Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#421
Не зрозумів, що я повинен повідомляти - в назві теми написана запланована дата. Час - зараз надто рано про нього говорити.
А список такий-во:
1. ноунейм, 15р.
2. ноунейм, 15р.
3. ноунейм, 15р.
4. ноунейм, 15р.
5. ноунейм, 15р.
6. ноунейм, 18р.
7. ноунейм, 25р.
8. Alter, unknown age.
9. Я, куханий і безсмертний.
#422
Яким чином збираєтеся долати "водяну перепону"?
#423
Я скоріш за все зможу.
Який середній вік контингенту?
#424
Перше відео переглянули 17 разів, останнє - 6. Люди зараз слабонервні, до кінця не осилюють  ;D ;D ;D
#425
Вишка шахти "Зарічна", 152 метра від "кінчика носа до кінчика хвоста"

Мені обридло сидіти вдома. Мені обридли звичайні вилазки Експлорера, які обов"язково супроводжуються тупим матрацом (або самі переростають у матрац), які супроводжуються доріканнями та вказуваннями мені. Ніхто у цьому світі не знає моїх справжніх фізичних та моральних ресурсів, окрім мене. Будь-які вилазки які я описував в планах ніколи не супроводжувались ентузіазмом у інших - і в кінцевому результаті я завжди розстроювався через це. ДО ХІРАСІМИ ЦЕ ВСЕ! Тому я вирішив відвідати цю металеву красуню, чудо інженерів-конструкторів.


На годиннику 9:48. На мені нижня альпіністична страховка, шмат линви прикарабінений до мене, інший кінець з карабіном причеплений до пояса. Переді мною груда іржавого металу, який вистроєний як будиночок з сірників. "Та тут метрів 40, х*лі ач*увати, за нема шо залізу"...як жеж я помилявся про "40 метрів" і "нема шо"...
Карабінитися до поручня я не бачив сенсу, принаймі спочатку - висоти нема, вітру нема, нормального поручня нема (а перекарабінюватися кожні пів метра я не мав ні часу ні натхнення).
Ось моє перше відео, зняте на 13 "поверсі"

Я там говорю багато дурниць. Особливо про висоту. Висота на тому відео - не менше 30 метрів (між кожним ярусом трошка більше 2 метрів + основа). Орієнтуватися у висоті я не вмію.

Коли я проходив 20 ярус - почув голоси людей, що наближалися. Я вирішив не палитися, лягти на тому ярусі - і перечекати їх. Група людей складалась з 5 чоловік,  з їхніх розмов я зрозумів шо вони шось вирішують на рахунок сміття, якого багато поряд з вишкою. Валятися довелося там довго. Пів години як мінімум.
Ось відео з 20-го "поверху"


Наступне відео вже було знято на 31 ярусі. На ньому видно, яким чином закріплюються троси до вишки. Тут вже почався "жим-жим".


А це - на 50-му ярусі. В голову почали приходити думки про те, що треба це все припинити, і повернутися.


На 59 ярусі мені зустрілась драбина, що хиталася. Власне невдоволення я виразив у цьому відео. Відео супроводжується невпинним матом.


68 ярус. Відірване кріплення перила. Ще більше невдоволення, але мату менше.


На 71 ярусі починається жесть - сходи перестають іти у середині вишки, а йдуть ззовні неї. Під сходами - лише земля (між сходами і землею невеличкий проміжок повітря, трошки більше 100 метрів).


Пройшовши ті сходи..а потім ще одні такі самі сходи я вийшов до якогось кола, діаметром десь 2.5 метра (у відео я говорю дурниці). Вся "підлога" там заляпана смолою, у підлозі дірки.


На 70-якомусь ярусі я демонструю покалічені перила. Страшні покалічені перила.


І ось, нарешті я досягнув своєї мети - вершечка тієї вишки. Це було важко. На годиннику - 10:51. Я вирішив посидіти, відпочити хвилин 10 і спускатися до низу.


Спустившись до низу - я "віддався у руки правосуддю" - мене затримав головний інженер шахти разом із начальником охорони та ше якоюсь тьоткою. Інженер намагався мене залякувати, охорона вся виявилася цілком адекватною. Написали акт про затримання мене коханого, ніби я хотів залізти на вишку, для відпрацьовування альпіністичних навичок (ну ж не напишуть шо я в них під носом туда-сюда зганяв  ;D), і мене ознайомили з якось там фігнею. Той головний інженер віддав розпорядження вхід туди заварити і повісити попереджувальну табличку (в даний момент там нічого подібного не було, отже мої дії не були протизаконними). О 12:00 я уже попрощався з охороною і через КПП вийшов на дорогу, яка вела на трасу, яка вела до Червонограду, а звідти до Львова, перед тим побачившись з Лінуксоїдом.

Окрема подяка Зелі за надану мені відеокамеру та плєцик, РедШіфту за показання даного місця на Вікімапії та Лінуксоїду за детальну інформацію.

Дана тема знаходиться у розділі "Для Своїх", а не у звичайних "Інженерних Спорудах" тому що мене пов"язали і я відбрехався шо ніц не знімав ::)
Аве!
#426
ouh... all guys started to write their messages on english...okay, i'll write something too. i want to help you to visit all that places, but i don't know how much time i'll have in august, 'cause i have a practical lessons in my university  :P
#427
Я можливо можу (в мене ше невідома ситуація з практикою). Володію англіською (можливо, не так добре технічними термінами, підчитаю їх трохи  + десятирічний дозвіл на користування Lingvo12 в мене ніхто не забирав). В Новому Роздолі/Калуші/Яворові/Шклі/Стебнику/Дрогобичі/Червонограді думаю побуваю впродовж двох-трьох наступних тижнів.
#428
Цитата: linuxoid від 09.07.2011 19:07:45
На писку заважати не буде, там є шланг під кришкою.
Ну, значить, як казав Форест Гамп - однією проблемою менше 8). Хоча шланг в писку - сумніваюсь що є дуже зручним, особливо в Полтві.
#429
Цитата: Alter від 09.07.2011 16:23:43
Використовуючи даний апарат як засіб для дихання в повній незалежності від зовнішньої атмосфери знімається питання про прохід окремих зон Полтви з високим вмістом вуглекислого газу, сірковдню і ще всякої гадості.
А про те шо ця дура на писку буде заважати, Ви не подумали? А бортики то не такі вже і великі (якщо взагалі є) і дуже слизькі (якщо взагалі не затоплені). Навіть без рятівника там складно пересуватися, що вже говорити про пересування з ним. Даваймо оцінювати айсберг у всій його красі, а не лише видиму частину.
#430
Всім співучасникам по +
2 Roy - лососни тунця, Цезар також волохатий  8)
#431
Мило, але задовбує тонна ЮКОЗівської реклами. Але з іншого боку - хто має ЮКОЗівську реєстрацію - одразу може входити на сайт як зареєстрований користувач (залишається лише згадати логін/пароль від ЮКОЗу  :P). Удачі з розвитком ресурсу. :)
#432
2 однотонні краватки знайдуть свого власника - inkognito. Усі інші відправляються до Грибович. Тему блокую. Аве!
#433
Цитата: Галка від 01.07.2011 00:15:20
і ше. на діючу багатоповерхівку, скажімо на сихові - ніяк?) чи в мене тіки один варіант - озброюватись напильниками різної форми до зубів)
Не посоромлюсь спитати, а яку мету переслідуєте? Просто на краю посидіти - рухайтеся на Тракт Глинянський чи недобудову поряд з МЕТРО. Висота там цілком пристойна. Для чого тоді такі складності з будинками, у яких живуть люди? Перша краще крякнута бабця з сусіднього будинку викличе міліцію (ну чи рятувальну службу - залежить від її фантазії). А це все зайвий гемор. Для чого він?
#434
Плани / Re: КП 44рд на 03.07
02.07.2011 18:46:08
-1 через нельотність погоди.
Краща погода - залюбки приєднаюся.
#435
А куди несемо гроші, якщо Пивничка на реконструкції зараз?
#436
Цитата: Mike від 29.06.2011 03:43:00
Якщо є люди готові реально зайнятись таким(додаванням об'єктів, інформації) можу зробити інтерфейс під гугл-карту.
Ось тут я зробив інтерфейс для маршрутів автобусів Львова: http://marshrutky.com.ua

Загалом, щось на подобі спрощеної Вікімапії. Тобто користувач з доступом зможе кількома кліками по карті(або внесенням координат) намалювати контури об'єкту, визначити тип(чи це природній об'єкт, чи індастріал, чи наприклад розвалини замку) та додати опис.
А потім це можна буде переглядати на карті, виділяти наприклад лише об'єкти одного типу, які цікавлять т.д. Ну або переглянути список всіх об'єктів в списку на HTML-сторінці.
Також можна зробити щось типу пункти цікавості, тобто виділяти більш цікаві та менш цікаві об'єкти.

Ну і це може бути карта не лише про дігерство та індастріал, а взагалі про усі дійсно цікаві об'єкти.



Ми з Bottlehunter-ом якраз пару місяців тому обговорювали ідею створення подібної карти... Було б дуже добре таку зробити! (Типу шось бази данних, як в нас на форумі, тіки познаену на карті.)
#437
Ось поповнення моєї колекції з часу опублікування попереднього допису...
Два верхніх екземпляра я навіть жодного разу не вдягав - і вже віддаю  :(
#438
Вирішив трошка почистити власну колекцію краваток. До даних екземплярів я "охолов". Хочу їх продати у вигляді аукціону. Продаж триватиме до кінця цього тижня (до 03.07.2011, 23:59:59 - тоді і будуть "зафіксовані" ціни та покупці).
Ось фото:


(Фото поганої якості, не передає усієї насиченості кольорів - може завтра зроблю краще.)
Опис кожної (зліва на право):
1. PELO Germany - 100% шовк. Фактура - вертикальне тиснення. Стан - 4+.
2. BROEKMAN - 100% шовк. Фактура - діагональне тиснення. Стан - 5.
3. Якийсь нонейм - 100% шовк. Фактура - діагональне тиснення. Стан - 5-.
4. Якийсь нонейм, але така сама фірма що і попередній (бірка така сама) - 100% шовк. Фактура - тиснення "квадратиками. Стан - 4.
5. MEUWESEN, бірка на німецькій мові (ймовірно Німеччина, стверджувати нічого не можу) - чиста шерсть. Фактуру словами описати не можу  :) Стан - 5.
6. The Windsor Collection, Italy - 100% шовк. Фактура - горизонтальне тиснення. Стан - 2 (внутрішнє "посилення" зажувало - якщо постаратися можна його розправити і розпрасувати, мені лінь).

Стартова ціна на кожен лот - 1 гривня. Усе що не продам - піде до смітника.

П.С. - запитання про продаж інших краваток попрошу не задавати.
#439
Плани / Re: КП 44рд на 03.07
27.06.2011 15:00:51
сесія іс овер, тому +1  8)
#440
Гумор / Re: Смішне Відео
24.06.2011 22:14:25
Закінчення сесії. лак, наркотики, рокенроль!