Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#681
я думаю що зміг би ввечері - але краще в четвер
#682
Плани / Re: Поїздка
19.09.2010 21:48:11
я б теж хотів поїхати.це типу на 1 день?
#683
я теж +1 до рити
я думаю що краще ввечері - ніякий міліціонер не повірить в те що я чи ти Рой з лкп навіть якщо ми будемо в накидках і т.д.
#684
я за сходити в лощинку.
#685
я б сходив залюбки.
#686
є думка шоб їхати цих вихідних.покішо хочуть їхати я, Боттелхантер і ще хтось з друзів Ботелхантера.
#687
я б теж зміг, але хіба що після обіду
#688
не варто одразу усе заперечувати якщо щось є недоведеним.я сам теж не вірю в привидів, аномальні зони і т.д. , але тим не менше не заперечую їхнє існування.людство теж колись було переконано в тому що земля плоска, адже не мала доказів протилежного...
#689
ЦитуватиТо не зовсім байки. Раніше люди знали, що будувати помешкання на старому цвинтарі чи іншому місці масових поховань не можна ні в якому разі, то вже в епоху СРСР чхали на то, от і стоять купа будинків на місцях з негативом, де сбільшена кількість нещасних випадків і самогубств, а мешканці час від часу зтикаються з полтергейстом :(

ідеотизм якшо чєсно...на кожному сантиметрі квадратному хтось колись загинув (починаючи від одноклітинних організмів закінчуючи великими ссавцями)...де ж бо тепер нам існувати?
п.с. - частина вулиці володимира великого і вулиці симоненка побудовані на місці кладовища - там навіть є хрест на якому це написано, тим не менше спокійний район, і скільки я себе пам"ятаю - ніколи не чув про самогубства в тому районі.
#690
2 інкогніто - і гдє ти побачив скло?
це паходу якийсь блік, але виглядає ехвєктно :)
#691
пагодунчик якийсь непонятний.якшо буде добра погода - я +1
яндекс каже шо в запоріжжі з погодою всьо вок, то ж скоріш за все я поїду ;)
#692
ось фото з моєю мамою зроблене хз коли.не дим і не якась пара (ніяких чайків і кафєйків там не було)...
#693
Цитата: still від 02.09.2010 17:51:55
Туди зручно їхати поїздом Львів-Дніпропетровськ:
-відправлення зі Львова ввечері в 17-15 (є кілька поїздів в цей час), прибуття в Дніпропетровськ в 11-45, квиток 100грн.
-далі маршруткою Дніпропетровськ-Запоріжжя (автовокзал в 5хв ходьби від залізничного, маршрутки їздять кожні пів години), квиток 25грн. До кінцевої станції в Запоріжжі їхати 2 години, маршрутка проїжджає як раз біля пункта призначення, туди їхати трохи більше години...)
- назад поїздом Дніпропетровськ-Львів, відправлення в 13-30, прибуття до Львова зранку в 8-20, можна йти зразу на роботу... :)
В Запоріжжі не забути відвідати Дніпрогес та о. Хортиця. Обережно, на плотині зустрічаються відкриті люки!
класний план! я б обирав його...
теба ще вирішити про час - я пропоную поїхати на наступних вихідних (10-12 вересня)
#694
я адназначна +1
я спілкувався з діггером з запоріжжя - він казав шо чим можуть - тим поможуть
ну і головне шоб погода була добра (бо по прогнозу на цих вихідних будуть дощі...)
#695
2 dark wind - а яка ше може бути  :-\ чи коробку розпакував а фляшки і не торкався?
#696
40 гривень за беушну 2-гігову фляшку?  :o
#697
якшо ніхто не зголоситься купити пєст - заберу його за флєшку квасу  ;D
#698
Цитата: Ioan85 від 24.08.2010 01:09:42
Як показала практика гри в пейнтбол, для гри в лісі  маркери мають бути налаштовані на якомога велику швидкість вильоту кулі, для ведення дальнього боя. В разі гри китайськими пукавками сценарій приблизно такий: Без усякої стратегії біжите на зустріч одне одному на достатню відстань для попадання 5-10метрів, далі це дійство перетворюється на біганину навколо одного або двух дерев розташованих поруч ;D
   Шукайте приміщення з невеликими коридорчиками, та кімнатами, і щоб небуло таких місць де обидві команди віпруться одне в одного без можлиостей обходу з протилежних сторін для здобуття перемоги...

Р.S для випадку гри у лісі мабуть ефективною зброєю буде рогатка)))
- саме через це я і сказав шо добре було б грати в круглій будівлі - вона одночас мала, але є де побігати - з нашими китайозними пухкавками в лісі робити нічого, тим більше окопуватися.
#699
можна зіграти в круглій будівлі за податковою - якраз там майже всюди непотрібна потужна зброя
#700
Плани / Re: Explorer Quest!
23.08.2010 13:52:20
я б теж хотів би прийняти в тому участь.п.с. - наклеювати щось - це погана ідея - завжди знайдеться той хто віддере наклейку (був вже в такій ситуації  :( )