Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#81
Цитата: YserL від 20.10.2014 11:09:16
Прикольна гра. Орієнтуюся по табличках)

Угу. Особливо коли тебе викидає кудись на дах закинутого собору десь в сраці рашки чи в перукарню для собак в Австрії  ;D
#83
Цитата: Fidel від 13.10.2014 11:19:30
При нагоді запрошую на інтервю досвідчених  дослідників для нового інтернет проекту.

Го оповідку про інтернет-проект. І оповідку про те, шо ти хочеш відеовідзняти.
#84
Я власне чому запитую.
В мене дуже щільні штори, тому коли сплю не знабю толком чи це вже день  :)
Так от,  сниться мені (чи то справді гуділо) сигнал ГО. Перша думка "це навчання, я ж то в курсі, не то шо всі інші". І заснув. Вже вдень я думав шо мені то просто приснилось. А тут пан Експлорер кажуть же таки Наукова гуділа. От і уточняю, чи то сигналка гуділа, чи то я з тих, в кого лижі по асфальту не їдуть  ;D
#85
Людина першим повідомленням пише в розділ "з зірочкою"?
Чи то лижі не їдуть, чи то мене качка в голову копнула
#86
Цитата: explorer від 10.10.2014 10:03:31
На Науковій вчора зранку чути було добре.

Зранку то в якій годині?
#87
У Львові є перша серія 21 білого кольору, з номерами 00 01 ЛВ. Є якась інфа по цій машинці? Судячи по авто і номеру - якась поєздата колись була бібіця.
#88
90% шо одне з овер15 бомбосховищ УкрЗалізниці.
Рівно з іншого боку колії (там де оранжеві дашки) абсолютно робоче зразково-показове бомбосховище, у котрому я мав щастя бути.
#89
Напевне мені так здалось через те, шо великі круглі деталі більше світла відбивають, ніж малі квадратні.

Різниця - молдинг крила і фара


Табличка "Волга" і замок багажника


Ти хром просто відмивав, чи якісь крутіші операції проводив?
Колись на драйві читав, шо комплект хрому на першу генерацію після перехрому коштував більше ніж 2к зелені.
#90
Ок, ясно.
Хром на крилах якийсь мутний (ну мені так здається), морда і лобовуха куди блискучіші. На фото він не полірований, чи там ше є якісь причини? Зараз вони відрізняються?
#91
В дверях шумки немає? А то шось не видно було на фото
#92
Вінда для пасанов, ведроід для тунцов!
Говорю авторитетно, так як ше в класі 7 ходив з Motorola MPx200, перешитим на 05 вінду. А потім ше мав Qtek 8100 (правда там я вже не іпався з перепрошивкою). Завжди був самим моднявим і стільним посоном.
#93
На рахунок доганялки - там I пiдвicка була нижча, I коробка бувала автомат (маскована в салонi) I т.д. То довга оповIдка)
Судячи по вигляду це той моторчик ЗМЗ?
#94
В донора також хром-пакет. Вiн також був якимось цiкавим екземпляром?
Курва, нiколи не бачив латинско? таблички на багажник)
Якi в них моторчики? Бо на 24 вже вродi рiзнi cтавилися.
Не було iде? взяти газ-22? Колись 22 гнила на тротуарi вул. Зaлiзняка, серце краялося
#95
Го оповідку сюди. Хоча згрубша я вже на форумі тому прочитав, тому може шось цікаве і особливе розкажи  ;)
Чого не викинув ту синю волгу, а переставляв все з донора, а не одразу оживляв донора?

П.С. Мене далі пригнічують ці надписи "VOLGA"  :P
#96
мм... 21 волга збс.
Вона "покращеному" хром-пакеті? Експортна? Нє, ну якшо експортна то ясно шо хром-пакет в комплекті зразу ішов, на скільки я знаю.
Жаль, звичайно, що третя серія, а не перша (хоча першу серію тільки одну живу у Львові бачив, але це таке), хоча імхо значно ліпше ніж друга (акуляча морда брр-фу, не зважаючи на оленя чи каплю (то ше як вканає ;D)).
Мене лише бентежать букви "VOLGA", ніколи таких не бачив, тим більше на багажнику.
Давай оповідку про авто, або посилання на драйв2, якшо маєш там журнал!
#97
Ану клич сюди посона-конструктора.
Бо то шо я зараз бачу на фото - імхо хрінь, котра настільки ж дієва, як мастурбація з поверненою кистю на закачку тріцепса.
1. Подібні пристрої (на скільки мені відомо) будуються на основі колліматорних прицілів. Фактично згрубша кажучи це і є той колліматор, але погляд через іншу точку. У крайньому випадку - переведена оптика, але це має сенс лише на гвинтівках, котрі це передбачають.
2. Пістолет, як і будь-яка інша зброя з відкритим прицілом націлюється методом "дальнозоркості" - фокус через рамку на ціль. По-моєму відеокамера не може так фокусуватися - або бачиш фокус на мушці (при цьому камера закриє целік на задній частині рамки і прицілювання взагалі немає), або знизу як на фото, але тоді апріорі кисть повинна бути висунута більш ніж можливо без "пристрою". Плюс подібний пристрій для пістолета взагалі обуза (імхо).

Кароч хочу відео "роботи" пристрою. І пояснення нах така бурда на пістолі.
#98
Прийму в дар, чи обміняю на якусь літру пива зульдацьку футболку (просто хакі/камуфляжну/пох кароч). Бо тепер на ДоблеснійВійськовійКафедріТМ все серйозно, і шататися просто в чорній футболці (а насправді в експлорерівській  ;)) під формою не комільфо, от і доводиться шукати. Стан і розмір згрубша пох, адже недоліків не буде помітно за моєю чудовою затертою старою камуфляжкою, яка подекуди однорідно-зелено протерта, навіть не плямиста.
#99
Цитата: Roy від 19.05.2014 23:02:28
Хм...А може десь насоси працювали, що воду відкачують.

А як захід всередину, теж води було як тоді, нижче колін?

Насос - хз, не думаю. Але не виключаю.

Та, місцями було сантиметрів 40 води. Бахіл вистарчило.
#100
Заскакували туди на дві годинки.
Вирішили цього разу обійтись без пригод з охороною, міліцією та МНС. Дивлячись обличчям на КПП - зліва (де дорога на вертмайданчик) відійшли метрів 70 - там була стежка між колючкою вглиб лісу. Певне стежка грибників та металхантерів. Обійшли КПП ліском, зайшли через той самий вхід, котрий і використовували вперше - він має "заходи" з двох боків - з відкритої території та з боку лісу, позаду озер. Найти просто - іди на квакання жаб :)
В середині певне нічого не змінилось. Може десь трошки стало менше металу. В звіті була фотка де ми з ZED-ом стоїмо у глибокій воді, а справа видно надпис "10 эт". То за 2 роки тепер така сама ситуація, але тепер на 9 поверсі.
Отже, якщо через роки 3 народиться в мене дитинка, то років через 10 ще зможу показати їй(ну або йому 8)) ще 4 поверхи. Але, звісно, я цього не зроблю. Найду якісь файніші забави, аніж водити по смердючій залізо-бетонній хріні, де настільки непровітрюється повітря, що на -2 поверсі (це тіпа майже на самій горі, якщо хтось не зрозумів) поруч з ліфтовою шахтою (на звітофото - єдина насрізна дірка об'єкту, з "повітрям" та світлом) дим від двох скурених сигарет залишається стояти навіть через годину.

А тепер цікавий факт: коли ми проходили по тому запасному виходу, котрий в довжину 400+м, котрий іде також до лісу, але пролягає ближче до "старого" ЗКП - ми чули сильне гудіння. Спочатку думали шо це зверху техніка почала працювати - але ні, зверху було безлюдно, пташки співали. Повернулися - далі гудить. Що, на мою скромну думку, є фактом того, що так званий "старий ЗКП" є робочим. Як мінімум чути роботу вентиляції/іншого подібного обладнення/тощо.

Всім добра!