Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2021
Зачот!!! Два рази КУ! Скільки дививсі на ту фотку і думав що то коло Коперніка. Але справді, ви маєте рацію. Якшо подумати то аж соромно стає що не  був уважний раніше і не впізнав фасад зеньковецької.. Справа видно той широкий бортик по якому так приємно зараз крокувати, і форма колектора. І підвищення це не постамент для памятника.
#2022
Давно хочу пройти цим маршрутом. Та на ці і на наступні вихідні вже є інші плани. Маю певний досвід ходіння цими горами. Найскалдніша ділянка коло гори Кривий Верх. Доволі легко зблудити. Знаю що Далі-Буде ходив цим маршрутом, але звернув на Перекоп. В будь-якому випадку бажаю успіху і з нетерпінням чекаю опису мандрівки!

ПС: В тих лісах точно є ведмеді. Так шо будьте обережні!
#2023
Зачот! Гарно виглядає напівзруйнована будівля з ангаром позаду. І фотка на початку де всі йдуть дуже реалістично вийшла. Мені сподобалася
#2024
Зявилася серія статей про металошукачі своїми руками. Матеріал регулярно доповнюється.
#2025
Я відписав в приват. Там номер теелфону і пошта. також можете контактувати через приватні повідомлення форуму.
#2026
Дякую. Ніс мені розбивати ніхто не додумався :) Просто дали води і за кілька хвилин я був прийшов в себе.
#2027
В мене з цією ВЧ повязана одна прикра історія. В 2000 році як я був на 1-у курсі коледжу нас з ДПЮ повели на екскурсію туда. Походили ми, поффтикали на казарми, з солдатами говорили. ну тіра щоб нам довести що армія це гуд. Потім як вже піднімалися сходами з якогось підвалу вверх перед нами по доріжці пробігала колона солдат. Ну і значить нам сказали шоб ми бігли швидко. Я зашпортався був за сходинку і вилетів був прямісінько перед нею. Ну солдатам сміятися не можна було, але думаю потішив їх немало. Потім десь за півгодини я був втратив свідомість. Чим наробив багато шуму і галасу навколо своєї персони. Батьки тягали по всяких лікарях, які ясне діло шо ніц не найшли і списали все на перевтому спричинену навчанням. Але неприємний осад лишився.
#2028
Це куполи в Чивчинських горах. Більше тут Добре відомий і перефотканий обєкт. Можна заїхати машиною.
#2029
Користувач lopik@lviv.farlep.net повідомив (9:52):
це мала бути фабрика трикотажного спортивного одягу
там куча станків - ще з ГДР - гниє на відкритому повітрі вже 20 років
Користувач lopik@lviv.farlep.net повідомив (9:55):
там є склад біля вокзалу зразу - з гниючим обладнанням
#2030
Я на ці вихідні мінус. Ставатиму батьком, хрещеним звісно :)
#2031
Думаю звагінили як завжди з Каріни фільму :) Я про це точно ніц не знав. Ну як буде наочний доказ попитаю чи це з її дозволу чи без. Судячи з опису Ботлехантера воно мені має теж не сподобдатися.

тут всьо добре, всьо з довзволу. Але сєжет як завжди гнилий. Що за мода пішла лякати людей страшилками
#2032
Завжди є для толкових людей :)
#2033
Ух, донині і не відау же така група  є. Курча! А то ж бо люди серйозно сприймають. Наприклад тут

В той час коли Цунамі борознять простори Японії а набожні бабусі моляться і постять вони тут фейсбук вечірки влаштовують :)
#2034
В адміна обновка. Тепер на шильдику пише "А" :)

Точна копія Rav4. 1,6 двигун, 120 конячок. Привід передній. Повний йшов з 2л двигуном який їв на 3л бензини. А так по трасі пише 6,5 реально виходило 7,5л.

Комплектація повна, електропакет, кондюк, регулювання керма, задні крісла по нахилу і вперед назад.

А червона таврія лишився в сімї, в брата. :) Всього проїхала 115тисяч, в мене 65т. Двічі була в Криму а в Карпатах і не перелічити :) І нічо, все працює, бігає огого :) Не гірше за нову.
#2035
Вітаю людину з якою вперше походив з металошукачем :) Аби натхнення не покидало тебе а улюблені справи не приїдалися! Ну і пиво жеби текло рікоу :)
#2037
З наступного тижня приїжджєют америкоси :( Хіба літак впаде. То ж мене і Женю викреслюйте :(
#2038
Не так. Зі мною їде Женя, так шо тіко 3 місця вільні. І чи поїду до кінця не знаю, залежить чи приїдуть америкоси наступний тиждень на роботу :(
#2040
Молодець. Маєш золоті руки. Вийшло гарно. Для лудіння можна використати рідку каніфоль. Поливаєш нею плату, береш на жало дууууууже малу кількість припою і розтираєш нею якомога більшу площу. Результат - як заводське лудіння HASL, хіба що без зеленки. Плата матиме фірмовий вигляд. :)