіма я, ще й з диким бажанням випити халявної кави за 15 хвилин дізнався море інформації, третини якої ми не знали за 3 роки існування даної теми  8)

Аве Мені, вічноголодному та покинутому!